Gå til innhold

jarlegpe

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jarlegpe

  1. Gmail fungerer utmerket.

    En av fordelene med Gmail er at sending av e-mail funger uavhengig av hvilken ISP som brukes. Kjekt når man skifter wifi-sone hele tiden. :thumbup:

    8467515[/snapback]

     

    En ting som kanskje kan være greit å huske på i den sammenhengen, er at det faktisk er ganske enkelt for den som eier wifi-sonen å sniffe brukernavn og passord fra deg, om han har kunnskap og ønske om dette. Bare slik at dere ikke løper avgårde å begynner å sende sensitive data, eller kanskje logge inn på sikkre soner.. hehe.. *Bare sånn kjekt å vite*

    8467699[/snapback]

     

    Gmail serveren krever kryptert tilkobling (SSL) både for POP3 og SMTP.

    Burde være sikket nok for normal bruk. :thumbup:

  2. En annen ting jeg lurer på. Er det noen som har fått til å bruke gmail i postkassen på telefonen? får ikke dette til jeg. mulig jeg har blingsa litt men.

     

    Takker for svar

    8466623[/snapback]

     

    Gmail fungerer utmerket.

    En av fordelene med Gmail er at sending av e-mail funger uavhengig av hvilken ISP som brukes. Kjekt når man skifter wifi-sone hele tiden. :thumbup:

  3. Skype på N95 m.m.

    Har testet Skype på N95 via trådløs ruter. Virker ok! :thumbup:

     

    what is fring?

    fring™ is a mobile application that allows you to make mobile calls and send instant messages (chat) to other fring users and PC-based VoIP services such as Skype, MSN Messenger and Google Talk at no extra cost beyond your existing data plan. fring calls cost nothing extra because they utilize GPRS, 3G and Wi-Fi mobile internet connections.

    http://www.fring.com/

×
×
  • Opprett ny...