Gå til innhold

MadMe

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MadMe

  1. Fikk nettopp batteriet.

     

    Det etter at jeg ringte for et par uker siden til kundesupport igjen, og ikke til batteri-fyren *navn fjernet* som jeg har snakket med de siste månedene. Han jeg traff på kundesupport ville sende batteri med en gang, etter kun spørsmål om serienummer på pcen. Han gav god service (som eneste av de ca 20 jeg har snakket med der)! Men hvorfor traff jeg ikke på han første gangen jeg ringte, for 7 måneder siden? Hvorfor kunne ikke batteri-fyren sende batteriet med en gang? Han kom med unnskyldninger på at lang leveringstid på disse batteriene, som tydelig var nok en løgn fra hans side.

     

    Organisasjonen trenger en opprydning. Noen bør ut, andre (ihvertfall 1) bør bli.

     

    Aldri mer IBM/Lenovo.

  2. Betale 12k for en ibm thinkpad for et par år tilbake for en middels bra pc, da jeg trodde jeg betalte for kvalitet. Det gikk ikke lenge før det var sprekker i pcen, og ytelsen var jeg heller aldri imponert over. Men dette er ikke så farlig. Problemet var at batteriet plutselig røyk etter 1,5 år (i august 2008). Batterilevetiden var god frem til dette, men plutselig var den null. Dette er et kjent problem på disse pcene, og et par kamerater hadde hatt samme tilfelle. Disse fikk nytt batteri uten noe problem, men verre ble det for meg.

     

    Var innom IBM verksted og fikk beskjed om at batteriet var defekt og at jeg skulle få nytt. De skulle ringe og sende e-post samme dag, men hørte aldri igjen noe. Ringte til de, hvorpå de sa at de igjen skulle sende mail - som de aldri gjorde. Etter at den samtalen tok aldri de personene telefonen når jeg ringte igjen. Tydeligvis svartelistet meg. Barnslig oppførsel. På et par måneder tror jeg at jeg hadde 50 telefonsamtaler, som en kasteball mellom alt mulig av personer i IBM. Den ene mer elendig enn den andre. En snakket så lavt at det var umulig å høre noe. Fikk etterhvert vite at det var Lenovo som har overtatt support på thinkpad, og fikk nummeret til en batterifyr der. Burde fått det ved første kontakt..

     

    Joda, han skulle hjelpe meg. Han skulle sende mail med instruksjoner.. Det tok sykt lang tid før han sendte denne e-posten, og jeg maset antagelig ukelig per telefon i et par måneder. Jeg tok batteritestene som instruert i disse mailene, og svarte på alt. Fikk bekreftet at jeg skulle få nytt batteri. Dette var vel i november. Ukene gikk, og jeg ringte igjen - han skylder på at han har vært syk osv - de har vel flere ansatte? Og sier det er lang leveringstid bla bla.

     

    Nå er det straks februar, et halvår etter første kontakt! Jeg har hatt en ubrukelig bærbar, men en jævla ledning hengendes på i et halvt år. Bare problemer. Burde bare kaste den på dør og kjøpe ny.

     

    Konklusjon: aldri kjøp IBM eller lenovo, så fort du trenger support så møter du elendig / dårlig / barnslig support som ikke vet eller gidder noe som helst. Dette var bare litt av det jeg hadde på hjertet om IBM og lenovo. De har kostet meg dyrt.

  3. Jeg vil ha et oppsett der jeg kan ha 3 PC skjermer, samt en TV koblet på skjermkortet til enhver tid. Har sett meg ut Asus EAH3870X2 TOP/G/3DHTI/1G ( https://prisguiden.no/product.php?productId=100893 ). Kravet er at jeg skal kunne kjøre de nyeste spillene i 3-skjerm modus, eller evt. på TVen.

     

    Er dette en dårlig løsning? Kan jeg få et bedre ytelse vs pris ved å koble sammen to kort istedet?

     

    Edit: systemet kan sees her: http://prisguide.prisguide.no/vis_handlevo...waggon_id=65831

  4. Hei,

    jeg står fast på utformingen av en spørring.

     

    Eksempel:

     

    La oss si jeg har en tabell med kolonnen 'identifier', som har disse radene:

    'index/blabla'

    'index/blabla/osv'

    'index/tralla'

    'index/trylle'

    'index/trylle/noeannet'

     

    Skal så hente ut alle rader som er etterkommere av feltverdien 'index', og skal da få dette resultatsettet:

    'index/blabla'

    'index/tralla'

    'index/trylle'

     

    men ikke:

    'index/blabla/osv'

    'index/trylle/noeannet'

     

    altså jeg skal hente ut alle rader som har kun en '/' etter spørreverdien (i dette tilfellet 'index'. Kunne også vært 'index/blabla'.

     

    Først lagde jeg denne;

    WHERE Identifier LIKE '$parent/%'

    men denne henter selvfølgelig ut alle rader som har '$parent/' i starten. Jeg må vel bruke noe REGEXP for å få løst mitt problem? har sett litt på http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/str...operator_regexp, men er ikke såpass god på regexp at jeg skjønner hvordan jeg løser problemet.

     

    (bruker mysql 5)

     

    Takker for alle innspill :)

  5. Heisann!

     

    Jeg har en input felt som jeg bruker et onkeyup kall på, slik at når noe skrives i feltet så kalles en javascriptfunksjon. Problemet er når man (i firefox ihvertfall) velger innhold i feltet fra en dropdown-liste over tidligere brukte verdier i samme felt. Da skriver man jo egentlig ingenting i feltet, så onkeyup blir ikke aktivert. Men jeg vil at funksjonen skal bli kjørt også når man velger verdi fra dropdown-listen. Har også prøvd med onchange, men det krever at man forandrer fukoset før det skjer noe.

     

    <input type="text" name="email" size="30" value="" id="email" onkeyup="xajax_xajaxFormValidateEmail(document.getElementById('email').value);" />

     

    Noen som har noe forslag på løsning her?

  6. Wikikode inneholder mye funksjoner, og det vil være arbeidssomt å skrive en parser for det selv - som er like komplett som wiki sin. Da er det mye mindre arbeid å laste ned WikiMedia og sette seg inn i koden. Det er sikkert noen som har gjort dette allerede, men har søkt nokså lenge uten å finne noe (bortsett fra den PEAR tingen).

  7. Vist du laster ned MediaWiki, for så å lete gjennom funksjonene finner du muligens den som omgjør wiki til html ;)

    8709616[/snapback]

     

    Som jeg sa: Har sett litt på MediaWiki, og det var litt vanskelig å bruke parser classen direkte. Hadde håpet å slippe å sette meg inn i koden i Mediawiki. Må da finnes noen der ute som allerede har gjort jobben, og laget en enkel parser-classe?

     

    Og har prøvd ennå litt mer nå, og det er vanskelig å bare ta ut parser koden. Har prøvd litt frem å tilbake - men det er dårlig dokumentert hva som må til for at Parseren skal fungere.. Dumt å inkludere hele MediaWiki bare for parserfunksjonaliteten :(

×
×
  • Opprett ny...