Gå til innhold

Acolypse

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acolypse

  1. Selvom du er topp 1000 i verden bør det ikke si at du har mye skills .. Det betyr egentlig bare at du spiller mye ranka .. Ikke misforstå meg du som lagde videoen, jeg tror du er veldig god .. Men jeg tror det fortsatt er mange som ikke engang har 10,000 kills som har mer skills eller på lik linje med deg.. Altså selvom du er så høyt på lista i verden, gjør det deg automatisk ikke god..

  2. Må være noe feil med den verifikasjons-greia. Har prøvd fem ganger nå...

    Prøvde ca. 10 ganger før jeg fikk det til ordenlig jeg og .. Bare å prøve og prøve :p.

    Forresten, noen som har fått koden ? .. Jeg gjorde det her for 2 dager siden, og har fortsatt ikke fått noe :(

     

    - vis det er noen som har en til overs, kan dere vær så snill å sende den på pm ? :D:love: ..

    Kunne trengt en i kveld :blush:

  3. Grafikken trengs ikke forbedres, min liste for en perfektisert opplevelse er slik:

     

    1: Muligheten for ranka med venner

    Tviler på om det kommer ranka med venner .. I alle fall vis de tar de samma achievementene .. For da blir alt boosta automatisk ..

  4. Min største LAN tabbe , må vel være det som skjedde for 2 uker siden .. Skulle ha LAN hjemme i garasjen .. Sånn ca. kl . 6 var alle 20 stk kommet .. Men det jeg hadde glemt var at jeg og dama hadde 1 års dag . Endte med at jeg gikk på kino med dama , mens resten var i garasjen min og rota noe helt J***** ! :realmad: ..

    Fy F! så uheldig! Du fikk altså mer bråk enn hygge, at det var langt ifra gøy skjønner jeg godt.

    Jaja , det var jo hyggelig med dama .. Men når jeg kom hjem , da klikka det nesten for meg .. Søppel overalt og de hadde kødda med Pcen min :roll:

  5. Noiz : jeg tar kontakt med deg i de nærmeste dagene ;) .

    Ok, grunnen til at jeg spør er fordi jeg har vært så "heldig" å spille med et par 12 - 14 årige briter/amerikanere i det siste og de skravler, skriker og prater bullshit hele tiden.

     

    Jeg foretrekker et mer voksent miljø enn hva de kunne prestere å få frem i alle fall :)

     

    Er det noen frist for å søke hvis jeg eventuelt skulle bli interessert?

     

    Jeg er ingen super flink spiller eller noe, jeg gjør det helt greit, noen ganger havner jeg midt på tre og andre ganger har jeg flaks nok til å komme på topp :p

    Hahahaha! Jeg har vært med i mange klaner i år , men ingen av dem var spesielt seriøse .. Så jeg lagde meg en egen klan . Syns det var lettest ..

    Jeg vet ikke ennå , for jeg skal se hvor fort Call of duty 4 laget blir fylt .. For A-laget til Halo 3 ble fylt på 4 dager .. Men du får se på forumet om vi rekruterer fortsatt når du kansje blir interisert ;)

  6. Når jeg skal legge til gamertag så får jeg beskjed om at vennelisten min er full, hva betyr det?? Hvordan fjerner jeg eventuelle venner?

    Fikk forresten til å spille mot kompisen min.

    Det betyr at den er full ! . Du har maks med venner (altså 100 ) .. Du kan fjerne venner med å gå inn på gamertagen til dem du vil ha bort og trykke på remove friend ;)

  7. Vi rekruterer i klanen min .. Driver å fyller opp Cod laget nå .. Legg meg til på live vis du er interisert ;)

     

     

     

    egen clan side osv?

    Vi har et gratis forum .. For jeg har ikke pengene ennå til å kjøpe et domene , men det kommer ;) Men det er ikke noe spesielt med aktivitet der for tiden , blir mest brukt til rekrutering .. Skriv inn en søknad Her

×
×
  • Opprett ny...