Gå til innhold

ripperstar

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ripperstar

  1. Er ikke på ISP sin side, når min datamaskin er avslått fungerer alle de andre enheter som nettbrett, mobiltelefoner og laptop helt fint. Har skrudd av og på flere ganger uten hell.

    Men jeg har cmd oppe og pingen hopper i været når jeg åpner software som bruker nettet, dette jeg synes er så rart.

    Update, har prøvd TCP optimiser, men fungerte ikke det heller.

  2. Hei.

    Sliter med at nettet er ikke er helt på min side og ting tar tid og responderer til tider ikke i det hele tatt.

    Kjører pingtest mot vg og der ligger jeg på ca 8-12 i ping som er normalt fra her jeg bor, men i det siste så har jeg fått latterlig høy ping som vil si ca 2000-5000 ping. Dette skjer ikke når datamaskinen er idle. Da ligger den bare på 8-12 igjen, men åpner jeg chrome, eller en ny fane eller bare åpner spotify og spiller av en sang så flyr pingen i taket.

    Har 4/1 mbit og burde kunne browse hw.no og spille en sang på spotify uten at det er helt på trynet. Har også prøv å pinge vg hele natten uten noe load og da er det snitt på 10 ms.

    Er det noe som kan gjøres med dette?

    Mvh
    Lars-Henrik

  3. Bra piratsøppelet blir tatt.
    Ja jeg kan jo være enig med utsagnet ditt. Problemet for meg er at de bruker ressurser på slike "filleting", hva med de alvorlige forbrytelsene. Slagsmål på byen, vold i hjemmet, barnemishandling, drap, gjengkriminalitet osv osv...Hadde de brukt disse ressursene på alvorligere ting hadde de faktisk kunne løst mange fler og alvorligere saker. Det er forkastelig å prioritere slike ting når de ikke klarer å løse problemer med grove forbrytelser.Fy faen for en "dust" du er som ikke skjønner dette (beklager om du føler dette er personangrep på deg, det er ikke min hensikt).

     

    Det er ikke forkastelig når det ulovlige handlinger skjer. Og selvsagt prioriterer de andre saker av mer alvorlig art, men de som jobber med cyberkriminalitet kan få lov til å gjøre det de gjør best når jeg vil våge å tro at det gir best resultater.

  4. Hei.

     

    Min mor og far har nett via radio 2 mbit. De har problemer med at nettet faller inn og ut over store perioder. Jeg sjekket loggen og snakket med nettleverandøren, dette var da Ddos. Så sjekket jeg rundt på nettet og så på noen ips systemer.

     

    Mitt spørsmål er da om dette er dyre saker å gå til innkjøp av ? Vil det gjøre noen forskjell mtp hvor stort omfanget på angrepet er ?

     

    Er det noen andre måter å sikre seg på uten ips ?

     

    Har statisk adresse og dette koster å skifte hver gang.

     

    Mvh

    Lars

  5. Blir det egentlig noen nedgang i torrentaktiviteten når de tar ned en slik side? Man flytter seg vel bare til f.eks piratebay eller monova.org?

     

    Etter så mye tull med åpne trackere så har jeg gått over til lukkede. Enten er det virus eller falskt innhold eller så går siden ned og hastighetene på ting som har blitt publisert for en stund tilbake er ikke akkurat å skryte av. Har ikke opplevd noe av dette på de trackerne jeg holde til på nå. Eneste er ratio som må holdes, men dette kreves kanskje ikke av alle lukkede trackere.

     

    Så jeg vil våge å tro at flere tenker som meg å beveger seg over på lukkede.

  6. Kjøpte meg nye deler til pc forutenom strømforsyning. Jeg har en Thermaltake 850 watt strømforsyning og denne leverer nok strøm. Men kablene er noe korte ( både atx 8pin, 24 pin atx og pci-e kontaktene ) for big toweret jeg bruker nå ( Fractal Design Define XL Titanium Grey ). Strømforsyningen funker og drar oppsettet fint, men vil helst ikke ha kablene dratt rett opp av strømforsyningen og opp på hovedkortet. Jeg vil ha en strømforsyning som passer til kabinettet og har lange nok kabler til å kunne bruke cable management løsninga. Enten det eller en ATX forlenger? Er det noen gode alternativer til en strømforsyning på 850watt - 1000watt som ligger på ca 1000 lappen som har det jeg krever?

     

    Thermaltaken jeg har nå passer heller ikke helt riktig inn med tanke på at den ikke står på alle gummiføttene i kabinettet og "skruehullene" passer heller ikke inn på kabinettet slik som de skal, dette vil jeg gjerne ha en strømforsyning som gjør selv om det funker slik det er nå.

     

    Takker for svar på forhånd.

    Mvh

    Lars

×
×
  • Opprett ny...