Gå til innhold

haffi

Medlemmer
  • Innlegg

    727
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haffi

  1. Hallais, har nå insett at min vidunderlige pc begynner å slite litt på årene. Det er egentlig ikke noe problem annet enn at skjermkortet mitt har bestemt seg for å slutte å bruke viftene (kan steke egg på det under hardt arbeid). Lurte derfor på hva som var en fin oppgradering til mitt nåværende hovedkort https://www.komplett.no/xfx-nforce-780i-sli-nforce-780i-sli/344292#har forøvrig dette skjermkortet http://www.msi.com/product/vga/R6950_Twin_Frozr_III_Power_EditionOC.html#hero-overview

    Satser på en prisklasse i 1500-2000, ettersom det ikke er så mye tid jeg legger i dataspill lenger. På forhånd takk!

  2. Hjellu, jeg har tenkt litt på at jeg har lyst til å jobbe litt med "live set" altså spille lyd fra pc, ordne og mixe underveis. Jeg har jobbet litt med Abelton live og føler meg konfortabel med det. Det jeg er usikker på er hva slags utstyr jeg trenger? har en mac book pro, og skulle gjerne hatt en slags kontroll som jeg brukte til å styre abelton, er det annet jeg trenger 100% sikkert for å spille på studentfester osv. så sleng det på. Headset ol. har jeg selv.

    Har ikke tenkt å bruke cder eller vinyl. Kommer til å være digital djing.

     

    Er heller ikke noen mester, så noe enkelt og greit kunne vært fint. Trenger heller ikke være så dyrt, som sagt er jeg student :)

    - Takk for hjelpen :)

  3. Hjellu, lurte på om det var noen som hadde en lvl 70-80 char som ikke er i battle.net acc, som de kunne tenke seg å gi bort? Det hadde hvertfall vært helt konge, og charen kommer ikke til å ha det vondt for å si det sånn! Er rimelig lei, min shaman og hunter atm. Og har ikke tid til å levle alts for guilden. Sier på forhånd takk og /pm meg om det var noen som ville være så gavmilde!

     

    - Haffi

  4. Hei, jeg driver å skriver en skolestil om hvordan spill har utviklet seg, og hvordan spill kan påvirke din hverdag. Er ikke så veldig flink til å finne informasjon, og heller ikke den beste til å tyde det riktig. Men hvertfall, lurte på om noen her kunne si litt om hvordan evt spill påvirker hverdagen din (eller om du har lest noe, evt.) si litt generelt om det. Eller om du veit noen ting om hvordan spill utvikling har blitt til mere og mere de siste årene. Ville vært utrolig takknemlig for all hjelp.

    Takker på forhånd!

     

    - Haffi!

  5. Lol enda mere jeg lurer på:p

    Cleric, er det healer archtypen? eller?

     

    - 4 archetypes: Warrior, Cleric, Mage og Rogue (velges når man lager karakteren)

     

    - 8 "souls" til hver archetypes. "Soul" blir klasse, man kan kombinere 3 souls i en "role".

     

    - Soultree - klassetre hvor man setter inn poeng etterhver når man levler opp (ett soultree pr. soul, 3 i en "role". Noen sprer sine poeng mellom alle 3 soultrærne, andre fokuserer på ett tre, og har bare noen få poeng i de andre.

     

    Cleric:

     

    Bare 3 av soulsene hos cleric kan regnes som "healer" (en med fokus på HoTs, en med mye direct heals og en med mange shields / pre-casted heals. De andre "ikke-healer" soulsene har helt andre fordeler. En er en "tanking" soul (Justicar). En er en AE caster (Cabalist) osv osv.

    Takk for svar, men lurer på om du/noen kunne laget en liten "class guide", så man kan forstå sånn ca. hva de forskjellige minorclassene er laget for. Bla lurer jeg på hvordan er archtype warrior dps er bygd opp. Takk på forhånd:)

  6. Starter man 1 class? eller bare 1 archclass?

    Man starter en archclass, så kan man velge selv hvilke "souls" man vil ha. Man kan ha 3 aktive "souls", noe som gir vanvittig mye å velge blant.

     

    Hva er max level?

    50

     

    Hvordan er pvp?

    Har bare vært noen runder i warfronts, så kan ikke uttale meg så mye om pvp... Men det virker helt ok. Capture the Fang er faktisk ganske moro.

     

    Hvordan er PvE?

    Ganske kult. Rifts gir mer dynamikk i spillverdenen. Rifts kan etableres helt tilfeldig akkurat der du står.

     

    Gear based? eller Class?

    Kombinasjon av class, gear, souls og skill vil jeg si.

    Thanks :))

  7. Hei, har en ekstern harddisk, og vil gjerne se film fra denne og inn på TVEN. Tven er en Samsung(rimelig ny). Den har usb 2.0 og 7200 rpm. Så det burde vel gå. Jeg tar hvertfall å setter den i usben som er, men har ikke noe tilgang til disken. Så veit ikke helt hvordan jeg skal få avspilt det.

     

    Om dette var litt uklart skrevet, så bare spør:)

    Takk for svar på forhånd!

     

    - Haffi!

  8. Hei hei, hallo! Jeg får lappen i løpet av neste uke. Skal derfro ha moped,men er veldig dårlig på det og trenger derfor hjelp. Jeg skal kjøpe brukt, den skal ikke være scooter for jeg bor på "fjellet" så trenger noe med litt mere grove dekk. Den skal heller ikke være svindyr:)Hva er evt. brabegynner mopeder? skal ha med manuelt gir.

    Lurte også på hvordan det er med papirer og sånn når man kjøper moped, om dette er dyrt. Tusen takk for all hjelp på forhånd!

  9. Vet jeg mister mye crit og haste, er det som er kjiipt, men med de 220 fra totemet har jeg ca 850-900 haste med denne staffen. Så jeg kaster jo ca 1 kast per sekund, som gjør at denne vil procce hvert 50. sekund. Men får se, beholder nok begge deler så kan jeg teste litt frem og tilbake =)

    Æsj staff på shaman ser fail ut:(

  10. Huff, hva skal man gjøre på wow? er så lei shaman og gidder ikke spille opp paladin. Hjelpmeg:(

    Olol, ingen som har en Holypala/feraldrood 60-80 som jeg kunen lekt meg med da? en du ikke bruker

    Jeg har vel noen 60-80 karakterer du kunne lekt deg med. Men dessverre er de på min battle.net såeh.. sorry =/

    I cry:(

×
×
  • Opprett ny...