Gå til innhold

Waaghals

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Waaghals

  1. Vel, Rektor nekter vel egentlig for at dette har noe med skytingen i Tyskland å gjøre, så det å si at rektor utnytter skytingen blir vel litt feil. Det er vel egentlig ingen tvil om at denne hendelsen er den egentlige grunnen til forbudet.

     

    Siden det er snakk om skolens datamaskiner er det vel egentlig ikke noe galt i at skolen bestemmer hva de skal bruke maskinene til?

  2. Problemet ditt er at BG&E ikke er laget for nye prosessorer slik at timingen blir herpa og spillet kjører alt for raskt.

    Dette kan ordnes med et program som heter "fullprocessing.exe" som bruker mesteparten av cpu-kraften og gjør at spillet kjører i rett hastighet.

     

    Her finner du den fila, bare legg den der du installerte BG&E.

    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4...532/m/538102532

    Det funka for meg, men jeg garanterer jo ikke at dette er trygt.

     

    Edit: Ja se der får jeg for å ikke lese posten din grundig nok. Såvidt jeg vet er det bare AA under vista som skaper problemer, så du kan jo prøve å skru på de andre instillingene og se om det bedrer ytelsen.

  3. Som har blitt bemerket i enkelte anmeldelser (som den i VG) Er Mirror's Edge et spill som MÅ spilles en 2. gang.

     

    Det tar såpass lang tid å meste gameplayet, samt at du får mye bedre flyt når du vet hvor du skal. Selv mener jeg at spillet er nær perfekt lengde gitt gameplayet og det mangler ikke på time trials og speedruns.

  4. .......

    Jeg har selv hverken sett eller hørt så mye til disse tullebukkene som tydeligvis har ødelagt din opplevelse på Live, så jeg tør påstå at problemet ikke er så massivt som du får det til å virke. Jeg går for all del med på at det finnes en del "råttene epler" online, det er vel hevet over enhver tvil, men det finnes systemer som gjør det mindre sannsynelig at du treffer disse. Nå har enkelte spill (som Halo 3) også en innebyggd mulighet som lar deg "mute" de du spiller med, om det så dreier seg om enkeltpersoner eller alle som ikke er dine venner. Jeg skal innrømme at jeg selv spiller mest med venner og venner av venner så det er kanskje derfor jeg har blitt skånet for nettopp dette.

     

    Når det gjelder den gode doktoren sin påstand om Microsoft sin tilstedeværelse online så har jeg ikke hørt noe om slike stikprøver og heller ikke sett noe til dem, men dette kan igjen ha en sammenheng med ta jeg er en naiv og skjermet sjel på verdsveven.

     

    Linuxguru, du sier at det er mye "bæsj" på Live, og det er forsåvidt sant. Men er dette virkelig bedre enn å få svært lite? Hvis jeg har forstått situasjonen rett får feks den europeisk PSN demoer og spill lenge etter den amerikanske storen. Jeg har i grunnen fått inntrykket av at utvalget der er ganske dårlig og at det som kommer ikke per definisjon er prima vare. Spørsmålet mitt til deg blir da: mener du at mye "content" som hvorav 30% er meget bra og resten er labert er dårlige enn lite "content" med omlag samme prosentvise inndeling? Jeg kan i enkelte tilfeller være enig i at "less is more" men dette er ikke et slagord man uten videre kan overføre overalt.

     

    Personelig mener jeg forøvrig at Live er overpriset, men ikke dirkete dyrt hvis en slik selvmotsigelse sier dere noe.

     

    Jeg ser nå at jeg muligens er litt OT her, så jeg skal komme med et innspill som er direkte relevant for diskusjonen: Jeg mener at det å bedømme en spillekonsoll ut ifra spill som ennå ikke har fastsatt lanseringsdato, langt mindre enn plass i butikkhyllene, blir litt feil.

  5. Trur folk undervurderer software kraftig her. Alt ligg faktisk ikkje i om hardwaren er god nok, men mykje ligg også i om softwaren er optimalisert til hardwaren.

    Eg trur ikkje det er umogeleg for crysis å komme med like god kvalitet på Xbox 360 som på pc. Alt kjem vel ann på kor god jobb folka i Crytec gjer, om dei i det heile tatt skal komme med ein konsollversjon av Crysis då...

     

    Er enig i at god optimalisering betyr svært mye for ytelsen, men det endrer ikke det faktum at en konsollutvikler kun har 512mb minne å rutte med. (Minus 35mb for system på X360 og enda litt mer på PS3)

     

    Det er derfor en grense for hvor gode teksturer, hvor store og detaljerte verdener og hvor avanserte og tunge shadere du kan bruke på en konsoll. Det finnes et tak her som ikke kan overgås uansett hvor effektiv koden din er.

     

    Trur det heller handler om å bruke de ressursene du har så effektivt som mulig, og heller "fake" de tyngre effektene for å spare ressurser. Crysis baser seg svært på det rent tekniske når det gjelder den visuelle kvaliteten, dette tror jeg ikke takler overføringen til konsoll så bra...

     

    EDIT: Leif was here.

  6. Det fulle navnet til spillet er "Halo: Combat evolved". det heter dette både på PC og på XBOX.

    gearbox software gav ut en ekstra versjon av halo til pc gratis som bare inneholdt multiplayer kalt "Halo Custom Edition"

    Det eneste som var annerledes med custom edition i forhold til vanlig halo var at CE hadde map editor, var gratis, manglet singleplayer og bare var på PC.

    den vanlige orginale Halo til Xbox og PC/MAC var "Combat Evolved", det finnes ingen tilleggspakke eller add on slik som mange her ser ut til å tro.

     

    Edit: Trur det bildet av halo-coveret er fra den japanske versjonen (NTSC/J) der de sannsyneligvis droppet undertittelen for enkelhets skyld.

  7. Crackdown er svært avhengighetskapende. Det fikk helt ok anmeldelser når det kom, men folk spiller det enda for å jakte på de siste "agility orbene".

    Det spille kan fås for en billig penge nå om dagen og er absolutt verdt kjøpet - selv om historien ikke er så mye å skryte av ;)

    Selv spillte jeg bare demoen av Saints Row, så det er kanskje best at noen andre gir deg råd om det. Men demoen føltes som en slags fattigmanns GTA.

     

    Et spill som er veldig å anbefale er Mass Effect som har flott historie og mye frihet. Spillet er absolutt verdt pengene selv om frameraten er litt tvilsom og side-quest-planetene er litt kjipe. (mitt personelig GOTY)

    Gear of war er ikke helt min greie, men hvis du liker action med amerikanske fotballspillere som sier "Bring it on sucka, this is my kind og sh!t" mens de motorsager et monster så for all del... (MERK! Mange liker dette spillet, så alt dette blir jo bare min personelige mening)

    Liker du bilspill så er PGR4 å anbefale. Har du en kompis eller to så er også Halo 3 å anbefale for COOP. (svært bra til og med i splitscreen)

    Kunne anbefalt COD 4, men det har du vel alt til PS3?

  8. Et sabla bra romskipspill etter samme mal som Wing Commander er Freespace 1 og 2.

    De har svinbra historie og oppdragsdesign, satt i timesvis med det når jeg var mindre.

     

    Spillet er mer eller mindre abandoware nå etter at interplay tok kvelden.

    Det beste er at det finnes en gruppe mennsker som arbeider med å oppgradere motoren med nye effekter.

     

    De har lagt ut denne oppgraderte versjonen på http://www.fsoinstaller.com/

    Denne pakken inneholder også Freespace 2 så vidt jeg kan se.

    Dette er et relativt velkjent prosjekt så jeg går ut ifra det er lovelig.

  9. Flashpoint kjørte ikke på hva som helst når det kom. Hvis det var mange units på skjermen trengte du en rimelig kraftig maskin.

     

    Bohemia har selv sakt at de måtte gi ut ArmA tidlig fordi de gikk tom for penger. Litt synd egentlig. Får håpe ArmA 2 blir bedre.

     

    Jeg håper også at Arma 2 blir bedre, men jeg tviler...

    Når det gjelder den faktiske ytelsen så hadde jeg ikke noe problem å kjøre Opflash på en '99-modell IBM 500mhz. (opflash kom i 2001)

    Men jeg er enig i at det er den forhastede lanseringen som er grunnen til at så mange, inkludert meg selv, får dårlig ytelse i spillet.

  10. Arma er av relativt tvilsomt kvalitet. Det er helt tilfeldig hvorvidt det kjører bra på en gitt maskin i det heletatt.

    8800-brukere har blant annet opplevd å få dårligere ytelse enn personer med langt eldre skjermkort.

     

    Men spillet er generelt sirup uansett hvilke system det kjører på, er ivertfall det intrykket jeg sitter igjen med.

    Dette er sikkert et resultat av å prøve å resirkulere Operation Flashpoint-motoren men med nye effekter.

     

    Områdene i Arma er ikke så vanvittig mye større enn de i Opflash: resistance, og OF kjørte jo søren meg på hva som helst.

  11. Med fare for å virke småsadistisk og fordømmende; jeg kan rett og slett ikke synest så synd på ihuga sonyfans når det gjelder dette.

     

    Ps2 sin brukerbase ble mer eller mindre skjemt bort med ekslusive spill, eventuelt spill som var spesialtilpasset konsollen.

    Alt dette mens Gamecube og Xbox-brukere fikk halvhjertede porter som ikke utnyttet maskinene noe nevneverdig.

     

    Et eksempel på dette er jo for eksempel at Xbox & gamecube-versjonen av NFS: Hot pursuit II ikke hadde mulitiplayer, mens ps2-versjonen fikk det.

    Som xbox-eier var det litt irriterende å bare få ps2-porter med små kosmetiske oppgraderinger når du vet at maskinen klarer så mye mer.

     

    Nå som konkurransen er gjevnere slik som nå så er det ikke så mye å tape uavhengig av hvilken konsoll man velger.

    De fleste store tredjepartstitler kommer på både x360 og PS3 og det virker som om utviklerene prøver å gjøre det beste ut av begge versjonene.

    (med noen unntak)

     

    Min oppfatning er da at playstation-skaren hadde det svært makelig i forrige generasjon og at de ikke har rett til å klage nå bare fordi de blir behandlet likt med alle andre.

×
×
  • Opprett ny...