Gå til innhold

Phoenix8

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phoenix8

  1. Phoenix, Og etter all den grinden DA kan du endelig begynne å spille... Weee!

     

    Jeg tar en pause fra wow nå, gidder ikke å spille før jeg får ilvl 400ish på et par timer med battleground afk.

     

    Mhm, hadde nok ikke giddet å spille det uansett, makan til blizzard sin ***** egoistiske holdning som gjør at de skal tjene mest mulig penger uten å ta hensyn til spillerne.

     

    De sa klart og tydelig før at man ikke kunne skifte race og at det ikke skulle bli mulig, men selvfølgelig gjorde de det allikevel, mot betaling så klart. Et annet poeng er at blizzard nerfer og buffer stadig classer, på hele 6 år har blizzard enda ikke klart å balansere classene noenlunde likt. Folk begynner å rerolle for å spille en ny overpowered class som gjør at de etterhvert nerfer den og buffer en helt annen class, så folk reroller og spiller en ny class helt de har alle classene på høyeste level. Om ikke det var nok så har de selvfølgelig nylig begynt med et system som andre f2p mmorpg lenge har hatt. Nemlig å kjøpe små ting mount eller pet for ekstra penger.

     

    Makan til utnyttelse av spillerne, jeg kommer nok aldri til å spille et idiotisk blizzard spill mer, uansett hvor godt spillet er.

  2. sluttet jeg også... wow føles helt meningsløst. Først må man levle hele veien til 85, om ikke det var nok så må man kjøre 100 antall dungeons for å kunne gå heroics, også må man gå 1k antal ganger heroics for å kunne raide. Eller rep grinde men en eller flere factions, for å så bare vente til neste år også plutselig er alt gearet du har ubrukelig og må gjøre hele greia på nytt igjen.

  3. Hei, har seg slik at jeg er dritt lei av å studere, går på eller gikk på universitetet ifjor og slutta ifjor. Har lite arbeidserfaring og lite referanser å vise til. Har funnet ut at jeg helst vil jobbe istedenfor å studere i 100 år på universitetet. Hvordan går jeg frem da? Tenkte butikk ellerno, skal jeg da bare gi CV personlig, uten eller med søknad til butikkene?

  4. omkjæring fungerer også for dere som sliter med trang forhud, dette er helt gratis (bortsett fra egenandel på ca 140 kr tatt fra ung.no). Er kanskje litt ubehagelig de første dagene etter operasjonen men går fint når det hele er over. Da kan du fortsette som før uten noe ubehag og du slipper å tenke over trang forhud lenger :thumbup:

     

    For dere som tror at man har vanskeligere for å få orgasme etter omkjæring så er det tvert imot :) synes det er mye bedre nå enn før

  5. Hei! Som emnetittelen sier så lurer jeg på jenter: Hvor lenge bør en vanlig sex-økt vare? Dette varierer jo selvfølgelig fra person til person men slutter som regel når gutten kommer. Mens jenter kan komme opptil flere ganger i løpet av en økt, så blir jenter som regel sure når vi kommer for fort. Hvor lenge bør vi da holde ut, sånn generelt sett?

  6. Syns det burde minimaliseres litt, for mye rot rundt omkring på skjermen, gjerne litt mer avstand mellom "vinduene". Fjern gjerne den tabben som viser facebook twitter osv for å la det bli litt mer ryddig eller forandre plassen den er på, trenger ikke to slike en oppe og en nede, det er helt unødvendig. Vil man gå på facebook ellernoe så får man lage sin egen favoritt knapp på nettleseren.

     

    Ellers var det ganske bra :thumbup:

    • Liker 1
  7. Med den instillingen du har når du skriver alt dette, så føler jeg at du ikke er motivert til jobben, og anbefaler deg å si opp jobben med mindre du ikke har noe annet å bedrive tiden med(annen jobb/utdanning etc)

     

    Siden sjefen er en god venn av deg så bør du fortelle han det som du forteller oss. Forklar han problemet ditt slik at du lettere kan si opp.

     

    Livet er ikke alltid like lett men, suck it up and take it like a man. :w00t:

  8. Er det bare meg eller har mmorpger begynt å bli mer or mer useriøst eller kjedelig? Får liksom ikke den samme følelsen som jeg hadde da jeg spilte wow for første gang, hadde det så utrolig gøyt enten om jeg spilte alene eller med venner, mye gøyere med venner så klart. Men etterhvert som den ene utvidelses pakken kom etter den andre så ble wow meningsløst og lite gøy.

     

    Etter å ha vært i et av-og-på forhold med wow i 4 år så har jeg sluttet for en stund siden og har spilt andre diverse mmorpger slik som aoc, warhammer, darkfall. Den ene floppet til den andre.

     

    Har mistet totalt interessen av mmorpg, failer de å lage spill som holder på folk eller virker det som kroppen har sluttet å produsere endorfiner? Nå vet jeg ikke om det hjelper å ta en avstandsforhold til mmorpg en god stund for å så komme tibake senere. Men savner virkelig den følelsen da jeg spilte wow, det var en sann glede å lvle fra 1-60.

  9. Jeg tåler ikke at vilt fremmede folk begyner å trakassere meg bokstavelig talt to minutter etter at jeg har logget inn. Men det gjør vel du?

     

    Er jo vel bare å ignorere de? uten å måtte legge de på listen med mindre de spammer deg. Du vil alltid møte på idioter uansett hvilket spill du spiller. Men ja virker som du ikke tåler noe som helst for å si det sånn, å basere et spill utifra folk som du møter blir jo bare dumt.

×
×
  • Opprett ny...