Gå til innhold

GamerLamerFjeld

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av GamerLamerFjeld

  1. Quote:


    Den 2002-08-17 00:42, Goldfish skrev:

    Sinnsykt morsomt artikkel, også så sant det er! Eneste som kanskje er morsommere er alle som ikke forstod det du skrev og/eller er uenig i det du skriver.


    Veldig godt ordvalg også :smile:


    Takk, takk! =)

     

    Jeg må innrømme at jeg lo ganske godt når folk spurte om gamer.no hadde blitt gale og krevde at artikkelen burde sendes i søpla rett og slett fordi de trodde det faktisk var et kurs i å bli 1337.

  2. Quote:


    Den 2002-08-16 19:46, tosken skrev:

    Ungdommer har alltid vært reaksjonære. De har alltid hatt en trang til å bekjempe overmakten, være radikale og stille spørsmål ved samfunnet.


    Siden diskusjonen etter denne artikkelen tydeligvis har innsnevra seg til en diskusjon om språk vil jeg gjøre det klart at reaksjonær er negasjonen av radikal, Alt jeg har å si er dårlig ordvalg!


    Å? Sier ikke at du har feil, men får ikke det du sa helt til å stemme jeg. Kan du utdype for en arm sjel? =)

  3. Quote:


    Den 2002-07-22 22:52, Erling E. skrev:

    Jøss, det gikk ikke i PC-versjonen. Her danset du bare på et gulv, og det så ut som du var i et stort rom. Skikkelig teit.


     

    Nei, nå snakket jeg ikke om gameplayet, men om de virkelige videoene tatt opp av Britneys konserter, som man får når man samler opp nok poeng til å få VIP-pass =) Det er vel det i PC-versjonen? Prøv å gå inn og styr litt rundt.

  4. Quote:


    Den 2002-07-22 20:40, mbst skrev:

    Den som prøver spillet fordi de tror det er kult, har vel misforstått mye annet her på jorda også.. :wink:


    Ja, jeg ventet meg vel ikke noe annet enn en god og lang latter og en betryggelse på at den kommersielle bransjen er dårlig uansett, men... Prøv det da =)

  5. Si hva du vil, Erling. Du har bare testa PC-versjonen, der brukte man jo bare piltastene og space-tasten. Hvor vanskelig kan det egentlig være? PS2-versjonen er ganske utfordrende, og jeg forstår ikke hvordan jenter mellom 7-12 år kan klare de siste brettene. Dessuten er det jo litt morsomt når Britney kommer frem, jeg må iallfall dra på smilebåndene. Så du forresten de videoene man kan unlocke, der var det nemlig en helt vill effekt-aktig greie. Man styrer kameraet under konserter, og kan vri det 360 grader rundt! Midt i videoen, man kan sitte og se på publikum om man vil, eller hvorsomhelst. Har aldri sett noe slik før, stilig iallfall.

     

    Musikken er jo horribel da, men selve spillet er faktisk bra laget og fungerer glimrende. For PS2, vel og merke.

  6. Er det noen som har prøvd dette spillet til PS2? Det høres kanskje litt rart ut, og jeg tror ikke respekten kommer til å være på topp etter dette, men det er faktisk utrolig artig. Selvfølgelig stempler jo alle det som sugent, men, nei, tro det eller ei så tror jeg nok mange ville likt det om de hadde gitt det en fair sjanse. Tihi.

  7. Quote:


    Den 2002-07-19 01:46, b-duvaland skrev:

    Leste ikke omtalen, men utav bildene så virket det som om spillet hadde elendig grafikk. Jeg lurer på om XBox versjonen har bedre grafikk.


     

    Synes grafikken så ganske god ut, jeg. I omtalen skrev Kjetil at den var ganske bra også og ga karakteren 5, og andre omtaler jeg har lest forteller at det er ganske god grafikk. Kan det være at enten bildene eller øynene dine ikke forteller hele sannheten? =)

  8. Søk på google.com etter metal gear 2 walkthrough, så finner du det.

     

    Først gå ut døra øverst til høyre (vel?), så krype bak kasser opp trappa, gå over til venstresida, gå litt fremover, gå tilbake til høyresida, hoppe over et hull, drepe eller løpe forbi en vakt, og inn døra. Når du nærmer deg den nordlige utgangen (hent ratio ved den sørlige først) så kommer snake... tror jeg da, er en stund siden jeg var der.

     

    Husk å ta i mot alle codec-samtaler. De er informative og ikke minst viktige.

  9. Quote:


    Den 2002-07-11 00:46, Suicid3 skrev:

    Men, for ikke så lenge siden da jeg fikk adsl og Norton Antivirus 2002 fulgte med, så virus-scannet jeg hard-disken min. Den fant virus på diablo 2!

    Er det normalt at det er virus på et original spill ?

    Hadde tenkt å bytte, men Elkøp kjører kun en 30 dagers returrett, og da fristen hadde gått ut for lenge siden.

    Hva skal jeg gjøre med dette ? Har da ikke tenkt å installere et spill med virus iallfall.


     

    Merkelig. Jeg forstår det slik som at du virusscannet original-CD-en? Da er det sannsynligvis ingenting å bekymre seg for, men vil du ikke installere kan du jo eksempelvis brenne en kopi av en venn, hvis du kjenner noen som har det. Ettersom du allerede har originalen er jo det fullt lovlig. Men som sagt, jeg vil bare blåst i advarselen og installert det.

     

    Eller så kan du jo prøve å forklare det til Elkjøp. Viruset må jo ha vært på CD-en da du kjøpte det.

    _________________

    Anders Fjeld

    Gamer.no

     

    [ Denne Melding var redigert av: GamerLamerFjeld på 2002-07-11 02:22 ]

  10. Quote:


    Den 2002-07-08 15:21, Dj_eLmO skrev:

    Vart litt skremt av den artikelen...


    Tenk hvis det hadde funtes en slik "sekt/organisasjon"

    Da hadde ikke verden vært slik som den er.... for skumelt til å tenke på.....


     

    Hehe, var ikke meninga å skremme deg :wink:

     

    Men om denne "sekten" hadde vært, så ville den vel ikke vært så skummel i forhold til for eksempel Ku Klux Klan?

  11. Skaffet Luigis Mansion, utrolig artig, men så kort =/. Ble så hekta at jeg runna det samme dag som jeg kjøpte det.

     

    Tror nesten jeg må ha det Super Monkey Ball-spillet. Jeg synes at det egentlig ser skikkelig kjipt ut fra skjermbilder jeg har sett, men alle sier jo det er bra, så =)

     

    Ingen som har testet James Bond: Agent under Fire da? (Var det ikke det det het tro?)

×
×
  • Opprett ny...