Gå til innhold

kurrant

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kurrant

  1. Akkurat hva jeg tenkte da jeg så dette. Ja, synd at folk mister jobben, men det er allikevel ikke OK at det sitter pamper på toppen og lurer folk på denne måten. Beskrivelsen av disse produktene er ren løgn og jeg kan ikke forstå hvordan dette kan være lovlig. Sannsynligvis er teksten nøye utformet for å unngå lett beviselige faktafeil.

  2. Jeg lurer på om tek-redaksjonen kjenner til begrepet 'markedsføring'? Eller tror de at verden består av snille mennesker som bare vil alles beste, og som fremsnakker sine egne produkter fra scenen på denne måten kun fordi de fra dypet av hjertet sitt tror at dette produktet er guds gave til menneskeheten?

     

    Det var en grunn at jeg sluttet å lese tek, hva var nå det igjen? AH, VG ja..

     

    • Liker 1
  3. Når det gjelder lyd så er det veldig vanskelig å være objektiv i sin opplevelse av et produkt. så lenge man vet prislappen på produktet man anmelder så er dommen nærmest verdiløs, særlig når man kommer opp i priser som det vi ser her. Den eneste måten å teste lydprodukter på er vha dobbel blindtest. Men slike tester er gjerne lite interessante å gjøre siden de er ganske dyre/tidkrevende, og der er nærmest tilfeldig hvem som vinner fra gang til gang. hvorfor? fordi produktene er like gode. Det er en grense for hvor 'god' lyd kan bli, og teknisk er det ikke spesielt komplisert å gjenskape lyd i dag. Allikevel er dette en bransje som er full av overprisede produkter som blir priset opp i skyene av anmeldere.

    • Liker 1
  4. "Etterretningsbyråët GCHQ, det britiske søsterbyrået til NSA"

     

    Så GCHQ er eid av NSA, artig og skummel informasjon.

     

    "Sister companies are subsidiary companies owned by the same parent company"

     

    Edit; Kilde Selv om jeg visste det fra før, så ingen skal klage på at det mangler kilde :D

     

    Nå er vel situasjonen her heller at artikkelen bruker søsterselskap i en litt annen betydning enn den formelle definisjonen du linker til. Du er helt på villspor hvis du mener dette er "bevis" for en verdensomspennende konspirasjon.

    • Liker 1
  5. Whohooo... "The Perfect World"... :sick::roll:

     

    Jeg er glad jeg kun har "nicket" på nett, muligns fornavn, er på facebook med fake navn så de som kjenner meg vet uansett hvem jeg er der. :)

     

    :p

     

    Faren for oss er å bli ekskludert pga vi ikke har et gjennomsiktig it liv. Jeg har fått en jobbavslag pga jeg ikke hadde fjesboka, tenk på den du

    Hvor var dette? Ikke et sted jeg kunne tenke meg å jobbe

  6. I internettets barndom var det selvsagt at man ikke spredte navnet sitt rundt overalt, men passet på å gjemme seg bak et kallenavn. Etterhvert som fjøsbok og andre tilsvarende tjenester dukket opp begynte folk flest å endre holdninger rundt dette, med de konsekvenser det da måtte innebære. Det er aldri bra å spre sitt privatliv for alles øyne, da ender man opp med å måtte passe på hva man sier i enhver sammenheng. Uansett hvor politisk korrekt man mener å måtte være er det alltid noen som tar det ille opp / tolker det feil, så man kan egentlig aldri vinne. Argumenter som at "skal jeg ikke få lov til å være meg selv?" blir litt for grunne.

    • Liker 1
  7. Jeg er uenig i at det finnes en mengden algoritmer, det finnes en håndfull sterke algoritmer i bred bruk som har blitt analysert ekstensivt. Biten med at det er trivielt å implementere er jeg uenig i, det er mengder av eksempler hvor kryptering- eller hash-funksjoner blir feil implementert eller brukt som åpner for alt fra redusert nøkkelrom, fast PRNG-sekvenser eller redusert entropi, store side-channel-attack muligheter og mer. Ikke implementér krypto selv, men basér det på standardiserte implementasjoner gjennomgått og godkjent av kryptoanaltikere.

     

    Ja "en mengde" er ganske åpent, og jeg burde nok valgt et bedre ord. Jeg mener heller ikke at det er trivielt å skrive hele implementasjonen fra grunnen av, men å benytte seg av eksisterende kode. Å få tak i tilfeldig data med tilstrekkelig entropi er enkelt, hvis man bruker pseudorandomgeneratorer har man rett og slett slurvet mer enn hva jeg kan forestille meg at blir gjort selv i halvseriøse implementasjoner. det er klart - det må gjøres riktig, men det skiller seg i så måte ikke fra softwareutvikling generelt. Jeg sier ikke at man skal skrive alt fra bunn av, det er ikke trivielt, men det finnes nok av biblioteker jeg stoler på som vil kunne utgjøre byggeklossene i et rimelig vanntett system.

  8. Kan du utbrodere litt om hvorfor dette er vanskelig? Nå finnes det en mengde krypteringsalgoritmer som det er bred enighet om at er "sikre", dvs at det ikke finnes noen kjente måter å bryte krypteringen på annet enn brute-force, noe som lett mitigeres av å velge tilstrekkelig størrelse på nøklene. Hvordan er for eksempel en kryptering basert på AES eller ECC usikre? dette er relativt trivielt å implementere.

  9. Velkommen til tekkitnorges PvP Faction server!


    Administrasjon

    Serveradresse: tekkitnorge

    Tekkit
    For de som ikke kjenner til tekkit, er dette en svært omfattende samling mods som gir tilgang til avanserte maskiner som kan gjøre alt fra automatisk konstruksjon bygninger til å terraforming av landskap. Sjekk for eksempel "tekkit with Duncan" på youtube for en innføring.

    Enkelte tekkit-funksjoner er skrudd av for å hindre lag, exploits, eller ubalanse:

    Equivalent exchange:
    Følgende er skrudd av fordi de omgår anti-grief verktøy og factions:
    -Watch of flowing time
    -Evertide amulet
    -Volcanite amulet
    -Mercurial eye

    Industrialcraft:
    Nukes skrudd av pga for stort griefepotensiale
    Jetpack skrudd av pga mulighet for å fly over festningsmurer osv.

    Redpower:
    ingenting skrudd av, men block breakers kan ikke knuse stone og cobblestone.

    Factions
    Serveren kjører factions, en plugin som gjør det mulig å danne faksjoner som kan samarbeide eller gå til krig med hverandre. En faksjon kan claime landområder hvor man er beskyttet mot fiendtlig aktivitet, og kan bygge uten at andre kan ødelegge eller stjele.

    Hvor mye land man kan holde avhenger av faksjonens "power". Hver spiller starter med 10 i power, og faksjonen har power lik summen av alle medlemmers power. Man mister power når man dør, og man gjør da potensielt området sitt sårbart for å bli claimet av fienden. Forskjellige typer allianser kan dannes mellom faksjoner, noe som bidrar til et dynamisk gameplay som oppfordrer til samarbeid og politikk.

    Andre plugins
    Det er i hovedsak factions som har innvirkning på gameplayet, men serveren har også en rekke andre mods for å lette administrasjonen:

    - PermissionsEx - håndtering av rettigheter
    - LogBlock / WordEdit - logging /anti-grief
    - CommandBook - Grunnleggende kommandoer
    - WorldBorder -begrenser verdens størrelse til 8192 i radius
    - NoCheatPlus - selvforklarende

    Regler
    Dette er en PvP server, så det meste er i utgangspunktet tillatt. Om man ikke beskytter byggverkene sine med land claims kan man ikke skylde på andre enn seg selv om man blir robbet. Allikevel bør ingen ødelegge andres kreasjoner bare for ødeleggelsens skyld, og admins vil følge aktivt med på dette.

    Noen spesifikke regler:
    - Spawnkilling er ikke tillatt
    - Det er ikke tillatt å bygge 1x1 tårn, grave tilfeldige hull, eller bedrive andre aktiviteter som ødelegger landskapet
    - vær høflig på chatten
    - Ikke forsøk å omgå regler og begrensninger ved å utnytte exploits / glitches.
    - Ikke be admins om å få items, teleport, eller om å endre regler.
    - Utnyttelse av ubalanser i EMC verdier ved bruk av IC2 og EE regnes som juks

    Vi tar sikte på et modent miljø hvor man holder tonen god og blodtrykket lavt. Man velger selv om man bare vil bygge for seg selv eller delta i krig og politiske intriger. Samme hva man gjør er det viktig å behandle alle med respekt og oppføre seg på chatten.

    Hardware
    CPU: i5 3570K
    RAM: 16 GB
    Linje: 40/20 Mbps

    Serveren er online 24/7, kjører på dedikert maskinvare, og er planlagt å være oppe i lang tid.

  10. Urin er ikke smittebærende, urin er sterilt. Sannsynligvis er vannet i springen skitnere enn urin. Tastaturer, fjernkontroller, og ikke minst kjøkkenkluter er mye større kilder til baselusker enn toalettbesøk.

     

    Grunnen til at man vasker hendene etter toalettbesøk er kulturelt betinget, det har lite med redusert sykdomsfare å gjøre.

     

    For å unngå å bli stigmatisert så vasker jeg alltid hendene når jeg er blandt fremmede, på jobb, osv, men når jeg er hjemme følger både jeg og samboeren min George Carlins

    .
  11. At det å kunne snakke om såkalte "interessante" temaer er en forutsetning for å være en god konsulent er rett og slett tull.

     

    Man må kunne formulere seg godt, det er greit nok, men dersom man krever at man skal kunne diskutere fotball, skismørning, eller resultatet fra helgens x-factor i lunchen så vil man garantert sitte igjen med folk som har dårligere faglige kunnskaper.

     

    Noen er gode å snakke for seg, noen er gode faglig. Det er ekstremt uvanlig at noen er eksepsjonelt gode på begge deler, jeg har ihvertfall aldri vært borti en slik person. Det har rett og slett med hvor mye tid man legger inn i å øve på de respektive områdene.

     

  12. Min gode mann. Når jeg stiller et spørsmål på et forum av denne art, så er det av den enkle grunn at resultatene jeg har blitt presentert ved å benytte meg av automatiske søkemotorer på internettet ikke har vært til min tilfredsstillelse. Det hjelper da hverken meg eller andre brukere av dette forum at De er nesevis.

     

    Det er sant som de sier: Smil til verden, og verden smiler til deg. Når De sår slike frø som dette så kan De ikke forvente god avling i tiden som kommer. Tenk på dette, unge mann, så er jeg sikker på at De finner at De er enig.

     

    Redigering: Ja- da ser jeg den unge herren som var så nesevis allerede har trukket tilbake sitt innlegg, da han formodelig fulgte mitt gode råd om å opptre mer ydmykt for alles og kanskje fremfor alt sitt eget beste. Til de som måtte besøke denne tråden og finne innholdet til forundring kan jeg informere om at jeg på meget udannet vis ble bedt om å ryke og reise bort fra dette forum, og til en av disse såkalte søkemaskinene.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...