Gå til innhold

Herren

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herren

  1. Jeg skal kjøpe en ny router, men all den tid jeg ikke har fulgt særlig med de siste årene, er jeg ikke helt oppdatert på hvilken som vil være best.

     

    Internettilgangen vil være via fiber med hastigheten 10/10mbit.

     

    Ellers er rekkevidde viktig, da routeren etter ordre blir plassert på et nært ubrukt rom i første etasje. Det er to etasjer til toppen. :)

     

    Har sett litt på henholdsvis Dlink DIR-635 og DIR-655.

     

    Noen spesiell grunn til å skulle velge 655 foran 635 evnt.? Bruker nettverket primært til internettilgang.

     

    Kom gjerne med andre forslag på gode routere. Har hekkfjells erfaring med linksys, så det blir det uansett ikke:)

  2. Merkelig lydproblem på gang i min HP Pavilion zt3300. Lyden fungerer halvveis med følgende fordeling:

    Har lyd i Mediaplayer når jeg spiller mp3

    Har ikke lyd fra noe på nettet. Youtube osv

    Kan ikke spille av Windowslydene

    Kan kjøre testlydene i SoundMax-programmet

    Viser ikke ikon i oppgavelinjen (selv om jeg kryssa ja til det)

     

    Under lyder i kontrollpanelet er maskinvaren listet opp uten problem. Jeg har prøvd å oppdatert drivere, installert nyeste DirectX, samt trykka på de fleste innstillinger som er å styre med.

     

    Noen som lukter hva som kan være feil?

  3. Jeg har store problemer med å komme på internett via min Linksys WRT54GC router. Det virker som at routeren og modemet (Motorola SB5101E) ikke helt er på talefot. Jeg har et chello classic internettabbonement.

     

    Noen som kan hjelpe?

     

     

    ----HAR LØST PROBLEMET - EN RESTART AV BEGGE ENHETER GJORDE SUSEN------

  4. Har et problem med nettverkstilkoblingen. Det har seg sånn at nettverkskabelen går i frakoblet modus så snart den har koblet seg til. Sånn fortsetter det. Fram og tilbake. Koble til, koble fra. Dette gjør det umulig å gå på internett

     

    Noen forslag til hva som kan være problemet? Jeg har prøvd å skifte ut ledningen. Nettverkskortet er integrert på mitt nforce hoverkordt fra NVIDIA.

  5. Jeg har en bærbar datamaskin med trådløst nettverkskort. Hjemme så trenger jeg ikke ip-adresse for å koble til, mens på jobben trenger jeg en spesifikk ip-adresse i tillegg til DNS og gateway. Er litt slitsomt og stille disse fram og tilbake.

     

    Finnes det noe enkelt program som gjør dette, evnt. går det å lage et aldri så lite program (tenker da fortrinnsvis på batch ol.)

     

    Også åpen for andre løsninger

  6. Hei,

     

    Jeg er grundig lei av diverse kabelsurr og lignende rundt i huset, derfor vurderer jeg trådløst nettverk. Problemet er at jeg ikke har snøring på hva jeg trenger.

     

    Jeg har en telefonkontakt oppe mens datamaskinen er i etasjen under. Jeg hadde da tenkt å koble modem osv. til kontakten oppe og et trådløst kort i maskinen nede. Noen anbefalinger? Jeg trenger ikke store greiene, verken i pris eller spesifikasjoner. Det viktigste er at det ikke er noe søppel som tar kvelden etter et par uker.

  7. Kjøpte meg en ze4200 sjæl... Ble sabla mye rot så jeg bestemte meg å formatere med den medfølgende recoverygreia.. Virka fint fram til 58% da det klikka... (error i imagefil)

     

    Samma...

     

    Nå legger jeg inn xp for seg sjæl. gudskjelov at jeg fant denne tråden. tester universaldriveren.

     

    Takk, takk 8)

     

    PS: har ikke ATI universaldrivere? Makan til idioter... jaja..

     

    Herren

  8. Har et STORT problem med min ADSL oppkobling for tiden. Det har seg sånn at jeg for tiden bruker Win98SE (nostalgi,nostalgi). Etter omlag en time med internettbruk stopper den bare opp. For å få i gang nettet igjen må jeg restarte... Ganske irriterende. Hovedproblemet er at denne stoppinga også stopper kazaalite og emule...

     

    Har sjekka på ipconfig, der finner den ip-adressa o.l... Problemet kom først med win98.

     

    Noen som har noen løsningsforslag?

     

    tvi :roll:

  9. Har et STORT problem med min ADSL oppkobling for tiden. Det har seg sånn at jeg for tiden bruker Win98SE (nostalgi,nostalgi). Etter omlag en time med internettbruk stopper den bare opp. For å få i gang nettet igjen må jeg restarte... Ganske irriterende. Hovedproblemet er at denne stoppinga også stopper kazaalite og emule...

     

    Har sjekka på ipconfig, der finner den ip-adressa o.l... Problemet kom først med win98.

     

    Noen som har noen løsningsforslag?

     

    tvi :roll:

  10. Jeg hadde noe av det samme problemet. Alt på datamaskinen gikk i slow motion, spesielt under oppstart. Fant ut at et spyware program kalt winnet.exe hadde rota seg inn.. Sjekk med ctrl-alt-delete om det kjører... Avinstaller!

     

    Vet ikke om dette har noe med saken og gjøre, men hos meg funka det bedre uten driten.... :woot:

  11. Har fått mange rare problem med min forholdsvis nye Eriscsson T600 i det siste.

     

    For det første har snarvei-knappen gått til *pip*. Den virker ikke... For det andre så har mobilen begynt å miste dekning hele tiden! Selv midt i Oslo-gryta er det null dekning ofte.

     

    Er dette kjente problem med denne mobilen?

     

    En siste ting: Er det slik at jeg kan levere mobilen til hvilket som helst sertifisert Ericsson verksted så lenge garantien er i orden? Orker ikke peset med å sende den inn til service-partneren til Komplett o.l... blæh...

     

    Håper på tips, og svar på sistnevnte! :woot:

  12. Jeg har en Ericsson som er litt klikky... Nå er det sånn at jeg kjøpte den på komplett og jeg ser at de har et eget verksted jeg kan sende telefonen til. Saken er den at jeg ikke har lyst til å sende den! (porto, venting ++++)

     

    Mitt spm. er da: Kan jeg f.eks stikke opp på Telehuset og be de reparere den? Det er jo en garanti.. :woot:

     

    Pliz zvar... :p

  13. Jeg hadde også slike problemer med min 1024/256 linje hos Bluecom , men har hatt noen samtaler og sendt noen hastighetstester til dem på mail . Jeg har alltid blitt hyggelig og hjelpsomt mottat og support forsøker etter beste evne å hjelpe meg . Telenor sjekket linjene og fant ingen feil og skyldte på Bluecom . Bluecom fant ingen feil og klaget tilbake til TN. Det viste seg at feilen lå hos Telenor .. Husk at Bluecom er et lite selskap og Telenor et stort , så de har de samme utfordringer som oss vanlige kunder . De leier også plass i Telenors sentraler og får ofte skylden for ting som er utenfor deres rekkevidde . Har du hastighetsproblemer hos Bluecom gjør følgende:

    1. Ring og klag og bevis din hastighet med en test.

    2. Få Bluecom til å klage til Telenor som igjen sjekker linjestøy etc.

    3. Be om en fast kundekontakt på support hos Bluecom.

    4. Be om kompensasjon for den beviste lave hastigheten.

    Ikke minst ... Vær hyggelig og gi Bluecom litt tid til å løse problemene .

    Jeg sitter igjen med et inntrykk at de er veldig interessert i å få fornøyde kunder .

     

    Opplevde det samme med min 704 linje... Send målinger, det hjelper! 8)

  14. Jeg bruker ofte emule og andre nedlastingsprogrammer som må ha tilgang til datamaskinen min gjennom port 4662. Jeg får allikevel ikke aktivert disse portene! På port-tester så får jeg ikke tilgang via denne porten.

     

    Jeg har prøvd å deaktivere Norton Firewall 2003, men fortsatt dårlig resultat.

     

    Jeg kjører win2k. Er det noen steder i OS-et jeg må ordne?

     

    Beklager min uvitenhet :oops:

×
×
  • Opprett ny...