Gå til innhold

randknu

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av randknu

  1. Jeg har i lengre tid hatt dette problemet og mer eller mindre ignorert det siden jeg ikke bruker denne pcen til å spille på, nå fikk jeg besøk og de ville låne pcen til å spille på og da kom problemene.

     

    Når jeg installerer catalyst, (har prøvd minst 4 forskjellige versjoner) får jeg bare meldingen: "Application Install: install package failure!" uansett hva jeg har prøvd,

     

    reinstallere .net

    kjøre et eget install cleaning tool som microsoft har laget som andre påstod hadde løst deres problem,

    prøvd alt som er listet i [url=http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=425&threadid=156307]denne tråden[/url].

    Når jeg prøvde kommando linje installasjon under administrator fikk jeg en masse "Error code=37" opp og deretter "Application Install: install package failure!"

     

    Nå har jeg i timevis googlet og søkt etter hva error code=37 betyr men alt jeg kunne finne var en annen som hadde samme problem og han hadde heller ikke funnet noen løsning, iallefall ikke som sto i det forumet.

     

    Jeg kan også nevne at dette problemet har vert tilstede helt siden nyinstallasjon av win 7 så jeg tviler på at en reinstallasjon vil gi resultat.

     

    I device manager virker det som at selve driveren til grafikkortet er installert men ingenting annet, i "program files" finnes mappen ATI og ATI technologies men de er med unntak av to tekstfiler og install rapporten tomme.

    Report.xml

  2. Nvidia har fulgt denne trenden i lang tid, og allerede i 2008 lanserte de sitt første 3D-kit i form av Nvidia 3D Vision

    Jeg hadde 3d vision fra nvidia for over 10 år siden. jeg mener det var det de kalte det. det var iallefall samme opplegg, men med datidens begrensede prosesseringskraft måtte man skru kraftig ned på grafikken og oppløsningen for å få høy nok frekvens på bildene.

     

    kortet var et asus agp-v7700 geforce2 gts, Så ja nvidia har fulgt trenden i lang tid får'n si.

  3. Jeg har hatt min egen filserver i flere år og jevnlig oppgradert disker etterhvert som kapasiteten trengtes. Jeg har et Highpoint rocketraid 2340 raid kontroller kort som jeg kjøpte i 2007 og jeg har bare brukt billige disker fra WD og seagate. Jeg har enda ikke mistet en eneste green power disk. av 16 disker er 2 disker feilet siden 2007 og da har jeg byttet ut et array med 7 500gb disker med 5 2tb og utvidet 2 andre array med nye disker.

     

    Så av 16+7 disker har jeg mistet 2.

    Den ene en WD 500gb black, men jeg tror ikke det fantes green da denne ble kjøpt.

    Den andre nå nylig en 3 år gammel 1tb Seagate disk. Denne også før noen lagde green-disker.

    Den siste fikk jeg en ny 2tb på garantien....

     

    Jeg synes green disker fungerer brillefint i raid.

    ps: hvis du har problemer med disker som "dropper" så bruk høykvalitets sata kabler. Den dritten som kommer med hovedkort egner seg IKKE for raid. De er for "slappe" i koblingen og gir ikke god kontakt.

  4. Jeg begynner å mistenke at noen i AMD har en under-bordet avtale med intel som sier at intel skal ha den raskeste prosessoren.... Det er jo helt ulogisk at ytelse på en tread kan gå ned...?

     

    Jeg tror bulldozer er kneblet på en eller annen måte... og når intel's nye Ivy bridge og hva det nå heter kommer ut så kommer AMD noen måneder senere med bulldozer v2 og legger seg på nytt der de er idag, litt under intel.

     

    Jeg kommer nok ikke til å oppgradere ennå uansett. Jeg har allerede phenom II x6 1100T. Og hovedkortet mitt støtter neppe bulldozer (crosshair III). Så jeg beholder riggen min en stund til.

     

    Da phenom I kom var jo denne "kneblet" og dette oppdaget overklokkerne. AMD kalte det stabilitetsproblemer... Synes jeg ser mye av samme tegninga nå. Bulldozer blir sikkert bedre med tida.

  5. Jeg styrer iallefall unna elkjøp og deres selgere. Jeg har kun handla en mikrobølgeovn på elkjøp de siste 10 åra, og det var kun fordi de var de eneste i nerheten som hadde åpent til 20 på lørdagskveld. (var litt krise) og da pratet jeg ikke med en selger en gang. Jeg bare gikk å plukket en som så grei ut. :p

     

    Jeg anbefaler alle jeg kjenner til å handle på netshop, eller hvis de ikke har varene på lager, Komplett. og bruke hardware.no og forumet her til å få vite hva som er bra.

  6. Intel fortsetter vel å presse OEM's og butikkjeder til å bare velge intel, og alle AMD sine produkter henvist til lageret slik at kun de som spør etter AMD kan få.

     

    Dessuten synes jeg det er meget besynderlig at AMD ikke har en stor markedsandel blandt kontorpcer. disse trenger jo ikke være veldig raske, men bør være billige iogmed at firmaer kjøper slike pcer i svære kvanti. Men, her er intel totalt enerådende. Jeg har enda til gode å se en jobb-pc med noe annet enn intel.

     

    konklusjonen må derfor bliu at har MÅ det være noe ulovligheter et eller annet sted.

     

    I alle andre bransjer betaler gjerne kunder MER for å unngå at en aktør skal gå konkurs og en annen få monopol. Men slik er det tydeligvis ikke i denne bransjen.

     

    Lederne i bedrifter som kjøper nye pcer bestiller vel pr telefon 120 jobb-pcer, får et tilbud og takker ja til det.

     

    Noen her som har sett en AMD pc på en arbeidsplass?

    • Liker 1
  7. Si man skal lage seg en ansiktsgjenkjenningsalgoritme. Hvor på denne jord finner man et tilsvarende datagrunnlag for å trene opp og teste algoritmen, enn nettopp på facebook? Her finnes millionvis av bilder med ansikter markert og identifisert. Kontaktnettverk og surfevaner. Koble bildene sammen med Google Streetview og hiv et datasenter på blandingen, og man vil attpåtil kunne vite hvor mange av bildene er tatt.

    Lage noen fancy adaptive filtre og man vil muligens kunne forutsi med stor sikkerhet hvem hva hvor når om det aller meste.

    Dette ville ikke engang vert ulovlig, siden du godtar et statement når du registrerer deg på facebook. Der står det:

    For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos ("IP content"), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook ("IP License"). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it.

    Med andre ord så lenge bildene ligger på facebook kan facebook bruke dem til akkurat hva de vil. og sannsynligheten er svært stor for at de kan fortsette å bruke dem selv om du har slettet bildene eller tilogmed kontoen din. Siden informasjonen er blitt duplikert av noen du kjenner eller ikke kjenner.

  8. Nåhar jeg hatt en slik 522 en stund og jeg elsker den!!! Måtte få i noe mer RAM da siden 1Gb er latterlig lite å kjøre win7 på, nå har jeg en 4gb brikke installert. Får bare brukt 2gb i starter, men jeg vil se hvordan det går før jeg gjør noe mer med den.

     

    Batterilevetiden må være absolutt minimum, for jeg hadde fremdeles endel igjen på batteriet etter 8 timers av og på bruk. Og du kan spille spill som counter strike source, jeg fikk 41 fps med anbefalte instillinger i native oppløsning.

     

    La deg heller ikke lure av den lave klokkehastigheten på prosessoren, den føles ganske rask allikevel. Jeg har ikke testa i noen andre benchmarks, men det faktum at man faktisk kan spille skikkelige spill på en sånn liten sak er veldig kult.

     

    Viftestøy nevnte noen, jeg hører kun vifta i veldig stille omgivelser, og den ser ikke ut til å forandre hastighet noe serlig under last. Maskinen blir heller ikke varm, den kan ikke kalles mer enn lunken.

     

    Den skal visstnok kunne spille av FullHD filmer via HDMI utgangen, men dette har jeg ikke testet ennå.

  9. Jeg har faktisk vert på nippet å kjøpe dette kabinettet selv, men med litt andre vannkjølingskomponenter, men da går jo prisen opp og. Jeg har selv hatt et HD4870 kort og slet med å finne en vannkjøler som passet, Dette var et ASUS kort med ettermarkeds kjøler, så diger ut men makan til jetmotor, totalt ubrukelig. Hvis kortet ditt hadde referansekjøleren til ATI altså den som kaster den varme lufta ut bak, så kan du bruke fullcover kjølere. Men mitt kort hadde aldså ikke det derfor gikk jeg for en Swiftech MCW80. Den skal passe ditt skjermkort.

     

    Husk også å bestille et par ekstra nipler siden MCW80 bare inkluderer 1/2" slangenipler. Sjekk også om du trenger ramkjølere.

  10. Var nok heller slangen som hadde løsna litt mens jeg skrudde den fast første gangen. Nå sitter den så godt at jeg dra PCen bortover gulvet etter slangen.

    Uff, ja det er derfor jeg bruker en strips rundt mine slanger, Jeg bruker bare vanlige slangestusser. Jeg har hatt lekkasje men det var ved pumpa som står nederst og helt fremme.

    Jeg merka det da jeg ble våt på beina hehe. Det var en veldig liten lekkasje og hadde sikkert vert der lenge før noe kom ut av kabinettet. Jeg er livredd for slike hendelser som du beskriver, så derfor er jeg helt nazi når det kommer til nøyaktighet og kvalitetskontroll på arbeidet mitt rundt HK. lekkasjen oppsto der jeg hadde eksperimentert litt så egentlig ikke noen stor overraskelse.

  11. Synes det virker som et kjipt vannkjølingssett, men for all del har ikke prøvd det selv.

     

    Av alle de delene er det kun radiatoren jeg har prøvd, den har jeg i gamingriggen min nå og den fungerer forsåvidt helt greit den. Jeg vil også anbefale å se på Techbay og se hva de har. De har noen sett som er ganske like og noen med litt dyrere komponenter. Jeg har nettopp kjøpt fra dem for første gang og da ringte de meg i går morges og sa at en av delene hadde de bare en av når jeg hadde bestilt to, og de lurte på om de skulle sende det de hadde og sende den andre når de fikk den. Techbay har bra kundeservice sies det og sålangt må jeg si jeg er imponert.

  12. Jeg driver å planlegger min neste vannkjølte pc, og lurer i den forbindelse på om noen har erfaring med disse cape cora rørene som passive radiatorer. Jeg vil ha slike på siden av maskinen, men de kommer ikke til å ha nok kjøleeffekt til å kjøle CPU + 2x GPU under spilling, derfor må jeg ha en radiator i tillegg. Og da kommer problemene, cape cora rørene er av aluminium, mens de fleste kjøleblokker og alle radiatorer er av kobber. Og det går jo ikke så bra sammen. så hvordan kommer man forbi det problemet? Eller er det ikke noe å bry seg om? kansje cape cora rørene har et slags belegg inni som hindrer vannet i å komme i kontakt med aluen, hva vet jeg?

  13. Jeg bruker openoffice og synes det funker kjempe for mitt bruk. På jobben er det ms office derimot, sikkert 2010, men jeg fatter ikke verken ut eller inn av det programmet. Det nye menysystemet er så brukerfientlig mot de som er vant med det gamle oppsettet at jeg får fnatt. Jeg skal vel klare å føre timelista mi. men vil de jeg skal gjøre noe mer så forlanger jeg office-Kurs.

  14. Denne lanseringen er nok mer et mellomsteg for å senke produksjonskostnader, og øke inntjening, evt. kunne gå lenger ned i pris før de taper penger. Den nye arkitekturen legger grunnlag for at en fremtidig 7 serie skal yte bed

    Personlig er jeg ikke fanboy av verken AMD eller nvidia, jeg har nå et 5870 kort og trives med det, men jeg har tidligere hatt nvidia, og kunne tilogmed kalles nvidia fanboy en stund, Geforce 4 Ti, Geforce 6800 GT, Geforce 7800GT, Geforce 8800 GTS, da ATI leverte radeon HD3xxx serien ble jeg meget imponert av dennes lave effektforbruk, og er det enda... HD3870 har faktisk bare EN 6 pins pci-express strømtilkobling.

     

    Jeg velger personlig det beste kortet jeg kan kjøpe for penger, men jeg skal ikke ha noen varmeovn under benken, og da må jeg ned noen hakk på ytelsen. Varmen skal jo bort også, og på sommeren kan det være et stort problem. da må du ha masse kabinettvifter som surrer og bråker. Jeg simpelthen HATER viftestøy.

     

    En annen ting, under testen av HAWX står det GTX 6870. det må jo være noe gammelt fra geforce 6-serien det da? :tease:

  15. Jeg anbefaler alle nybegynnere til å bygge med 3/8" slanger først. få litt arfaring med hvordan ting virker, så noen år etterpå når man har gått i alle noob-fellene, bestilt feil deler, lekket kjøleveske utover hele gulvet osv.

     

    Da, kan man bygge en ny og enda råere maskin og bruke 1/2" slanger. 1/2" er mye større men har ingenting eller svært lite å si for flowen i systemet. Dessuten kan det fort bli trangt om plassen, siden fittingsene er så digre, spesielt compression typen. De er ofte så store at de ikke får plass ved siden av hverandre i feks. CPU blokka.

     

    ang. det siste spørsmålet må jeg spørre hva du skal med en 90 grader med slange i begge ender? Du har ikke bruk for det, og delene du har funnet er feil.

  16. Jeg tok en titt på digitalimpuls, og jeg så ingen blokker til GTX470, bare 460 og 480. Jeg ville heller bestilt rett fra EK direkte. så lenge 470 kortene har stock kjøler, nvidia sin egen design, så skal blokkene passe. Jeg bestilte derfra og fikk tingene ca 1 uke etterpå. Men det krever forhåndsbetaling da.

     

    Synes heller ikke at utvalget til digital impuls var imponerende. like middelmådig som microplex/netshop.

     

    og en ting til, en tynn radiator fungerer best med stillegående vifter, siden den har minst luftmotstand og lufthastigheten er lav. Tykkere radiatorer er for bedre kjøleevne med kraftigere vifter.

  17. Ok, billige løsninger hva? Har gode erfaringer med Mist radiatorer, iallefall hvis hovedargumentet støy. Og så kan du ta en tur på Biltema og kjøpe batterivann og vanlig frostveske (ikke longlife) og blande i 1:4 med batterivann.

    Da får du en fin blåfarge på vannet.

     

    Ellers billige vannblokker har jeg hørt mye dritt om, så jeg kommer ikke til å prøve feks. mist folgefonna. Men for all del den funker vel den og...

  18. Hehe, kan tenke meg det ja. Ikke alle er like fingernemme, jeg har jobbet som rørlegger og i flere år innenfor hydraulikk, jeg trodde jeg var nøye på å få alt riktig første gang og unngå lekkasjer. Men tror du ikke jeg oppdaga en ørliten lekkasje allikevel? Måtte tømme hele systemet for å bytte en nippel, Jeg hadde brukt en av de plast 90 graderne som netshop selger, (noe dritt, hold dere unna de) og tetta med noe gjengetetting jeg hadde liggende, det holdt i ca 6 måneder. Den er nå byttet men en swiftech albu som sikkert er mye bedre.

     

    Et godt råd er å ha silikonspray under montering, fukt o-ringer med litt silikonspray så de glir lett og ikke vrenger seg. sprayen gjør også gummien mykere dersom den har ligget en stund og blitt hard.

  19. Først vil jeg bare spørre om de 5870 kortene dine er i ATI's referansedesign, aldtså om de har den orginale kjøleren. Hvis de ikke har det er det meget stor fare for at blokkene der ikke vil passe.

     

    Dernest trenger du fittings, og siden du kjører crossfire trenger du noe spesielt for å takle det lille mellomrommet mellom kortene. Siden du vil ha 1/2" slanger er det enda viktigere å bestille rette, 45 og 90 graders nipler, gjerne noen flere enn du trenger, siden det kan være vanskelig å planlegge hvordan slangene skal gå på forhånd.

     

    1/2" slanger kan gi bedre flow, men dersom man er litt uheldig med bøyene og får noen litt krappe bøyer kan tverrsnittet inni slangen fort bli mindre enn en 3/8" slange og du ender opp med mindre flow.

     

    Da jeg bygde vannkjøling bestilte jeg hoveddelene fra EK-waterblocks direkte, og dersom jeg fant ut at jeg manglet noe eller trengte noen flere nipler eller mer slange var det netshop. Jeg synes netshop har for dårlig utvalg og for høye priser.

×
×
  • Opprett ny...