Gå til innhold

Cheesypoop

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cheesypoop

  1. Hei, er det noen butikker som selger 3pin til 4 pin overgang for cpu kjølere? jeg har akkurat kjøpt Noctua kjøleren som har 3pin, men hovedkortet mitt har 4 pin. Det ender opp med at viften går for full fart hele tiden, noe som er slitsomt. Får ikke til å justere hastigheten manuelt i Asus programvaren. Har mulighet til å koble kjøleren på viftekontrollen i mitt Corsair 650D, men da får jeg opp at det er en error med cpu viften med oppstart. Spørsmålet er som sagt om det finnes noen form for overgang? :thumbdown:

  2. Hei, jeg sitter her og skal kjøpe ny maskin, og må ta det litt nå og da grunnet student økonomi. Mangler nå hovedkort, cpu, ram, hdd og kabinett. Tenkte å kjøpe cpu, hk og ram denne mnd og siste rest neste mnd. Vil denne pakken (kjøpt i løsvekt vel og merke) være brukbar?

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=622989 Tenkte å bytte ut i7 2600 med evt i5 2500? Oppsettet skal brukes til gaming (bf3, skyrim osv) og lett fotoshop redigering. MAKSPRIS 5000 på disse 3 delene. Hva tenker dere vil være best?

     

    Alle tips vil være til hjelp :thumbup:

     

    Øyvind

  3. Håper virkelig en update kommer snart. Min tlf holdt.i ca 4-5timer idag etter jeg brukte nettet i.ca 3 timer. Blir ikke akkurat imponert av denne driten...

     

    Jeg tror ingen update i hele verden kan hjelpe deg. Om det kommer en update vil den aldri kunne øke levetiden på ditt batteri med 19-20 timer uansett, lykke til videre...

     

    om denne dritt telefonen av et batteri for et løft på 3 timer,så burde jeg vell streng tatt vært overlykkelig

     

    Det er helt på tryne at vi som har kjøpt oss denne dingsen for 5000-6000 kroner må tukle med så mye,for at en tlf skal holde i 12-15 timer,altså for en dag.

     

    Hvis det er for mye å be om, så vet ikke jeg.

     

    Såpass burde man klarte å få til, hvis dette er ment til å være den beste telefonen så langt på markedet. Hva hjelper det om du ikke kan bruke den mer enn 1/4 av dagen , så må du drive å gå rundt med et ekstra batteri eller 2 for den saks skyld.

     

    Rett og slett håpløst

     

    fy faen så sur jeg blir,at det holder på å koke over for meg

     

    Hvor lenge har du hatt "dritttelefonen" din da?

  4. Er det slik for alle som har roota telefonen, så kjem det ein gul varseltrekant når man starter opp telefonen?

    Den er ikkje så stor, og er nederst på skjermen.

     

    Hentet fra XDA

     

    Assuming you want root yoh will always have the yellow exclamation. It just shows you're running a kernel/rom thats been modded.

    You don't need to have that yellow ! if you've got root.

     

    Just re-flash the original KDF kernel once you've got root and you'll keep root but loose the yellow !

     

    Så det nå at den guiden ikke virker uten root. :) Skal skrive det i linken til den.

  5. Et forferdelig hjelpeløst spørsmål fra en som er helt ny med android og som sitter og leker med sin splitter nye SGS2...

     

    Nå har jeg lett i en halv evighet over alt, lest bruksanvisningen til og med (noe jeg aldri gjør...) men det er rett og slett klin umulig å skru av kameralyden! Den vil jeg ikke ha. Den er ikke å finne i kamerainnstillinger (der bruksanvisningen sier den skal være), og ikke i lydinnstillinger heller. Jeg bruker silentmode men til og med da skal det hersens kameraet hyle ut at jeg tar bilder.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få kameraet til å ti stille? :(

    Dette skal funke uten å roote.

     

    Har ikke prøvd dette selv, men Google er din venn...

    http://www.inspiredgeek.com/2011/05/15/disable-camera-sounds-silent-on-samsung-galaxy-s2-sii-tip/

     

    Edit: Fungerer ikke uten root!

  6. Får ikkje til å roote Galaxy S II med denne guiden. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399

    Eg har den i download mode, men den vil ikkje flashe, får bare opp det som står på bilde.

    Søker hjelp hjå dikkon som har gjort det allereie! :)

     

    Telefonen din kommer ikke opp i odin ser det ut som. Ta å koble fra telefonen når han står i download mode, starte opp odin på nytt også koble til telefonen, så skal den bli synlig i odin. Men IKKE koble fra når/hvis du driver med selve oppdateringen. Ellers så alt riktig ut.

    • Liker 1
  7.  

    Edit: Og, forresten. Jeg kunne virkelig tenke meg en live wallpaper a la HTC Sense. Kom over denne forumtråden på XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=647837

     

    Noen tips til hvordan jeg får lagt inn den som bakgrunn på S2?

     

    Go in Recovery and flash the signed zip ;) bruk 3 button combo og kom deg inn i recovery, så velg apply update.zip vil jeg tro.

     

    edit: virker som at mange har hatt problemer med den, så jeg hadde ikke orket å prøve den.

  8. Æsj, så teit. Jeg som bruker Mac. Da må jeg til en med Windows for å gjøre det.

     

    Så tidligere i dag eller i går at det var Kies for Mac ute, men husker ikke hvor jeg så det. Leter etter link nu. :)

    http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=1903&prd_mdl_cd=GT-I9100LKAXEU&prd_mdl_name=GT-I9100&srchword=Galaxy+S+II

     

    Her er linken for Kies for mac. Fant den nettopp selv. Men jeg får ikke koblet til telefonen. Det står bare velg kies modus i usb innstillinger, men jeg har ikke det valget...

    • Liker 1
  9. Dere som har S2; hvordan er det å oppdatere denne? Da jeg hadde S1 var det ikke så enkelt som det burde være. Jeg fikk nemlig ikke gjøre dette vi instilliger -> om telefonen, slik som man kan på HTC. Er det mulig med S2 eller må man gjøre det vi PC/Mac?

     

    Jeg oppdaterer gjennom programmet Kies som du kan laste ned for pc her: http://www.samsungapps.com/about/onPc.as

    Det er mange som har opplyst at de har hatt litt problemer med å oppdatere gjennom telefonen, og har heller valgt å bruke et program som heter odin. (Det er ikke et orginalt program, og du må selv finne rommen du vil bruke da)

×
×
  • Opprett ny...