Gå til innhold

Nacky

Medlemmer
  • Innlegg

    235
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nacky

  1. Tror nok vi kan se langt etter i det hele tatt starten på slutten av World of Warcraft. Om det i det hele tatt skal bli en konkurrent som danker ut WoW, blir det nok et av Blizzards egne prosjekter. Når titler som Lord of the Rings online, Star Trek Online og etter hvert et Star Wars online ikke klarer å blåse WoW av tronen, ser jeg ikke at det skal forandre seg stort inntil Blizzard slipper en tittel som World of Starcraft eller Diablo..

  2. Først må jeg si at jeg aldri vil kunne si 100% hvilke spill jeg vil ha med i en topp 10 liste, men dette er i alle fall de jeg husker best :thumbup:

     

    Beste

     

    1) The Legend of Zelda: OOT

    2) Super Mario 64

    3) The Legend of Zelda: TP

    4) Football Manager 07/08/09/10 er vanskelig å velge en :p

    5) The Legend of Zelda: MM

    6) Diablo 2

    7) World of Warcraft

    8) Call of Duty 4

    9) The Legend of Zelda: Wind Waker

    10) Super Mario Sunshine

     

    Verste

     

    1) Shellshock 2

    2) Jackass the Game

    3) The Incredible Hulk

    4) Looney Tunes: Acme Arsenal

    5) Superman Returns(Så mye potensiale, så lite brukt..)

    6) The Simpsons Skateboarding

    7) Terminator 3: Rise of the Machines

    8) Farmville(liten spøk, men følte jeg måtte ha det med...)

    9) Ju-on: The Grudge(latterlig)

    10) Haze(Har lite grunnlag til dette for jeg ga egentlig aldri spillet en real sjanse, men ettersom det mistet min interesse etter første drag, skjønner jeg ikke hvorfor jeg brukte et par timer på det)

  3. Dette er ikke til å diskutere.

     

    Hardcore Cod4 spillere, som spilte i klan og spilte for å være god, vil hate det nye systemet, og det inkluderer meg. Hvis jeg har lyst til å finne en server med lite spillere eller en med mange, så driter hele systemet i meg, de putter meg inn i en helt tilfeldig server hvor for alt jeg vet, hosten er en eller annen ape fra langtvekkistan. Utviklerne tror de har gjort noe genialt, men det er fordi de ikke vet halvparten av hvordan spillet har utviklet seg gjennom spillerne selv, og de skjønner åpenbart ikke hvorfor klan-mathcer spilles med promod modifikasjon(hvis de i det hele tatt har hørt ordet).

     

    Spillere som spiller og ikke har helt skjønt hva en modifikasjon kan gjøre med spillet, folk som ikke skjønner hvordan en klan match spilles(hvordan hele serveren fungerer annerledes)og ikke heller spiller i en offisiell klan vil antakelig elske det, fordi de ikke tenker på/vet hva som er gått tapt.

     

    Så alle som sier "jeg skjønner ikke hva PC spillere griner over" eller liknende, ikke begynn engang. Legg stridsøksen ned med engang, for det slaget du prøver å starte er tapt på forhånd. Alle som er for det nye systemet skjønner ikke hvorfor vi er imot det, og det er ekstremt frustrerende for oss.

  4. Kommer helt ann på spillet vil jeg si. Ingen hemmelighet at Crysis og Age of Conan har fått mye tyn for å ikke være det samme spillet med nedsatt grafikk. Men til syvende og sist er gameplay det aller aller viktigste. Spiller med glede CS 1.6/Diablo2/WC3/Zelda OT osv. som er mye bedre spill enn både Crysis og Far Cry 2 for å nevne noen.

  5. Da har det altså skjedd. Jeg har endelig klart å søle cola på pcn min. Jeg har faktisk gjort dette tidligere, men denne gangen ser det ut til at konsekvensene er større. Siden jeg har en relativ stor vifte på toppen av maskinen har altså colaen rent ned og antakelig gjort skade på hovedkortet eller annet. Nå når jeg prøver å slå på pcn er det liv i den i kanskje under et sekund, og noen ganger ingenting. Hva tror du kan ha skjedd? Og hva burde jeg i tilfelle gjøre? Vil det være best å sende den på reparasjon?

     

    På forhånd takk.. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...