Gå til innhold

Intel94

Medlemmer
  • Innlegg

    296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intel94

  1. Ang. aftershave støtter eg også forslag om T&H! Har brukt denne ei stund no og er meget fornøyd!
    http://www.barbershop.no/truefitt-hill-aftershave-balm-1805

     

    Eg har skaffa meg ein barberkniv,  Erik Anton Berg, Eskilstuna! (Nokon med erfaringer?) og mens eg venter på at den kommer i posten er eg på jakt etter stropp! Nokon her som driv med dette og kan anbefale stropper? 

    Er på jakt etter ei rimelig stropp i tilfelle kniv ikkje heilt er tingen for meg...! 

  2. Hei! barbering ca 2-3 ganger i uka, og eg har sett du får kjøpt refill såpe til å ha i treskåla til ca 150kr sist eg sjekka.

    Eg fukter kosten og drar den noen runder i sirkler for å få såpa i kosten for så å fortsette i ei eiga skål, på samme måte som kremmen, men den er mykje kjappare å skumme opp! 

     

    I forhold til Proraso (den som fulgte med startkit-et til barbershop) vil eg sei eg er mykje meir fornøyd med såpa! Som sagt går det mykje fortare å gjere den klar, den dufter veldig godt og glideevna er super! 

    Eg har fortsatt litt igjen i tube-en fra Proraso, men den kjem aldri til å bli brukt igjen, hehe!

    Eg vil absolutt anbefale såpa, i tillegg tar treskåla seg meget bra ut på badet, for dei som liker sånt.

     

    Balmen er litt dyr ja... I utgangspunktet var det litt meir enn kva eg hadde planer om å bruke, men her føler eg man får litt som man betaler for. Eg legger uproblematisk ut 400kr når min er tom igjen for å sei det sånn :)

  3. Visst nokon er ute etter ein god aftershave kan eg varmt anbefale Truefitt & Hill Aftershave Balm - 1805!
    Fekk den i posten no nylig og er heilt frelst! Har tideligare brukt den Proraso som følger med startkitet til barbershop.no som eg har vært veldig fornøyd med, men den nye er virkelig langt over! Veldig drøy i bruk også!

     

    I tillegg til denne barbersåpa frå Truefitt & Hill; http://www.barbershop.no/truefitt-hill-luxury-barbersape-i-treskalDen har eg hatt i godt over eit halvt år og har komt ca halvveis i skåla! Kjapp å skumme, dufter veldig godt og gir god glid! 

    Veldig fornøyd med Truefitt sine produkter!

     

    Kjøpte også sammen med Aftershave-en Muhle sin Silvertip kost og må sei den innfrir stort! Tross sin stive pris på 579kr.... (anser det som veldig dyrt for ein kost...) 

     

    Til slutt vil eg stort anbefale skjeggolje til dere som har skjegg! Har sjølv eit lite goatee og fant ut eg skulle gi det eit forsøk og må sei det er heilt fenomenalt! skjegget vart mjukare, la seg finare (ikkje hårstå som sto til alle kanter) og det ga mulighet for å forme det litt. I tillegg dufta det veldig godtt! Bruker det etter kvar dusj, så sjekk det ut!

     

    Vart litt mykje marknadsføring dette, men håper nokon som lurer på en eller fleire av desse tinga har fått tips her til kva dei kan handle  :)  (og nei, eg er ikkje ansatt eller tjener noko på dette :D )

    • Liker 1
  4. Da har eg nok en gang brent av litt penger hos vår kjære barbershop.no! Denne gangen lite "direkte" barberingsutstyr, men siden det er en del av helheten tenkte eg å poste ordrelista her og håper på innspill fra dere om produkta visst dere har testa noe av det sjøl!

     

    Mühle R41 tradisjonell barberhøvel (har R89 fra før fra startsettet, tid for noe nytt!)

    men-u Healthy Facial Wash

    men-u D-TOX Deep Clean Clay Mask

    Truefitt & Hill No. 10 Cleansing Scrub

    Truefitt & Hill No. 10 Optimum Moisturiser

     

    Noen erfaringer å dele? ;)

  5. Hei!

    Dama har ein xperia Z som dei siste dagane har begynt å kødde seg når man ringer. Problemet er når ho tar telefonen så hører ho ikkje at noen snakker, og motparten kan heller ikkje høre at ho snakker. Ingen hører kvarandre rett og slett. Når man restarter mobilen og ringer så virker det ei lite stund før samme problemet oppstår igjen og ein ny restart må gjøres. Er det noen som har opplevd lignende og evt veit kva som er problemet?

  6. Regna med det! Z2 har eg derimot sett har store problemer, noe som går igjen over store utlandske forum, Note 3 derimot har det ikkje vært i nærheten av like mykje syting og klaging over. Så valget er enkelt! Låg litt i korta også da eg har Note 2 idag! Alltid kjipt å gå NED i skjermstørrelse, hehe!

     

    Forresten eg som har brukeren "pc_racing12". Etter diskusjon.no starta med mailpålogging istedenfor brukernamn fant eg plutselig ut eg hadde to brukere....hehe!

  7. Er sjøl veldig fan av barberstativ til kosten! Passer alltid på å tørke kosten mest mulig før den blir satt i stativet med hårene nedover. Syns den er mer "fluffy" når den har fått tørka hengende på stativ kontra stå oppned (som den gjor en periode før stativet kom i hus!)

     

    Men det eg egentlig skulle var å anbefale en barbersåpe eg fekk i posten igår!

     

    truefitt & hill Luxery barbersåpe! Kommer i en meget pen treskål. Med duft av lavendel! Meget imponert (men eg har aldri prøvd såpe da) Var mye bedre enn barberkrem og barberinga gjekk mye finere! Kan varmt anbefale denne om dere ikkje har prøvd den!

    http://www.barbershop.no/truefitt-luxury-barbersape-i-skal

    • Liker 2
  8. Hei!

    Er det noen som har erfaring med gratis softwarebasert brannmurer som kan brukes i hyper-v for å sperre at lab servere begynner f.eks å dele ut IP adresser på nettverket?

     

    Eg sitter å labber på arbeid (er IKT lærling) og da er det lite gunstig at min virituelle DHCP server skal begynne å spy ut IPer til 600 brukere!

     

    Noen som har erfaring med en enkel brannmur som er grei å sette opp?

  9. Har akkurat sendt en mail til radioforeningen. Er veldig interessert i å sette den i stand! En blanding mellom eit veldig vakkert møblement og utrulig interessert i korleis noe sånt lyder! I tillegg til at dette er arvegods!

     

    Eg har som sagt ingen peiling på radioutstyr, men skjønner eg det såpass at denne ikkje kan greie å ta inn vanlige radiokanaler som P3, P4 osv?

  10. Hei!

    Har funne tak i ein gammal Sølvsuper 4 som mine oldeforeldre kjøpte en gang i tida. Eg har ingen kunnskaper om radioer, eneste eg veit er at strømkabelen er klipt. Om det er pga. den er ødelagt eller bare ledningen var ødelagt i enden vet eg jo ikkje. Må få montert ny kabel, men er det noen ting man kan sjekke eller "gå over" for å se om det virker?

     

    Hadde vært artig å fått liv i den! :D

  11. Eg har brukt barbershop, men dette er første gang eg bestilte også, men eg kjem til å bruke dei i fremtiden også når ting skal oppgraderes! Meget fornøyd med service og hurtighet på sendinga deres.

    Barberblad derimot kjem eg til å holde meg til ebay etter å ha bestilt 100pk med Astra blader til 93 kroner! Mye penger å spare!

     

    Må sei eg vart frista til å ta ein tur til Skien for å reise på "Good Old Days" salongen! Virker som en meget god opplevelse!

  12. Da har eg hatt første runde med utstyret mitt! Må sei dette er MEEGET oppegåande greier! Vel brukte penger! 2 små kutt og ellers rimelig greit resultat, merker det trengs ein del øving på høvelteknikk da det er litt varierende resultat, men jamnt over godkjent da det er så godt som umulig å se det, bare når man kjenner på huden. Mye mindre sår no enn med gillette plastic-fantastic høvel! Litt sår enkelte plasser på halsen, men det er nok min egen feil!

    Lukta godt når man står å skummer opp barberkremmen og after shave-en som fulgte med lukta meget fint!

    Skulle virkelig prøvd ut dette før! Fryd å barbere seg :)

  13. Da har jammen eg også tatt til fornuft etter mye banning og steiking på en viss gillette høvel å lagt inn ein bestilling hos barbershop!

    Gjekk for starter kittet med Muhle R89 i tillegg la eg med Muhle barberkoppen i porselen med hank i håp om at den duger! Håper dette er ein real oppgradering fra plastic-fantastic høvel da dette robba meg for en tusenlapp!

     

    Kjøpte også kombinert kost og høvel stativ fra ebay til knappe 80kr med frakt! Lignet veldig på det Muhle stativet på barbershop til 300kr som dei ikkje hadde på lager :hrm: God deal!

    Blir veldig spennende å teste!

    Noen gode stalltips å ta med seg på badet når herligheten kommer i posten :hmm: ?

    • Liker 1
  14. Heisann godfolk!

    Er rimelig nybegynner innafor munnspill, har eit Diatonisk munnspill, eit Lee Oskar Major C - dur. Men dette begynner å bli slitt på enkelte toner og lyder ikkje like godt lenger som det var nytt så tenker i den forbindelse å gå i anskaffelse av eit nytt! Ønsker da å prøve eit nytt spill!

     

    Er det noen som har prøvd litt som kan anbefale eit spill til 4-500kr som er enkelt å ha med å gjere og godt å spille på?

     

    Takker så meget for svar :D

  15. Okay! Kjedelig å få bulk i dekselet, går litt utover intrykket av mobilen :( Men har veldig lyst på dette så her må det vurderes! Har bestilt Samsung Flip Cover fra netonnet igår (199kr!) Så må eventuelt ha ein type der du legger ladepakken baki sjøl siden flip coveret sitter fast i eit bakdeksel!

     

    Her blir det tenkeboksen framover! Ingen som veit noko om når/om samsung kjem til å tilby utstyr for trådløs lading?

  16. Fikk denne idag. Fungerer veldig bra. Eneste minuset er at den ikke kan lades via usb på en pc. Du må bruke støpsel.

     

    Tøft! Står i annonsa at det kan bli eit lite gap mellom dekselet og tlf der ladepunkta er og i youtube videoen ser det ut som den har ein bulk der, får du eit gap eller ligger dekselet slik som det orginale?

    Virka veldig interessant! Bruker du Samsung USB adapteret eller fulgte det med europeisk adapter?

  17. Eg gjekk fra HTC Sensation til Note II, sensation-en er på størrelse med SII. Eg føler Note II er bedre å ha i lomma! vart veldig overraska over det, men på forskjellig måte selfølgelig, Note II er mye breiare, men den er veldig tynn syns eg så den ligger fint i lomma! Må av og til kjenne etter om den forsatt er der!

    Største problemet er å ha store nok bukselommer. Eg bruker alltid litt løse levis bukser og har ikkje støtt på problemer! Så her er det berre å kjøre på ;)

     

    Edit: Det har vært mykje spekulasjoner om Note 3, etter det eg har lest og hørt så blir den nok lansert til høsten. Men eg har ingen fasitsvar på det!

    Grunnen til at eg gjekk for Note II no istedenfor å vente å sjå ann Note 3 er (bortsett fra at HTCen tok kvelden) gode priser på Note II no og det er LENGE til høsten :) Kombinert med at det er ein super telefon du ikkje angrer på så lenge du liker skjermstørrelsen!

    Fekk min for 3800kr (timessalget på MPX.no forrige onsdag!)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...