Gå til innhold

pharao-dn

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pharao-dn

  1. Er V&S-kurset på Sessvoll ferdig?

    Du må nok bare bite i det sure eplet.

    Med mindre du klarer å hoste opp en virkelig god grunn, så blir du nok på Kolsås.

    De har veldig bra velferd der, da.

     

    Gjør det bra, så kommer du kanskje med på lagførerkurset.

    Det er et helvete, men du får vinkler etterpå (antakeligvis).

     

    Erfaring: Forhenværende VK på Sessvoll.

  2. Jeg vil ikke si at egoisme er galt.

    Det er vel heller når egoismen har en effekt eller påvirker andre mennesker i en større grad at jeg vil si at det er "galt".

     

    Men jeg synes også at selvmord egentlig ikke er rett eller galt. Selvmord høres så brutalt ut, synes jeg. Men jeg tror jeg er for aktiv dødshjelp. Mennesker som er veldig syke og lider mye, og ønsker dette selv, synes jeg nesten skal få hjelp til å avslutte livet.

     

    Noe som jeg tror ville ha hjulpet er en større åpenhet om mentale lidelser eller psykologisk sykdom eller? Jeg vet ikke en gang hva det riktige ordet er, eller er det flere?

    Jeg fikk hvertfall smake på litt psykologisk motgang i rekruttperioden i 2. bataljon. Fra masse fri og tid, faktisk rett fra ferie på Gran Canaria, til et mørkt og kaldt kuldehelvete med psykisk nedbryting. Det at jeg var i dårlig form hjalp heller ikke. Da forsvant matlysten komplett. Helt borte.

  3. Har det ikke egentlig skjedd noe fryktelig galt med samfunnet og menneskeheten generelt når mennesker frivillig tar livet sitt?

    Du ser ikke mange dyr hoppe utfor et stup fordi de ikke liker livet sitt..

     

    Nei det har det ikke. Det er jo svært få dyr som i det hele tatt er selvbevisste, eller bevisste på at de finnes. Altså de har så lav intelligens at de rett og slett ikke kan tenke seg til den utveien. Men det er noen som mener at delfiner kan ha tatt sine egne liv. De, som få livsformer, kan bestemme om de skal puste eller ikke, enkelt sagt.

    • Liker 1
  4. Jeg bruker prisguiden mye, og er fornøyd. Noen små ankepunkter, men ingen kritiske feil.

     

    Noen forslag:

     

    Jeg syns forsiden på prisguiden er rotete. Masse tekst på hvit bakgrunn. Hva med noen automatiske drop-down menyer? Da kan man sikkert få inn "Flere...", så min slipper dét ekstra trykket hvertfall.

     

    Også har jeg savnet det å sortere etter vurderinger. Altså både de med flest vurdering og de med best vudering.

     

    Også: hvorfor ikke legge til Elkjøp? Og kanskje Expert?

    De har noen ganger gode priser, og da er det litt kjedelig å måtte først sjekke prisguiden, óg noen andre butikker etterpå. Tanken er vel det at man skal kunne finne alle priser på denne ene siden.

  5. Satt på InivisibleSHIELD for lenge sida. Det tok jeg av. Lite stilfullt, og dårlig tilpasset. Men jeg lot skjermfilmen sitte på, og den gjorde skjermen litt mindre responsiv, men ikke irriterende mye. Også større friksjon. Vurderer å ta den av også. Anbefaler ikke body-kitet.

     

    Hva er denne radiooppdateringen? Radio, som i FM, eller andre funky radiobølger?

     

    Og hvilke verdier bruker folket for å konvertere filmer?

  6. Det er litt som det innebygde spillet (Tweeter, er det ikke?) der du styrer en ball ved hjelp av gyroen i telefonen (altså ved å vippe på den).

     

    Langt fra å pirke, men jeg trodde dette var akselerometeret? Men når jeg tenker over det så har vel kanskje akselerometeret mer å gjøre mer akselerasjon? Hvordan er det gyrometeret og akselerometeret fungerer? Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...