Gå til innhold

roadking

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roadking

  1. "At du foretrekker e90 er forsåvidt et ærlig valg, men måten amobil har hauset opp denne klumpen, kontra andre vel så smarte telefoner, vil alltid være en skamplett for denne nettsiden."

     

    Hvis du søker på Google i Norge, Sverige, England, USA osv. vil du se at det ikke er bare amobil som skryter av denne telefonen. Eller du kan bare sjekke linken her.

     

    http://www.konsumentguiden.se/Telefoni/Mob...45BC81A8AD.html

     

    De aller fleste gir E90 veldig bra karakter.

     

    Har også lest flere sammenligninger mellom E90 og TytnII og de fleste gir E90 en knepen seier. Fordelen med TytnII er størrelsen og WindowsMobile (hvis du liker det). Fordelene med E90 er kvalitetsfølelse, skjerm og bedre telefondel. Til syvende og sist er de så like at det meste blir smak og behag konkluderer noen av testerne med.

  2. Hei

     

    Har ingen av telefonene selv, men kjenner 3stk som har N95(ikke 8gb). Alle disse har problemer med telefonene sine. To har vært sendt inn for reprogrammering, og alle har til tider hengt seg opp og slått seg av tilsynelatende uten grunn.

    Det er muligt at 8gb utgaven er forbedret på disse områdene, men jeg er skeptisk.

    Ut ifra det som er å lese om telefonene er N82 min personlige favoritt.

  3. Hei

     

    Hvordan fungerer Handy Calendar? Har en kalender på min Treo i dag som fungerer veldigt bra. Ønsker en kalender hvor du på månedsoversikt kan se fargekoder på dagene som gir en rask oversikt over jobb, kurs, private avtaler osv. Finnes det ett slikt program? På Treon jeg har i dag har jeg testet opptil 5 forskjellige oppføringer på en dag som vises i månedsoversikten.

  4. Utvannet skrev:

    Dette høres ikke bra ut.

     

    Jeg kan bruke DnB sin nettbank+aksjehandel fra en PC i en hvilken som helst internettkafe worldwide (som naturligvis ikke trenger sertifikater) uten å måtte laste ned "ett eget program". Et slikt program var nødvendig for DnB's gamle system som ble byttet ut for noen år siden, men ikke idag. Da burde E90 fungere på samme måten. Det gjør den tydligvis IKKE! Og da forsvinner i alle fall ett av MINE aller største argumenter for å kjøpe denne maskinen. dessverre. Medmindre noen kan bevise at dette fungerer.

     

    Nå har jeg en enda styggere mistanke enn tidligere om at mange andre interaktive nettsider heller ikke vil virke i E90, som f.eks. fly- og hotellbestilling over expedia.co.uk (eller andre) med innebygget kredittkortfunksjon, som jeg er helt avhengig av når jeg er ute og reiser (med E90 i bagasjen) og skal ombooke hoteller eller reiseruter.

     

    Er det noen av brukerne på forumet her som kan svare på om dette er tilfelle? Har vært sikker på at dette skulle bli min nye tlf til jeg leste dette innlegget! Helt supert å kunne dra på tur med bare telefonen med seg. blir veldig usikker nå. Liker ikke windows telefoner, men muligt at det blir løsningen allikevel.

  5. Når det gjelder topic så er vel hovedforskjellene ramset opp her, og da er det til slutt smak og behag det går på. Personlig så holder jeg en knapp på E90, men den er stor!! Man bør vel komme seg i en butikk og "ta å føle på" begge:-)

    Når det gjelder S710 så sliter en kamerat av meg med den. Software er bra, men hardware er han ikke fornøyd med. Gummiproppene som skal beskytte innganger sitter ikke på plass og lakken flasser av. Telefonen ser ikke ut etter ca 2mnd i bruk. Dette kommer som sagt ikke fra personlig erfaring og jeg er usikker på om andre har samme problem.

×
×
  • Opprett ny...