Gå til innhold

Sandmarken

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandmarken

  1. Har de siste dagene hatt litt problemer med videoavspiller på nettet slik som avspiller for videoene til Vg-tv og lignende. Problemet ligger først og fremst i at det ikke er mulig å trykke på knappene som gir full skjerm, endre volum eller trykke play. Det er imidlertid mulig å trykke på tab til man får den gule firkanten rundt den ønskede knappen for deretter å trykke enter. Får man først fullscreen fungerer knappene fint. Har prøvd å forstørre/forminske nettsiden og oppdatert flash uten at det har vært noe løsning.

    Andre som har det samme problemet, eventuelt en løsning? :)

  2. Hei, jeg skal sammen med en kompis et par dager til Warszawa i Polen. Det er i forbindelse med en studietur og jeg har et ønske om å prøve utelivet i byen. Har hørt at det er en del skumle ting som kan skje når man går rundt i Polens gater nattestid, noen som har erfaring med dette? Jeg er ikke helt sikker på hva hotellet heter ennå eller hvor i byen det er, men er det noen som har noe forslag til gode utesteder? :)

  3. Vi er en vennegjeng på 3 som har tenkt oss en tur til syden i høstferien, men vi vet ikke helt hvor vi skal dra. Det viktigste er at det er et bra uteliv om kveldene, kort vei til sentrum og såpass varmt at det går an å få litt sol på kroppen! :) Noen som har noen ide om hvor man kan dra for en ikke alt for dyr penge? =)

  4. Sånn straight out of the box ville jeg kanskje ha gjort noe slikt:

     

    parkeringsplass:
    id INT,
    plass_id INT,
    etg_id INT,
    leietaker_id INT,
    bredde INT,
    vidde INT
    motorvarmer INT
    

     

    leietaker:
    id INT,
    navn VARCHAR
    parkeringsplass_id INT
    

     

    bare sånn jeg ser det med første øyekast. er jo en utviklingsprosess, kanskje du kan poste åssen du har det, evt forrandringen når du ser på hvordan jeg har tenkt.

     

    Det mangler litt på den biten å definere hver parkingsplass da. feks så vet man, siden parkeringshuset er bygd, hvordan layouten er på hver parkeringsplass i hver etg. Men jeg er usikker på hvor mye i dybden oppgaven sier du skal gå.

    Okey, takk for all hjelp! :) Jeg skal poste noe så snart jeg har fått litt kontroll på dette.

  5. Okei. Kan prøve å fortelle hvordan jeg har gjort det. Jeg har laget en tabell som sier noe om Leietaker. Denne tabellen viser til en "utlånstabell". Utlånstabellen forteller om leieperioden og om den er betalt. Leietakertabellen viser også til en "kjøretøystabell" Kjøretøystabellen forteller om registreringsnummer osv. Nå sitter jeg litt fast med hva jeg bør gjøre videre. Er ikke sikker om du forstår noe av dette, men hvis du gjør har du kanskje noen forslag? :)

  6. Her er noen linker til greie sider som gir kort innføring in how to do the shit:

     

    http://www.tizag.com/mysqlTutorial/

     

    http://www.w3schools.com/sql/default.asp

     

    Du kan jo kaste ut noen ideer om hvordan du har tenkt til å sette opp tabellene så jeg er sikker på at du får mer konkret tilbakemelding fremfor "her er svaret". :D

    Takk takk. Ja jeg burde kaste ut noen idere, men grunnen til at jeg legger ut dette er at jeg er helt blåst. Jeg veit ikke engang om jeg bruker riktig program når jeg sitter her og trykker :p

  7. Hei, skal ha et prosjekt i IT hvor jeg skal lage en database for et parkeringshus.

    Oppgaven går ut på at det skal være et parkeringshus med flere etasjer. Der leies parkeringsplasser ut til privatpersoner og firmaer. De skal behandles på samme måte. Parkeringsplassene skal ha forskjellige nummere og befinne seg i forskjellige etasjer og ha forskjellige bredde og lengde. Noen plasser har også motorvarmer. En parkeringsplass kan bare leies ut til en leietaker, men en person eller firma kan ha flere plasser.

     

    Som dere sikkert forstår nå, så skjønner jeg ikke stort når det kommer til databaser. Noen som har litt greie på dette som kan hjelpe meg litt i gang? :) På forhånd takk.

  8. hard dere prøvd å gjøre det dere skal i timene?

    Nei kunne aldri falle oss inn ;)

     

    Liero er ganske morsomt. Det kan beskrives som en utgave av Worms, der at alle kan gjøre ting samtidig. Bare vær obs, det blir fort mye kaos.

    Har spilt Liero, det er morro det :D

     

    Age of empries: rise of rome, eller age of empires 2: conquerors. Disse spillene går dere ikke lei.

     

    Viss det er de samme pcene som hordaland fikk i år(turion x2 med 3200 igp) kan dere også spille WiC.

    Vi går 2året, World in Conflicts ville aldri fungert på Dellpcene vi fikk i fjord :thumbdown:

  9. Finnes et utall forskjellige mods til feks. BF1942, siden dere tydeligvis allerede har spillet. Desert Combat eller Forgotten Hope kan varmt anbefales. I DC er settingen den første Golfkrigen mellom USA og Irak, mao moderne krigføring. Beskrives kanskje best som BF2 med BF1942-grafikk. Forgotten Hope er derimot en realisme-mod hvor scenarioet fortsatt er 2. verdenskrig, men våpen og kjøretøy, og ikke minst kartene, er ment å skulle være mest mulig like "the real thing".

    Takk for svaret ;) Vi har spilt en del Destert Combat allerede, men forgotten hope kan absolutt sjekkes ut :thumbup:

  10. Jeg og en del av mine skolekamerater sitter i en del fritimer på skolen og spiller spill over lan. Men nå etter at vi har sittet en del timer, begynner vi å bli ganske lei av de gamle spillene. Jeg lurer derfor på om noen har noen gode ideer til spill det går an å sjekke ut? :hmm: Skolepcene våre er dessverre ikke så ekstremt kraftige, så må være spill som kan fungere på en litt under gjennomsnitt kraftig laptop.

    Til nå har vi spilt mye Age of empires, Rome Total War, Cs 1.6, WC3, The Ship, Starcraft, Worms og BF1942.

    Noen som har noen gode ideer? :D

  11. Fikk i dag min htc hero i posten. Etter å ha prøvd meg litt frem begynte jeg å lure på om jeg egentlig surfet på det trådløse nettverket mitt eller mobilnettet. Finnes det en måte å finne ut hvem av nettverkene jeg surfer på? Har lagt merke til at nettsymbolet skifter noen ganger fra "E" til "H", har dette noe med hvilket nett jeg surfer med å gjøre? Finnes det eventuelt en måte å skru av muligheten til å surfe på mobilnettet? :hmm:

  12. Okei, altså jeg kjøpte mirrors edge i dag og satt meg ned for å spille. Det funka helt fint til jeg kom til bane nummer tre. Plutselig etter et hopp begynte Faith å bevege seg ekstremt sakte. Det går ikke an verken å løpe eller hoppe, bare bevege seg sakte fremover. Det skjer på samme sted hver gang. Er det noen som har en forklaring på problemet? ;)

  13. Hei, pcen min har blitt ganske rar i det siste. Først begynte virusprogrammet mitt å oppføre seg litt kjipt. Det sa at jeg hadde fått virus og lurte på om jeg ville slette viruset. Godtroende som jeg var sa jeg selvfølgelig ja. Men da jeg hadde gjort dette et par ganger klikka pcen fullstendig. Nå kan jeg ikke starte pcen, om jeg prøver står det bare at det er noen filer som ikke finnes, og jeg må trykke ctrl alt delete. Jeg prøvde også å bruke recovery cden som fulgte med pcen til å rette opp problemet, men da får jeg opp "ERROR" med store røde bokstaver. Noen som har en løsning på problemet? :) BTW, siden jeg ikke har en ren windows cd er det noen som veit om et sted jeg kan laste ned Linux eller noe å få gjort en formatering til linux hadde likevel tenkt å bytte. =)

  14. Jeg har en pc som har funka bra med webkamera en god stund nå, men her om dagen sluttet det å fungere på pcen. Når jeg kobler det i pcen står det er koblet inn, men når jeg skal prøve å bruke det får jeg opp en melding om at det ikke er koblet i noe kamera. Sjekka kamera på en annen pc, og her fungerte det bra. Noen som har noen forslag til løsing på probleme? :)

×
×
  • Opprett ny...