Gå til innhold

luria

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av luria

  1. Fullstendig håpløst - minner om når Telenor innfører ny teknologi, hvor urimelige abonnentsforhold, manglende funksjonalitet, proprietære løsninger og håpløse priser dekkes over av "gleden" over at ny teknologi er tilgjengelig. gulrota og pisken. Så skal bare Telenor overbevise oss om at det må "være sånn" de neste årene for at teknologien skal virke - plutselig kommer et alternativ (eks VoIP) fordi forbrukerrådet gier ette eller annet teknolgiselskap medhold i at Telenor er urimelige. Da bråvender telenor og sier at dette er "farlig", "dårligere" etc enn steinalderløsninga til telenor som de melker oss med, intlill dett er lønnsomt og de hiver seg på bølgen., Se hvordan de herjer vilt i CD nå - hadde det ikke vært telenor hadde de sittet inne hele gjengen for feilaktig markedsføring, trusler, urimelig avtaleforhold og monopolisme.

     

     

    Lenge leve kunde-strategiarven fra Hermansen. Synd det er dårskap og manglende kompetanse som fører til dette her - hvordan er det mulig å basere en kultur på at PRODUKTET ER VIKTIGERE Å IVARETA ENN FORBRUKEREN.... 8(

  2. >Men 1. I et stille nok rom på riktig avstand vil man høre den. 2. Lydløst betyr vel >at noe ikke eksiterer lyd, det gjør åpenbart en harddisk, selv om den er i >oppheng.

     

    Jeg kan ikke høre den, min samboerske kan ikke høre den og besøkende kan ikke høre den. Selv når jeg legger øret inntil kan jeg ikke høre noe. Ergo er ditt 1. punkt feil (hvis du da ikke tar deg turen hit for å prøve selv). Du kan fremdeles påstå at den lager lyd så mye du vil, men det er irrelevant. Det er JEG som bruker maskinen som vet dette. Case Closed.

     

    Når det gjelder ditt 2. spørsmål vil jeg be deg om å vurdere følgende utsagn:

    Når et tre faller i skogen og ingen er der for å høre treet falle, lager det noen lyd?

     

    Her er et "vanlig" svar at lyd i språklig og filosofisk henseende er hjernens sansning av bølgefrekvenser (vanligvis i lufta) - ergo hvis du ikke kan høre noe er det heller ingen lyd.

     

    Webknight: Thermaltake 120 et eller annet. Stor heatpipekjøler. Tempen ligger nok på en 60-70 grader, så det er mulig jeg klokker ned når jeg får vifteløs psu. Denne er frontend i et mythtv mediaoppsett med server et annet sted i huset, så det eneste den gjør er å skalere mpeg2.

  3. brannslange: Tull? Hva vet du om det? :nei: I denne PC'en er det EN del som beveger seg, og det er HDD. En stillegående samsung hdd i en aluminiums kjøler (som fulgte med et Artic cooling kabinett) er i strikkoppheng. Jeg kan IKKE høre noen lyd når denne jobber. De som ikke tror meg kan ta kontakt via PM og få en "prøvelytting". Å hevde at dette lager lyd uten å ha "hørt" det selv er både respektløst og dumt.

     

     

    Til Exa: Du har to disker, hvorav en raptor i strikk og du vet derfor at oppheng i strikk ikke kan være lydløst?

  4. Litt kjedelig å måtte lese igjennom en haug med unyttige og lite gjennomtenke innlegg her for å lete etter erfaringer med vifteløse PSU. Pussig at jo større PSU du har, jo mer skal du liksom ha å fare med mht kunnskap om dette emnet. Til dere som ikke ser poenget med en vifteløs psu -> lag en annen tråd da, pls.

     

    Min Athlon x2 3800 med aTi X1800 er fullstendig vifteløs - bruker en reserator og vifteløs psu. HDD er i strikkoppheng. Den er ikke stille, den er LYDLØS. Dette har fungert problemfritt for meg i to-tre år nå. Og nå leter jeg etter en vifteløs PSU til min htpc - her har jeg også en passiv kjøler på prosessor (Athlon 3500+). Da blir denne også UTEN vifter og LYDLØS. så får dere "ekspertene" som aldri har prøvd det men allikevel vet best mene hva dere vil.... :cool:

     

    PS! Noen som har noen tips ut over Fortron'en?

     

    Og ja, hd dekoding med sempron 2800+ er fullt mulig, men neppe 1080p/i.

    http://www.mythtv.org/wiki/index.php/XvMC

  5. Tror neppe Ninntendo spekulerer i dette. Hadde hypen den 8. des blitt fulgt opp av smekkfulle butikker så ville jeg trodd på det. Men Nintendo taper penger og kunder så lenge tilgangen er så lav. Jeg kjenner mange "non-gamere" i 30- og 40 åra som vil ha Wii, og disse synes ikke det er gøy å vente.

     

    PS1 Dette er post 1000 i denne tråden :D

  6. Vet noen om de har fått inn noen på elkjøp (lørenskog) i dag?

    7554560[/snapback]

    Mw wants to know, too. Og kan man avbestille hos Spaceworld?

    7555721[/snapback]

    Det var tomt der klokka 12.30 i dag. Noen som vet hvor man kan få tak i en komponentkabel i dag?

  7. Wii koster like mye som ein tur på byen? :omg: Da lurer eg virkelig på om du er av den spandable typen, eller om du ligger stiv som ein stokk ved bardisken hver bidige gang :p

    7554495[/snapback]

     

    Tja, mine byturer inkludere oftest en god resturant, bedre rødvin, nattklubb og taxi - og jeg er ikke veldig beruset når jeg kommer hjem. Dette kan koste meg (eller kompisene mine :-) ) et par tusen, ja, og kan bli dyrere hvis jeg har med samboersken. Jeg drar IKKE ned på en 14-tis pøbb og bælmer halvlitere - det sluttet jeg med i tjue-års alderen - men det er vel nettopp poenget med innlegget mitt : Du (som jeg antar er en del yngre enn meg) og jeg har helt forskjellig syn på hva som er dyrt!

  8. Hvis dere ser på alle de videoene som er publisert på YouTube o.l. av Wii vil dere legge merke til at de fleste som spiller er voksne som er på fest eller sammen med venner. Om Wii blir en suksess blant folk her på forumet kan man kanskje stille spørsmål ved. Pointet med Wii er nok ikke å fange "gameren" mellom 13-19 som sitter alene på gutterommet med X-boksen og spiller call of duty alene.

     

    Pointet er å fange de millioner med (20-)30-40 åringer som hadde nintendo e.l. som liten og som aldri i verden ville kjøpt seg et TV-spill....før nå. Jeg ville ALDRI ha kjøpt X-box eller PS-3. Men Wii måtte jeg ha - fordi det er enkelt, sosialt og gøy etter et par pils. Wii kan jeg ta frem når jeg har andre voksne hjemme, de fleste gleder seg til å prøve - de ville lurt på om det hadde klikket for meg hvis jeg tok frem en x-box eller ps-3. Mange av disse vil nok også kjøpe seg Wii - men de ville aldri ha kjøpt en X-box.

     

    mht flopp - "Wii" er en gruppe som er meget kjøpesterke - jeg har kjøpt ALT til min Wii, noe de fleste tenåringer ikke har råd til. Ved å åpne et helt nytt marked av pengesterke kjøpere kan nintendio egentlig drite i spillene .- Wii koster like mye som en tur på byen, og vi driter i om vi får noe annet enn nintendo sports å spille når wii får besøk. Flere av mine kompiser vil også kjøpe Wii - uten i det hele tatt å vurdere PS eller x-box. De fleste av oss kjøper nok fordi dette er en kul ting å ha når andre par o.l. kommer på middag eller vennekveld. Dessuten passer det godt for ungene.

  9. Forsøk på tips: De stoore butikkene som Lefdal og Elkjøp på Alnabru/lørenskog får ikke inn flere enn andre og er nærmest omringet av desperate kjøpere. Prøv de små butikkene rundt om som reklamerer med nesehårfjernere og vannkokere. Var nettopp på bittelille Expert Strømmen på jakt etter Wiimote - det fant jeg + at de kanskje ville få konsoller snart iflg han bak disken (hadde solgt ut noen i dag).

  10. HAHAHA! Var nettopp (søndag 17.12 ca 16.00) på Toy's R Us på Alnabru - hva stod bak disken der - jo en liten haug (4-5 stykker?) med Wii-konsoller, tydeligvis nettopp kommet inn i butikken. Jeg spurte:

    -"Er ikke det sånn Wii?"

    -"Jo"

    -"Da tar jeg en"

    -"Da er du heldig" sa hun, og vips så lå det en Wii i handleposen min.

     

    :dribble:

    Ps jeg gav 2599,-

  11. NAboen skar hull i veggen til sin sat-dekoder da han kjøpte plasma. Det ser helt forjævlig ut. Ledningene henger ned til hullet som sprengte tarmer. Selv kjøpte jeg meg en 50-tommers Sagem HD-50 bakprojeksjonstv. Denne stikker 40 cm dypt (mindre enn de fleste TV'er) og passer fint på min smale stereobenk med alt AV-utstyret og HTPC'en. Sinnsykt mye bedre bilde enn naboens plasma, pluss ekte HDTV med 720p og 2xHDMI inn :-) Naboen ble helt rød i trynet da han så billedkvaliteten. :-) Ler rått av flat-tv hysteriet :-D

  12. Dette ordner de helt sikkert opp i hvis du forklarer saken. Da fargelaseren jeg kjøpte av dem ble for tung for posten (og dermed postoppkrav) fikk jeg regning i stedet (på orginalbeløpet uten ekstra frakttillegg). På bakgrunn av denne og andre positive erfaringer med PS Data tror jeg neppe at de forsøker å "lure" deg for noen hundrelapper. En butikk som stoler på kunden kan som regel kunden også stole på.

  13. Vel, hva gjør jeg da med en shabby bærbar jeg kjøpte der?

     

    Ingen andre i Norge som forhandler i-Buddie fra Elitegroup? Uansett blir jeg det svindyrt å sende den frem og tilbake hvis det ikke er en butikk i Oslo.

     

    Er det noen PC-reparatører som ikke tar så mye i timepris, de jeg har vært i kontakt med har tatt minst 700 kr timen. Altså uaktuelt.

    Kanskje du kan kontakte multicom. Jeg fikk ny strømforsyning til min i-buddie derfra (de selger Elitegroup). Har ellers bare gode erfaringer med dem.

  14. Heisann

     

    Jeg har akkurat kjøpt meg en Dreambox 500S. Virkelig slim liten sak, som ikke kostet allverden. Virker fint, og har koblet den til mitt lokal-nettverk. Stemmer det at man kan streame bildene over nettet og plukke de opp på en pc tilknyttet samme nettverk?

     

    Vet i tillegg noen om hvordan man kan bruke en pc tilknyttet nett som lagringsmedie til Dremabox, slik at man kan stoppe, ta opp og spole sendingen?

    Sitter her ved pc'en og ser på liverpool-newcastle mens jeg skriver dette :-) Google etter "Dream-TV"

  15. Jeg kjøpte en LaCie 20" LCD- skjerm til 8000 kroner hos netshop. Da pakken ankom var den tydelig brukt (Av/på-knapp stod på, skjerminnstillinger var tuklet med, plastpose åpnet (teipbiten revet av). Jeg klaget aldri, men har bestemt meg for ikke å kjøpe "dyre" ting der igjen. Liker ikke at de selger brukte gjenstander som nye, det er uproft (spiller ingen rolle for meg om den bare har blitt "testet" ala ny bil).

×
×
  • Opprett ny...