Gå til innhold

Rockyeid

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rockyeid

  1. Hei

     

    Mottok for et par timer siden min nye DELL Latitude E5400. Jeg har enda ikke kommet skikkelig igang, pga problemer med nettverket.. I enhetsbehandlingen finner jeg ikke noe trådløst nettverkskort. Har prøvd å søke etter nye maskinvare uten hell. Lysindikatoren "Wifi" lyser ikke uansett hvilken posisjon bryteren for trådløst nettverk står.. Dells kundestøtte er stengt, så ingen hjelp å hente der.. :( Er det noen her som har hatt det samme problemet, eller noen andre som vet hvordan det kan løses?

  2. Hei..

     

    Jeg installerte for lenge siden windows xp me på vår stasjonære pc. Harddisken var delt i to partisjoner, og jeg valgte å formatere partisjonen der windows var installert.. Problemet var at hele harddisken ble formatert, og hele familiens bildesamling gikk tapt.. Jeg lastet ned et program som kunne gjenopprette slettede filer, og klarte å gjenoprette en god del bilder. Problemet var derimot at windows faks og bildebehandling, og mange andre programmer ikke ville vise bildene. Jeg åpnet bildene i firefox, og da så det bra ut. I tillegg til dette problemet var hele mappestrukturen ødelagt, noe som er svært irriterende da de var sortert etter år, mnd, osv

     

    Mitt spørsmål blir da:

     

    Kan jeg reparere de "ødelagte" bildene, eller kan jeg gjenopprette de på nytt, og finnes det da et program som gjenoppretter mappestrukturen?

     

    Programmet jeg brukte til gjenopprettingen het "Pc inspector file recovery"

  3. Hei..

     

    Jeg har muligheten til å bestille iphone til en adresse i USA, så kan en kompis ta den med hjem i vinterferien.. Jeg hadde opprinnelig tenkt å kjøpe en til meg selv, men vurderer også å kjøpe en til som jeg kan selge... Ser det ligger veldig mange telefoner ute på finn.no, er det noen her som har solgt iphone? Er det vansklig å få solgt de? Ser det er mange som driver med import..

  4. Hei

     

    Jeg vurderer å kjøpe en bærbar pc fra USA. Bestiller den til en adresse i USA, så tar en kompis den med seg hjem når han skal en tur over. Er det noen problemer jeg kan støte på? Det er vel ikke noe problem å skifte til norsk skrift? (ikke skifte hele tastaturet altså) Er klar over garantien jeg går glipp av...

     

    Angående pc, har jeg tenkt på en Hp Pavillion dv2700t. Følgende spesifikasjon koster ca 5500 NOK: 14.1 WXGA, C2D T7250, 2gb ram, 160gb, 8400 gs.

     

    Noen som har noen tips til pc i samme prisklasse, og skjermstørrelse 13.3" - 14.1" ?

  5. Jeg vil tro at rundt 4000 er greit... Telefonen koster litt over 2000 NOK i USA, så blir det + moms og frakt det blir vel rett over 3000.. Så tar selgeren en liten 1000 lapp for bestilling, unlocking og installering av norsk programvare..

     

     

    Selv vurderer jeg å kjøpe en Iphone og få den levert til en amerikansk adresse.. Bare en ting jeg lurer på... Blir telefonene man kjøper fra apple store levert med 1.1.3? Den er det vel enda ikke mulig å unlocke? Noen som vet når dette blir mulig?

  6. Jeg vurderer å kjøpe Iphone via en kompis som skal til USA om et par uker, men jeg har et par spørsmål som jeg ikke har klart å finne noe svar på...

     

    1. Må man ha et spesielt type simkort for å unlocke den? (StealthSIM, TurboSIM etc)Har jo lest guider som unlocker telefonen uten noe "hardware"

     

    2.Hvis jeg får tak i en ny Iphone nå vil den vel være nyeste firmware (1.1.3) Er det mulig å aktivere denne og unlocke den pr. dags dato?

×
×
  • Opprett ny...