Gå til innhold

Wobe

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wobe

  1. Vanvittig bra spill. Holdt på i 5-6 timer i Skyrim, total frihet. Ferdig med alt fra medie-demoene og må si jeg har blitt mektig imponert. Du kan så enkelt forsvinne i verdenen og bare ha det moro. Enkelte morsomme uttalelser om nordiske navn. (H)Alvor, Dorthe og Sigrid var en fin gjeng, mens Jarl bor i Ringenes Herre herskapet på landet. Overbevist over at den lokasjonen var inspirert av filmen.

     

    Gameplay var bedre enn forventet. Likte best 3person i forgjengeren, men her er jeg betatt av 1person i nærkamp, det er bare så bra gjort.

     

    Jeg spiller på PS3 så grafikken er litt stiv og "grå". En PC versjon er nok særklasse, men grafikken tar ingenting ifra opplevelsen av å vandre i landskapet.

  2. BFBC 2 er uten tvil best. Realistisk skyting, vanvittig god lyd over hele banen. Spillet blir en virkelig slagmark, sett i forhold til spill som cod. Etter å ha spillt i 10min online er banen sprengt i biter og du får en ny opplevelse på slagmarken enn du får ved de fleste andre fps-online spill.

     

    Styr unna Homefront og MOH

    Bulletstorm er greit nok, men ta humoren for det den er.

  3. Har begynt med en Crystal Palace save. Forventningene for sesongen var midt på tabellen, men ligger rundt topp 4 i februar 2012. Laget er ok, men taktikken og klassespissen min gjør hele jobben.

     

    FM bugget nylig så jeg reinstallerer det, men spissen er en argentiner på 24-25år kalt Stuani han er vanvittig god for championship. 25k 22mål.

     

    Som et underdoglag spiller jeg 4-3-3, èn spiss, to vinger helt oppe ved dødlinja, mens resten av laget ligger bak. Filosofien er kontringer og da er jeg godt sikret bak, mens midtbanen sender ballen til de tre på topp. Få følger med opp slik at laget hele tiden er i balanse.

     

    Forslag til forbedring med bruk av underdog-lag?

×
×
  • Opprett ny...