Gå til innhold

mennas

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mennas

  1. Eg kan aldri tenke meg at dete er noko i veien med modellen til samsung.

    Eg hadde prøvd å modifisere pluggen og presse litt. Men det er jo seff. ditt valg.

     

    Tipper bare det er en tilfeldighet. Har utelukkende positive erfaringer med samsung sine proodukter fra før, men vil gjerne ikke ødelegge noe på tv'en ved å eventuelt dytte for hardt.

     

    Fått angrefrist godkjent fra komplett og den sendes tilbake i morgen:)

  2. så kontaktene ser slik ut: random09_29.jpg

     

    da skal det være i orden, slike kabler er laget etter en standard, så de skal passe, sikkert bare å lirke litt.

     

     

    Kjøpte en ny antennekabel i dag og den var like trang. Hadde sikkert gått med litt lirking, men det er ikke en sjnase jeg vil ta med tanke på at det ikke burde være såpass med en splitter ny tv.

     

    Ringte derfor samsung support og anbefalte med å bare returnere den til komplett, da det ikke skulle være såpass vanskelig og at det derfor måtte sannsynligvis være noe galt med tv,en.

     

    Har nå derfor benyttet angrefristen hos komplett og påventer angrefristnummer fra dem.

    Ved angrefrist må du betale frakt. Ved reklamasjon må dei betale frakt. Så eg hadde prøvd meg med reklamasjon i steden for.

     

    Ja vet, men ved reklamasjon erstatter de tv,en med en av samme modell. En venn av meg hadde kjøpt inn samme modell og han slet med samme problemet, og er derfor varsom med den modellen. Tenkte heller å bruke angrefristen og heller kjøpe en annen type, envt. annen merke.. Hvis ikke jeg tenker litt feil her?

  3. så kontaktene ser slik ut: random09_29.jpg

     

    da skal det være i orden, slike kabler er laget etter en standard, så de skal passe, sikkert bare å lirke litt.

     

     

    Kjøpte en ny antennekabel i dag og den var like trang. Hadde sikkert gått med litt lirking, men det er ikke en sjnase jeg vil ta med tanke på at det ikke burde være såpass med en splitter ny tv.

     

    Ringte derfor samsung support og anbefalte med å bare returnere den til komplett, da det ikke skulle være såpass vanskelig og at det derfor måtte sannsynligvis være noe galt med tv,en.

     

    Har nå derfor benyttet angrefristen hos komplett og påventer angrefristnummer fra dem.

  4. Kjøpt en ny Samsung 32 tommers av modellen 655. Problemet er at jeg ikke får inn antennekabel bak på tv,en. Har ringt både komplett og samsung og begge steder hadde dem hørt om noe slikt tidligere. Var derfor innom butikken jeg kjøpte ledningen fra som fortalte meg at siden tv,en er ny måtte man "lirke" den på plass bakpå. Er naturligvis noe skeptisk for å gjøre dette da jeg ikke vil ødelegge noe på tv,en.

     

    Noen som har råd og erfaringer med dette, eller blir jeg nødt til å returnere tv,en??

  5. Jeg finner det interessant at du som sosionom betrakter personer som sliter i samfunnet etter å ha opplevd krig, som personer med integreringsproblemer, når en som ofte vet at krigsofre har stor sjanse for å få pyskiske problemer. Som regel er det også de som kalles flyktninger, de flykter tross alt fra noe...gjør legene du referer til det?

     

    Jeg gjør det ikke som sosionom, men som innvandrer med erfaring. Jeg er klar over at krig setter sine spor i mennesker, men erfaring jeg har med mennesker som ikke er villige til å gjøre noe for situasjonen sin, ikke mennesker som ikke vet hva de skal gjøre men mennesker som forventer at alt skal bli gjort for dem. Dette har jeg vært klar over lenge før jeg utdannet meg. Dessuten tror jeg leger fra irak også flykter fra noe, eller er du uenig der?

  6. Jeg er en innvandrer og har bodd både på bygda og i storby, og må si jeg likte meg mest på bygda. I begynnelsen er folk skeptiske mens etterhvert som de blir bedre kjent med en slutter man å merke fremmedfrykten. Mens i oslo, som jeg også må si begynner å ligne et høl, er ting ille. Innvandrere som ikke klarer å integrere seg og oppfør seg som de fortsatt var i krig, noe som igjen fører til at lokalbefolkningen har masse dårlige erfaringer og blir skeptiske til "de nye".

     

    Jeg vet ikke hva som kommer til å skje fremover, ting ser hvertfall ikke ut til å bli bedre. For meg virker det som de rød-grønne bidrar til nøyaktig det de prøver å forhindre, nemlig fremmedfrykt, med hjiab håndteringen dems blandt masse annet. Norges innvandring og integrerings politikk er en katastrofe. Virker som all "søpla" får fri spillerom mens de som virkelig trenger det og hadde gjort nytte for seg her ikke har en sjans. Det er ikke en mening, men erfaring med bakgrunn i utdannelsen min og jobben som sosionom, samt det jeg erfarer i hverdagen når leger fra hjemlandet ikke får opphold fordi de "ikke har behov" for det mens psykisk dårlige og kriminelle blir sluttet løs i samfunnet uten oppfølging og behandling som trengs for å gjøre dem til fungerende medlemmer av samfunnet..

  7. Herregud det har gått knapt en halv dag, og komplett har sikkert en del å gjøre etter i går. Dette begynner å bli teit når folk her på forumet forventer og nesten krever at komplett skal sitte midt i arbeidstiden og følge med på en diskusjon på internett når de har et bedrift å drive.

     

    Sjerp dere! gi komplett en sjanse til å i det hele tatt få med seg at det er en tilbakemelding før dere blir helt paranoide og antar de sitter hos komplett nå og ler av alle de som føler seg lurt uten å gidde å svare. Lurer på hvordan folk reagerer under dating omstendigheter når den andre unnlater å svare på meldinger o.l.

  8. Virker som folk flest er enige i 2 ting som kunne blitt forbedret.

     

    Første er muligheten til å samle all bestilling til en pakke slik at man unngår unødvendig mye i fraktkostnader

     

    Andre er noe misvisende reklame med tanke på folk har fått inntrykk av at det kom til å bli tilbud på flere hundre (forskjellige) varetyper, noe som det tydeligvis ikke ble. Vet ikke om dette var faktum, men at såpass mange fikk det inntrykket tyder kanskje på at formuleringen i annonsene kunne ha vært mer tydelig, selv om markedsføring klart spiller en rolle der.

     

    Jeg fikk en go deal så kanskje dette er lett for meg å skrive om, men for alle,s skyld handler det om å argumentere saklig for sin mening istedenfor å klage og skrive at alt er dritt. Dette ødelegger mer enn det hjelper da man blir oversett, mens hvis folk argumentere saklig så vil komplett forhåpentligvis legge merke til dette og ta det til seg ved neste kampanje.

    mine 50 øre :yes:

  9. Om det er et enkelt 4870X2 skal det fungere fint på ditt hovedkort. Hvordan bytte skjermkort:

    1. Avinnstaller den gamle nvidia driveren

    2. Slå av maskinen

    3. Fjern det gamle grafikkortet, plugg i det nye med alle ekstra strømkabler

    4. Start maskinen, legg inn ATi driveren

    5. Ferdig

     

    Oki den var godt å vite. Har en q6600 som jeg vil overclocke litt da grafikkkortet nok kommer til å løpe fra prossesoren. Hovedkortet jeg har nå suger i å clocke guadcores. Men det får vente uansett da jeg er i praksis og ikke kommer til å spille særlig før sommeren.

     

    Nå var også kortet sendt fra komplett! Igjen tusen takk komplett, kjempebra opplegg dere hadde i går, selv om jeg kanskje er litt subjektiv siden jeg fikk en kongedeal :thumbup:

  10. Jeg har revision 2.2 av mist 600W. Kjøpte pc,en ferdigbygget pc fra netshop, og fikk med noen ekstra kabler til PSU i pakken. Dessuten leste jeg nettop at powercolor sin 4870x2 følger med 6 pin konverter :yes:

     

    Da gjelder det bare å bli kjent med hvordan jeg skal koble den til siden jeg er veldig n00b når det kommer til hardware. Tror dessuten at jeg blir nødt til å kjøpe en ny hovedkort da jeg tviler min gamle p5ne-sli er kompatibel med ATI gpu,s. Er det vanskelig å skifte CPU fra en hovedkort til en annen? En venn av meg hadde klart å ødelegge sin gamle prossesor ved å prøve seg på egen hånd...

  11. Beste spill uten tvil er final fantasy 7.

     

    Problemet for de som ikke har prøvd det er at det ikke sikkert vil funke like bra nå. Grafikk er gøy, men jeg føler at fokus på grafikk har fått hele spillbransjen til å pisse i buksa i kulden, den er kortvarig og ikke særlig nevnverdig i ettertid.

     

    Synd at folk ikke fikk prøvd det da den nettop kom ut. Jeg personlig kjøpte den første uken den var i butikkene, husker fortsatt reklamene på tv, noe som var uvanlig for spill på den tiden.

×
×
  • Opprett ny...