Gå til innhold

G-A

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av G-A

  1. Hei,

    Håper det går greit for admin at jeg legger ut denne spørreundesøkelsen for med-debattanter med migrene.

     

    Vi er en gruppe studenter som går master i ledelse av teknologi ved Handelshøyskolen i Trondheim. Vi holder for øyeblikket på med en oppgave hvor vi skal legge frem forslag til fremtidig strategi for forholdvis ny applikasjon som heter Hodepinedagboka. Tidligere har migreneanfall blitt notert på papirformat, så denne applikasjonen skal gjøre hverdagen enklere for de som er diagnostisert med migrene.

    Denne spørreundersøkelsen er for å sjekke interesse og betalingsvillighet for applikasjonen.

     

    Link: http://goo.gl/forms/pvwcwBs72e

    Håper noen har tid til å svare på denne undersøkelsen. Den er anonyom og tar kun 1-2 minutter.

     

    På forhånd, takk.

  2. Hei.

     

    Har en -94mod Nissan Primera p10 1.6l med GA16de motoren.. I det siste har jeg merket en noe sterk "floppe"/tøffe lyd fra motorrommet. Er litt vanskelig å forklare, men når jeg bla. kjører i 30-sone , så høres det ut som et tog..

    Lyden blir hyppigere jo fortere jeg kjører, og det er den samme uansett om jeg svinger eller ikke. Når jeg trykker inn clutchen, så kan lyden bli svakere, og til og med forsvinne.. Når bilen står i ro, i fri og jeg tar ut clutchen, så er lyden borte. Men hvis jeg triller, setter den i fri og tar ut clutchen, så kan lyden noen ganger være der, men svakere enn ellers..

     

    Lyden kom helt plutselig, etter at jeg var ute å kjørte her en regnkveld. Kan også nevne at motoren har gått ca 250 000km..

     

    Noen som har forslag til hva som kan være galt? Noen som har hatt samme problem?

    Det høres ut som drivakselmansjetten holder på å dette av, men har kikket litt under, og kan ikke se noe unaturlig(ikke at jeg er så bilkyndig)..

     

     

    På forhånd, takk

     

    MVH G-A

  3. Hei!

     

    Driver å lurer på hvilken bærbar pc jeg skal kjøpe, mest for å ha til skolearbeid men også på fritid til å se dvd o.l. Har bl.a. sett på denne pc'en som ligger på linken nedenfor. Noen som har noen formeninger om denne?

     

    http://www.expert.no/product/product.aspx?...tifier=HPDV6410

     

    Om det er noen som vil komme med tips til en aktuell pc som har bl.a. har:

    1GB minne, gjerne 2

    ekstern skjerm, men ikke nødvendig

    trådløst nett

    gjerne en harddisk på over 100GB

    prosessor: duel core

     

    hadde tenkt på en pris på ca 6-7000kr.

     

    på forhånd takk:)

  4. Joda, det er lov å gjøre på gangsti. Men da må du kjøre i gangfart og du har vikeplikt for alt og alle.

    8968045[/snapback]

     

    For noe tulleprat. Den eneste måten man lovlig kan frakte en MC/moped på gang- og sykkelsti på, er å skyve den, uten motoren i gang. En MC/moped er per definisjon et motorkjøretøy, og da skal man benytte en kjørebane. Hadde det vært tillatt å kjøre " i gangfart" med moped, hadde det samme vært tilfelle for bil.

    8971533[/snapback]

     

    Mopeder har lov, ikke mc.. Ihvertfall i gågater.. Snakket med kjørelærer om dette..

    Man har lov til å kjøre noen meter hvis man skal parkere? MC Har lov til å parkere på gang og sykkelsti så lenge de ikke hindrer gående eller syklende..?

  5. Takk for svar..!

     

    Jeg tror jeg har funnet ut svaret.. :) Telefonen min støtter ikke mms (har en midletidelig Siemens fra forrige årtusen).. Den siste jeg mottok, så passet tidspunket bra med at en kompis hadde sendt en mms.. I tillegg fikk jeg en sms fra telenormobil i ettertid at jeg hadde en mms i inboxen..

     

    Takk for at du tok deg tid :)

  6. Har ikke så rask Internett linje (2Mb) så 10Mb switch skulle vel holde det også.

    Når jeg benytter surfometeret på de PC-ene på routeren så havner jeg på oppunder 2Mb. De på switchen havner på 60-380bit :(

    Kan finne model navn på router og switch

  7. bmw 320 e36, 2,0l 150hk.. en på midten av 90-tallet skulle du vell få for 70k.. 320 bruker ca 0.7 på mila ved normal høyrefot...

    Går du etter litt eldre biler så får du 325 med 2,5l med 192hk

     

    Du kan også få en fin 5-serie e34.. da anbefaler jeg at du kjøper nyere enn 1990, for da kom en ny motor, m50b20, som har 150hk istedenfor 129hk.. Etter 1993 så kom det en liten faceliftmotor, da kom vanos. Vanos er mekanisk og hydraulisk justerbar kamaksling.. hva nå enn det er godt for.. :lol: men det minker drivstoffbruket bitte litt.. 0,05l/mil..

    I 94 så fikk e34 en facelift på karroseriet, som du lett kan se at de fikk bred fron/grill.. noe som kun m5 og de med V8 (530, 535 og 540) hadde fr denne faceliften..

  8. Shadow koster en del ny, men det er jo bare å finne en pent brukt en.. :-) de er veldig komfortable å kjøre med på lange turer.. Følte meg fin i kroppen etter en 1 1/2 timers kjøretur..

     

    Skal du ha lett, kjøp 2 takter! kjøper du 4 takter kommer du til å angre veldig! Hadde selv en honda NSR som jeg ga 25000 for, veldig fornøyd med det. Topp fart på 160 også :)

    8764357[/snapback]

     

    Etter det jeg har hørt så er ikke nsr akkurat en tursykkel da... man er vist ganske utkjørt etter en tur i byen og/eller en 3-4 timers kjøretur..

  9. Lett mc er jo selvfølgeli bedre, du holder flyten med trafikken.. ;-)

    Den 3-4timers turen din.. Det kommer an på hvilke fartsgrenser det er.. er det 80-90km/t så tar det jo dobbelt så lang tid..:-)

     

    Jeg synes kjørebehovet ditt ikke passer helt med sykelen du vil ha... :roll:

     

    Du vil kjøre i byen og på lange turer.. Etter det jeg har høst så er det tungt å kjøre i byen og på lengre turer med Racing.. De sier at du skal ligge å flyte på luften.. det oppnår du nok ikke i byen.. Jeg vil anbefale en sykkel du sitter litt mer rett på hvis du skal kjøre langt.. En jeg kjenner synes det er trening å kjøre racing (nsr).. Da kjører han 20min eller noe sånt.. Kan godt være at han overdriver litt.. :)

     

    Du finner den rette sykkelen... Tenk litt på komfort sammtidig som du tenker litt på utseende.. ;-)

×
×
  • Opprett ny...