Gå til innhold

november

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av november

  1. Når jeg prøver å koble til det trådløse nettverket hjemme, får jeg bare lokal tilgang, men ikke tilgang til internett. De andre jeg bor med har ingen problemer med tilkobling til det samme nettverket. Dataen min finner automatisk nettverket, og kan koble til, men som sagt får jeg ikke tilgang til internett selv om signalstyrken er bra. Første gangen jeg brukte nettverket og lagra det hadde jeg internettilgang, men nå har jeg aldri internettilgang når jeg kobler til nettverket hjemme. Derimot får jeg internettilgang når datan min automatisk kobler til et usikret nettverk i nabolaget. Er det noen som har tips til hva som kan være galt/hva jeg kan gjøre for å få til og bruke nettverket jeg har hjemme?

  2. Livet suger for tiden ja.. Lurer på hvordan jeg skal komme meg til legen for å snakke om depresjoner, angst, humørsvingninger og raserianfall..? Fastlegen min er den største dritten som finnes. Han tar få av pasientene seriøst! Jeg er 16.. Kan jeg henvende meg noen plass uten og blande inn foreldre og hele dritten? Faen!

    8524258[/snapback]

     

    Har du ikke en helsestasjon for ungdom du kan til? Dit er det jo gratis å komme, du trenger heller ikke å bestille time. Selv om du kanskje bare får snakket med en helsesøster, så kan hun henvise deg videre til en lege? Men det er selvsagt ikke så lett å gå til en ukjent person å snakke om slike problemer... uansett, lykke til!

×
×
  • Opprett ny...