Gå til innhold

alexasc

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alexasc

  1. Har også fått samme sms, og har blitt belastet 29 kr. Utrolig irriterende :mad: Tenker jeg begynner med en klage til Forbrukerombudet først. De tok det veldig seriøst forrige gang noe sånt skjedde, selv om det tok ganske lang tid.

     

    Noen som har fått noe vettugt ut av avsender eller nummereieren?

     

    Musictonez har svart på e-post og sagt at de har strøket nummet mitt. Men svarte ikke på øvrige spørsmål. De forsøkte å ringe meg før i deg, men jeg kunne ikke snakke da og ba de ringe opp igjen en halvtime senere. Har ikke hørt noe mer. Nummereieren har sagt de skal sende en klage fra sin side.

     

    Jeg sendte også en skarp mail til Musictonez, og en time etterpå ringte en smånervøs daglig leder. Han kom med noen halvdårlige unnskyldninger og fortalte at det hadde vært ganske varmt på telefonen i dag. Men han beklaget, jeg var slettet fra alle lister og skulle få tilbake pengene.

  2. Noen som vet hvorfor Chess ikke tilbyr HTC Desire med abonnementet ChessOn Flex?

    Dette hadde passet meg kjempe bra med 120 ringeminutter, 180 sms, fri bruk av datatrafikk og 5 mms i tillegg til muligens en litt billigere telefon. Dette i stedet for å kjøpe telefonen uten abonnement og så ta det nevnte abonnementet.

     

    Bare ring dem så ordner de det. Bestilte Desire med ChessOn Flex til 3749,- inkl frakt. Nå håper jeg bare de får sendt den avgårde snart :D

    Takk. Sendte de e-post nå så håper å svar i morgen.

     

    Edit: Hvor slags type abonnement valgte du da for å få den prisen?

     

    PS. pocketnow.com ute med ny video av Desire: http://www.youtube.com/pocketnowVideo#p/u/0/qErcV9iFj0k

     

    Jeg bare ba om ChessOn Flex, og da fikk jeg den prisen. Det er den prisen Chess-kunder kan kjøpe den for såvidt jeg skjønte.

  3. Noen som vet hvorfor Chess ikke tilbyr HTC Desire med abonnementet ChessOn Flex?

    Dette hadde passet meg kjempe bra med 120 ringeminutter, 180 sms, fri bruk av datatrafikk og 5 mms i tillegg til muligens en litt billigere telefon. Dette i stedet for å kjøpe telefonen uten abonnement og så ta det nevnte abonnementet.

     

    Bare ring dem så ordner de det. Bestilte Desire med ChessOn Flex til 3749,- inkl frakt. Nå håper jeg bare de får sendt den avgårde snart :D

  4. Tror ikke de gjorde det med Legend, så tviler :) (må vel holde inn noen tegn for å få de, uten å bruke scandinavian keybord-app'en)

     

    Er det ikke egne norske bokstaver? Så om jeg vil skrive: "Ådalen ække øl" - kan jeg ikke trykke bokstavene 'Adalen akke ol'? Man må holde inne A'en for Å og O'en for Ø og A'en for Æ...?? Er ikke det litt tungvint da..? Har lyst til å bruke native sense-keyboard, hørt den er bra, men får vel laste keyboard-app fra market om HTC ikke vil være kompis på norsk..

     

    Så vidt jeg vet må man gjøre det uten å bruke Scandinavian keyboard-app'en ja. Men kan hende det blir annerledes hvis vi får en egen Nordisk versjon. Vi får vel se i løpet av juni :p

     

    Kan berolige dere med at Sense-keyboardet fungerer helt fint med norske tegn. Det foreslår stort sett riktige ord, slik at 'vare' blir 'være', 'pa' blir 'på' osv. Det blir også bedre etter hvert som du skriver, og lærer seg om du vanligvis mener 'før' når du skriver 'for' :thumbup:

     

    I og med at Sense-keyboardet fungerer så bra, har jeg aldri hatt behov for å bruke Scandinavian keyboard. Ved å presse inn tre ekstra tegn, blir qwerty-keyboardet enda trangere.

     

    (Dette er på HTC Magic med Sense, men regner med det samme vil gjelde for Desire).

  5. Elprice: Hvordan er elprice.no og elprice-butikkenes samarbeid? Kan jeg gjøre alt som har med garanti å gjøre via den fysiske butikken ved evt. feil? Er prisen den samme i den fysiske butikken, eller kan jeg evt. bestille den til butikken i min hjemby og slippe fraktkostnader? Setter uansett pris på deltagelsen deres i tråden!

     

     

    Hei

    Du kan selvfølgelig levere varen inn i våre butikker ved reparasjon/garanti (gjelder ikke iPhone, her er det egne regler). Ved angrerett må den sendes tilbake til lageret vårt.

    Prisen er lik på nett og i butikk så lenge varen ikke er merket med internettpris. Desire koster det samme i butikkene våre.

    Foreløpig kan man ikke bestille mobiler på nett for å hente i butikk. Da må du bestille hos den butikken du ønsker

     

    Mvh

    Elprice.no

     

    Elprice: Får Elprice-butikkene telefonen samtidig som nettbutikken begynner å sende ut? Så det er like raskt (eller raskere) å stikke innom en butikk å kjøpe den der? Eller er det raskest å vente på en pakke fra nettbutikken?

  6. Frister dette. Kommer den med engelsk språk når du kjøper den fra Tyskland? Norsk er vel å håpe for mye :D ) Og hva med æ-ø-å?

     

    EDIT:

    Vel, at den hadde engelsk språk så jeg forsåvidt på bildene :cool: Men norske tegn er fortsatt en fordel uten å taste alt for mye.

  7. Yep. Det er som nevnt i tidligere innlegg kun fiberoptisk toslink kabel som gjelder på denne maskinen. For link til slik kabel må du bla litt bakover i tråden.

    Jeg bruker en fra clas ohlson + en overgang til mini jack størrelse, overgangen fant jeg i en av butikkene i markveien, Oslo. Og lyden blir super!

    8319812[/snapback]

     

    Ikke rart jeg ikke får noe lyd da :!:

    Siden jeg ikke så noe rødt lys når SPDIF var aktivert, gikk jeg utifra at jeg trengte coax. Men da skur det seg vel antakeligvis ikke på før man plugger i.

     

    Har bestilt et ledd sammen med en optisk kabel, så får vi håpe det blir lyd i stua :)

  8. Okey, må nok bumpe litt for å få svar (sorry)

     

    Er det noen som har kjøpt Non-ECC eller ECC? funket det? det blir sikkert lettere å svare på hvis ingen vet hva som er forskjellen på ECC og Non-Ecc er ;)

    8315121[/snapback]

     

    Du trenger ikke ECC. Det er en slags feilkontrollmekanisme som skal gjøre det mer stabilt (og litt tregere), men brukes mest i servere o.l.

     

    Forresten vil jeg bare si til alle som har kjøpt en A8js med Vista og kun 1 gb minne: Kjøp en gb til. Det var STOR forskjell. Men kun 1 gb minne under Vista, får man virkelig ikke ut potensialet i denne maskinen.

×
×
  • Opprett ny...