Gå til innhold

gti200fsi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gti200fsi

  1. Fikk min 2011 D3 for tre uker siden. Hadde før den "gamle" 2009 2.4 163hk V70. Den nye D3 2 literen er veldig bra oppgradering av den seige drivlinjen som var i 2.4. Den nye girer på en helt annen måte og føles kvikkere.

     

    Går du for D3 bør du etter min mening ha automat og Driver Support pakken.

     

    Skal du ha manuell kan du likså godt gå for DRIVe da den holder akkurat. Men vent til uke 20 neste år da den kommer med nye 115hk 270nm og 6-trinns kasse da.

  2. Jeg jeg gikk på roaccutan for 8 år siden. Var veldig plaget med acne. Opplevde ingen spesielle bivirkninger av medisinen, bortsett fra at det svei i ansiktet når jeg trente. Jeg ble helt kvitt mitt acne problem, og mange av arrene ble også mye bedre. Etter behandlingen var ferdig fikk jeg økt selvtillit.

     

    Ser at noen skriver at det koster 40 000.- det er ikke sant. Prisen er ca. 14 000.- for 400 tabletter. Du tar 4 tabletter om dagen i 100 dager. av de 14 000.- dekker du 1/3 selv, mens trygdekontoret dekker resten.

     

    Det er ikke bevist at noen har tatt livet av seg fordi de har gått på roaccutan. Hvis du spør 10 000 ungdommer uavhengig om de går på roaccutan, om de har hatt selvmordstanker, vil mange svare at de har det. Hvem har vel ikke i kjærlighetssorg som ung tenkt at det kansje hadde vært bedre om man ikke levde?

     

    Det eneste jeg ser nå i ettertid, r at jeg får røde flekker i ansiktet når jeg stresser. Disse forsvinner når jeg ror meg ned igjen.

  3. Hehe hadde en lignende sak på en jobb for noen år siden. Irriterte meg grønn over stadige røykepauser. Så jeg satte meg på ræva på kontoret hver gang de andre tok seg en sigg. En dag kom en mellomleder drassende med formannen, reiv opp døra og sa: Se der!! Han sitter bare på rævva hele tiden. Formannen lurte på hva som foregikk. Da svarte jeg: Jeg slutter å ta pause, den dagen du slutter å røyke. Hørte ikke noe mer om den saken da gitt.

     

    Alle tar vel en fem minutter i ny å ne. Enten ved kaffemaskina eller andre steder.

     

    Nå røyker jeg ikke selv, men hadde jeg sittet og ført regnskap over hvor mye mine ansatte røyker ville jeg følt meg passe sær. Stå på en time, og ta deg en hvil err mitt motto!!

  4. Hei..

     

    Jeg er faktisk butikksjef i Kiwi :D

     

    For å best mulig få en sommerjobb, bør du møte opp personlig i butikken å be om å få snakke med butikksjefen. Når vedkommende da kommer presenter deg med ett FAST håndtrykk. Det verste jeg vet er når det kommer en slapp fyr som såvidt klarer å strekke ut hånda, og som har ett håndtrykk som en slapp spagetti.

     

    Forklar at du er ute etter sommerjobb. Hvorfor du kunne tenke deg å jobbe i Kiwi? Virker det som de har det gøy på jobb? Skal du gå på skole til høsten? Hvis så har du kansje mulighet til å jobbe kvelder og helg utenom sommer. Det er dårlig butikk for oss å lære deg opp bare for at du skal jobbe en 5-6 ukers tid. Da er det fint om sier dette. Da havner søknaden din lengre opp i bunken.

     

    Har du ikke fått svar på en 4-5 dager. Dra ned og spør på nytt. Vi har mye å gjøre. Da husker vi deg når søknaden din kommer opp igjen, og du viser at du er interessert i jobben.

     

    Lykke til...

  5. Har en espresso maskin på timer som er god og varm når jeg våkner. Da blir det en dobbel kaffe mocca på vei til jobb. Nede i butikken går det mye i evergood, men etter at jeg fikk espressomaskina hjem, har jeg nesten ikke drukket traktekaffe. På kvelden blir det latte, mocca og cappucino.

     

    Oppsettet er: Isomac Zaffiro espressomaskin.

    Granmaccino kvern.

     

     

    Kaffen som er oppi kverna nå er en solberg hansen halfnhalf.

     

    Espresso :w00t:

×
×
  • Opprett ny...