Gå til innhold

Bankhead

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bankhead

  1. Ok. Vet du hvordan ventetidene deres er? Hvis den ikke er sinnsyk tror jeg det er stedet å tatovere seg til høsten.

     

    Er det noen her som har erfaring med Thomas Hooper i New York? Hørt rykter om at sjappa hans (NY Adorned) opererer med ganske ville priser. Et par av medlemmene i Purified in Blood og Kvelertak har blitt tatovert av han. For alt jeg vet har de kompispriser. Skal vel kanskje over dammen en gang, og hadde vært rått å fått blekk av han.

  2. Noen som har erfaring med Invictus tattoo med Marius Meyer og Jimmy Duvall?

    Har tenkt på en detaljert old-school og lurer på om en av de kanskje er bra til det.

     

    Jeg vil også høre noen erfaringer med disse gutta. Har ikke sett så mye på Duvall sitt arbeide, men Meyer er en av de beste jeg har sett i Norge. Jeg ser for meg at de opererer med ganske dyre priser, men dette er bare en antagelse.

  3. mye farger tattoveringen du tok?

     

    Ja.

     

    Opplevde noe lignende selv. Kanskje det var pga at huden ikke tålte kremen så godt, den er kanskje såpass feit at det kan bli småkviser? Hvertfall lot jeg dem være, ikke pirk og det ble borte av seg selv uten å skade tattooen.

     

    Mistenker at det er noe sånt. Kan få kviser av tjukk solkrem etc så ikke umulig at jeg får det av Helosanen.

  4. Jeg er på jakt etter banjo (litt samme motivasjon som trådstarter), og er knapt noen aficiando, vil gjerne ha den litt billig. Etter å ha sett videoene er det uten tvil clawhammer-lyden jeg er ute etter, og lurer på hvordan en slik banjo kan anskaffes. Siden jeg vet ingenting om instrumenter (eller banjoer) mottas råd med den største ærbødighet.

  5. Tillegsscenene i de utvidede versjonene er ikke behandlet på samme måte, så jeg føler de ødelegger litt av flyten i filmene. Men det skal også nevnes at de får med mer av handlingen, som jo er bra, så alt i alt er det likt for min del.

  6. Så klart man ser den. Men det betyr ikke at den er bra

    Nå er det tre vidt forskjellige ting mellom en bra film (The Godfather), til en underholdende film (Dodgeball), til igjen en bra og underholdende film på samme tidspunkt (Big Fish).

     

    Så du sier at Gudfaren ikke er underholdende?

  7. Da anbefaler jeg deg å høre mer, finner mye variasjon. Og de bandene du nevner der er jo ikke helt ulike.

    Jeg skal medgi at jeg liker mye musikk som er litt avansert, det forlenger ofte holdbarheten, men musikk er følelser, ikke overkompliserte noter og skalaer. Derimot burde man alltid jage nye lyder å bruke i musikken.

×
×
  • Opprett ny...