Gå til innhold

Pjolter Knicksen

Medlemmer
  • Innlegg

    422
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pjolter Knicksen

  1. Er det noen som er kjent med en butikk som selger kopier av kjente malerier slik som "The Fighting Capercaillies" av Ferdinand Von Wright? Moren min falt pladask for dette maleriet da jeg viste henne det, og har lyst på å ha en kopi på hytta. Noen som er mer bevandret i dette miljøet enn meg som kan hjelpe meg?

     

    På forhånd takk! :)

     

    Bildet for de som er interesserte:

     

    post-126437-1288638585,2159_thumb.jpg

     

  2. Men uansett. Hvis du og din kjæreste føler dere er klare så ha sex sammen, så gjør det for all del! Ingen her på dette forumet skal kunne si noe som får deg på andre tanker, du er din egen sjef ;) Og som mange andre har sagt før, ikke tenk på lengde og tykkelse, tror uansett ikke jenta på 15 år er så veldig kresen, har vondt for å tro at hun har et bredt sammenligningsgrunnlag.

  3. Det å knulle ei søster til en kamerat trumfer ALT! DO IT!

     

    Latterlig å gjøre det bare for å ha gjort det. Finnes et tonn av andre fisk i havet. Hvorfor ta sjansen på å drite seg ut med hu, når det er en person du er nødt til å ha et eller annet slags forhold til så lenge du er kompis med broren hennes?

  4. Hørte på Glow av Madcon i bilen i stad og da de synger "We’re free and it’s so right" minner det meg umiddelbart om en annen sang jeg har hørt for en del år siden. Kvinnelig vokalist, noe trance-aktig sang muligens. Jeg vet at det er veldig lite å gå på, men jeg er bombesikker på at hun synger hvert fall "so right" rimelig ofte i denne sangen jeg er ute etter.

     

    Noen som har en anelse? :D

×
×
  • Opprett ny...