Gå til innhold

Nora90

Medlemmer
  • Innlegg

    464
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nora90

  1. Neimen se, en vill Nora90 dukker opp. Har ikke sett deg på forumet på noen år. :wee:

     

    Jeg er egentlig litt ambivalent til de bygd og by-greiene. Jeg bor på bygda, men vi har vel 23 pokéstops fordelt på to tettsted. Tar noen timer å gå innom hver og ett av dem, men den eneste gangen jeg gikk tom for alle baller, var på vei hjem fra Stavanger i helga. Kjørte opp Vestlandet, og selv om de fleste ferjeleiene hadde pokéstops, var det noen som bare hadde gymmer. Det var derimot nok av pokémon å fange, og slik er det i og for seg her også. Veldig mange pokémon, selv om Dratini-nestet i skauen bak huset forsvant til fordel for flere gullfisker og karper. Men XP er XP og candy er candy, så jeg klager ikke. De fleste under 600 lar seg fange med vanlige pokéballs, også. Går vel stort sett med 7 - 8 på en 500 - 600, men jeg trenger ikke bruke opp great balls eller ultra balls, og da er jeg fornøyd.

    Jeg er rundt, men er blitt en kikker isteden  :ninja:

     

    Jeg har endt opp med å kjøpe pokeballer 2 ganger. Spillet blir veldig kjedelig når man må begrense spillet fordi man ikke har nok pokeballer. Som du sier, XP er XP, men når man ikke får noe XP fordi man ikke har flere pokeballer, så stopper det litt opp...

  2.  

     

    Jeg har sagt det før, men sier det igjen; dere som bor i byer spiller på easy.. Pokestops så langt øye kan se, og Pokémons jeg knapt har hørt om.

    Helt sant.

     

    Ja huff... Stakkars dere.. Livet er urettferdig og alt er kjipt fordi vi i by'n kan fange mer Drowzee enn dere på bygda. Og spillet vårt er på lett vanskelighetsgrad i et spill som er uten vanskelighetsgrad...

     

    Get over it!

    Mens vi på bygda ikke kan fange noe fordi vi er tom for pokeballer... Spillet har ikke vanskelighetsgrad, men mangelen på pokestop gjør at spillet stopper med mindre man bruker penger på spillet.
  3. Takk for svar :) Regner med de fleste bærbare er lettere enn det jeg har, for den føles som den veier 10 kg.

    Har brukt prisjakt for å kikke, men føler at de fleste som dukker opp innenfor min prisklasse er HP, og det merket er jeg ikke helt sikker på. Er de blitt bedre enn de var tidligere?

    CD-rom har jeg akseptert at jeg må gi opp. Kjører rundt i en eldre bil uten aux, så det er greit å kunne brenne en CD i blant, men jeg kan jo bare ta frem droget hvis jeg trenger en ny CD.

  4. Jeg er ute etter en ny pc. Nå har jeg en Asus N56VZ, denne gangen er jeg ute etter noe lettere.

     

    Jeg skal bruke den til Photoshop, litt videoredigering og Sims 4 (fordi jeg nekter å bli voksen), i tillegg til vanlig internett, Netflix +++

     

    Krav:

    - Matt skjerm

    - Bakgrunnsbelyst tastatur

    - SSD

    - OK eller bedre batteri
    - Lett

    - Max 14 000, men gjerne rimeligere.

     

    Jeg har sett på Multicom Talisa: http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd/cat-p/c/p10633170

    Jeg liker at den har stor SSD i tillegg til vanlig harddisk. Jeg er litt lat, så liker å ikke måtte ha bildene mine på ekstern harddisk. Den oppfyller også de andre kravene. Med Windows og installering havner denne på 12 500.

     

    Jeg kunne sikkert klart meg med en enklere billigere pc, men jeg vil ikke føle at jeg går til noe dårligere enn det jeg har nå.

     

    Er det noen andre alternativer jeg burde vurdere? Jeg har tid til å vente om det kommer noe spennende, selv om jeg har veldig lyst på ny nå :p

  5. Nora! :D

    Jeg har ikke sett deg på forumet på år og dag, hvordan går det? :D

     

    Lurte på om det ikke fantes fontener, må sjekke ut de der, og tipse resten av familien. Takk for ideen. :)

    Jeg er fremdeles rundt, har bare begynt å luske rundt i skyggene isteden :) Jeg har det kjempefint, hvordan går det med deg?

     

    Jeg har en drikkefontene til katten min, for hun nektet å drikke stillestående vann. Når jeg måtte stå opp om natten for å "vanne katten" da fikk jeg nok! :D

    • Liker 1
  6. Okay, hvordan får vi katten til å drikke stillestående vann? :p

    Nå gjør hun det bare om hun ikke har noe annet valg, men ellers hopper hun opp i vasker, dusjer, hopper opp på kjøkkenbenken og prøver å få tak i væsken fra målebegrene når vi lager mat, hopper oppi potteplantene når vi vanner dem (men aldri ellers, derfor antar jeg at det er på grunn av "ennende vann), og er du ute med hageslangen, så kan du ta deg faen på at katten er der og gjør alt hun kan for å bli spylt, samtidig som hun gjør alt hun kan for å ta livet av den som spyler (jeg har lært leksa mi, ikke gå ut i shorts og sandaler når man skal spyle oppkjørselen og katten er i nærheten).

     

    Men vannskåla si, en overprisa Alessi-sak, der er hun kun om det ikke er muligheter for rennende vann. Jeg gir stort sett faen, men mamma er lei av kattehår på alle benker og i alle vasker, så hu leter etter en løsning.

    Hva med en drikkefontene? :)

  7. Hei

    Jeg har ei venninne som har klart å rote vekk nettbankbrikken sin, men hun skulle gjerne ha kjøpt ny telefon. Er det noen nettbutikker i Norge som man ikke trenger nettbankbrikke for å handle i? Hun har også tilgang til Paypal, men det så ikke ut som det var noen butikker som solgte telefoner på sidene til Paypal Norge.

  8. Lenge siden jeg gikk igjennom prosessen med en S2, så kan ikke hjelpe deg desverre.. Men pass på at du har telefonen i riktig modus (Download Mode)

     

    Eventuelt, les her ;)

    Det står downloading på telefonen ihvertfall :p

     

    Løsningen på det du linket til:

    just copy the nigthly build and the right! gapps on my phone

    and installed the rom manager. via rom manger flashed the clock work.

    started the phone via Vol+ and Homebutton and powerbutton and installed first the cm build and than the gapss.

    reset the settings and clear the dalvik cache under advanced.

    done!

    Jeg forstår ingenting etter just copy...

  9. Men da har jeg et spørsmål til. For etter som jeg har skjønt, så oppdaterer CM seg som telefonen vanligvis ville gjort, slik at jeg slipper alt køddet når det kommer en oppdatering. Men hvis jeg installerer nightly da, hva hvis jeg vil gå over på stable. Av det lille jeg har lest til nå kommer CM 10 i stable snart og da vil jeg jo heller over på den.

     

    Uansett, så er det nok ingenting som er verre enn det jeg har nå :p

×
×
  • Opprett ny...