Gå til innhold

Fk_

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fk_

  1. Jeg bestillte nettopp en Vaio Z fra den amerikanske Sony Style nettbutikken ved å bruke www.jetcarrier.com som "proxy" addresse. Ser ut til å funke fint; den er iallefall på vei i posten nå :D Og prisen blir jo latterlig lav, selv etter fortolling... har du eget firma kan du jo også skrive den av på det ;)

  2. Enig i at SSD foreløpig er mer kult enn praktisk (i alle fall i forhold til hva en må punge ut med for å få det), derfor jeg kunne tenke meg å eventuelt oppgradere til det senere :)

     

    Tobias - hva slags prosessor er det i den du har? Jeg har kun sett den med en Core 2 Duo 1.2ghz ULV prosessor. Du sier den er noe treg når du kjører med 'full batterisparing' - hvordan er batteritid/ytelse med dette skrudd av, i forhold?

  3. Jeg synes nå da at skal man ha ett alternativ til denne må den fylle de samme kravene, og ikke bare være en annen ultraportabel.

     

    Den må ha nyeste teknologien.

    Den må ha LED skerm.

    Den må se bra ut.

    Den må være omtrent like tynn og lett.

     

    Og ut fra de kriteriene har jeg bare sett en.

     

    ASUS U3, men neimen om jeg vet om den kommer i salg i tide.

     

    http://www.asus.com/news_show.aspx?id=8133

     

    AKIRA

    9294308[/snapback]

     

    Et annet alternativ er jo eventuelt den nye 12-tommern til Toshiba, R500. Den er enda mindre og lettere, fin design, LED-skjerm og alt det der, men har ellers ikke de helt supre specsa (low voltage cpu, ikke santa rosa osv).

  4. Hva med å oppdatere oss på den nye XPS 1330 modellen også? :) Denne skal jeg bestille i dag tenkte jeg. 13,3" skjerm med LED opplyst baklys på skjermen, 8400M GS, C2D på 2GHz med 800MHz FSB og 4MB cache, 2GB PC6300 RAM, 120GB 5400RPMs disk (kan konfes opp med 32GB SSD disk) og Intel Wireless N WLAN-kort. Vekta skal visstnok ligge på 1,79 kg :)

    8960654[/snapback]

     

    Jeg bestillte en slik en idag, den ser jo bare lekker ut ;D

    Leveringsdato er ikke før slutten av Juli da.. blir lang hard ventetid det her :cry:

     

    Ps - 1.79kg er startvekta - legger du på 6cells batteri og GeForce kort osv så kryper den nok litt opp.

  5. Windows Display Driver Modellen er omskrevet i Vista, og dens forbedringer er mye av årsaken til at DX10 er såppass mye raskere enn DX9.

     

    Grunnen til at MS sier at det ikke er mulig å porte DX10 til XP er nettopp pga dette, for i XP sitter nemlig display driveren i kernelen (noe den ikke lenger gjør i Vista) - som bla. betyr økt arbeid for CPU.

     

    Det er klart det vil være mulig å emulere WDDM'en i XP, men det vil føre til enda et abstraksjons-lag med betydelig overhead (les: det vil gå treigt).

  6. LG Z1 har jeg også sett meg ut... ser utrolig nice ut, spesielt imponert over hvor bra de har klart å integrere Sideshow skjermen i dekselet:

     

     

    lge_z1.jpg

     

    Men jeg tviler sterkt på at den kommer til å havne på 10-12k i pris - leste et eller annet sted at den hadde forventet pris på ca 2000$ , så da ser vi vel på en pris rundt 20 000 her i landet =/

×
×
  • Opprett ny...