Gå til innhold

magneto

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magneto

  1. hmm.. etter at jeg har lest en del tid her på forumet....

     

    om hvilke maskin blir best, er noe du må vente til den kommer ut.

     

    men salgsmessig tror jeg at ps3 kanskje tar xbox360. det kommer av at d er flere spennende spill som blir lansert til ps3 kanskje... hvis man tenkter bare med europa og amerika, kan sikkert xbox360 ta ps3 med spill, som halo3 og andre vestlands spill.. men man må også tenkte at det er store buissiness i asia også....

     

    som i japan, så er d lite populært med xbox, mens ps2 har gitt ut uendelig mange spill (spill som ikke en gang kommer ut i europa)

     

    mens vestlig folk liker mere halo3 gta4 osv som er lagd av vestelig spill developers, liker østeligfolk mere final fantasy, tekken, osv. som er lagd av asiatisk developer. vestelig spillselskap vet hva vestelig folk liker, østelig spillselskap vet hva østeliffolk liker å spille (sjanger og type)

     

    så, det kommer ann på smak, men jeg tror ps3 tar igjen med spilltitler.

     

     

    ps. noen snakket om at pc spill er best eller å spille spill på pc er best... men d synes jeg ikke. for når man lager et spill til konsol, så er spilla lagd for den konsolm, mens når spilla er lagd til PC, så er den lagd så at selv fra ikke ekstrem pc til ekstrem pc kan spille spillet. så pc spill har ikke fått ut alle de beste ytelsen, mens konsol gir den alt.

     

    så pc vil ikke ta igjen ps3 og xbox360, iallefall på noen år... for d gjorde ikke pc fra¨år 2000. den tok ikke ps2..

     

    sånn mener jeg.....

     

    unnskyld hvis noe av det jeg skrev var sårende for noen...

     

    takk

    Enig i at PS3 vil nok selge mer ja.

     

    Men tror ikke det vil være pga. flere bra spill, men grunnet at maskinen heter Play Station 3. :p Mye hype å styr rundt d navnet. Samme som med PS2.

     

    men sier seff ikke nei takk til maskinen forde da selfølgelig.

  2. Å sa at PS3 er dobbel så god er slik typisk hype som kommer rundt en Sony maskin. Er ikke no fanboy som hater sony, men visse ting er bare irriterende å høre .. :thumbdown:

     

    CEll er mer avansert ja, men d som trekker PS3 ned på ytelsen er jo GPU og båndbredden. Veldig flaksehals i systemet. Der ligger 360 mye bedre an. Å d er viktige ting i en maskin.

     

     

    Men tror begge blir veldig bra. Er best å ha begge, har man råd. :thumbup:

  3. Tror denne blir vel så rå som PS3!

    Hørt at PS3 blir 3x så rask / bra som Xbox 360 :roll: (rykter på jobben)

    Rent maskinvare-messig, er PS3 ca. dobbelt så rask som Xbox 360. Men det blir selvfølgelig opptill utviklerne å lage spill som ser bra ut, på begge konsollene...

    ehhhh... nei.

     

    Ikee for å virke spydig, men det er feil min venn.

  4. Alle vet at PS3 vil banke dritten ut av PC og samtlige nestegenereasjonskonsoller. asci white vil bli erstattet med èn PS3, mens Earth Simulator må skrotes til fordel for 2 stk PS3. PS3 kan også simulere vindbevegelsene på hele jorden i sanntid - helt ned til atomet, men det mest imponerende er at PS3 kan simulere partikkelhenfallet til samtlige atomer i to tennisballer som støter sammen i hastigheter opp mot lyset.

     

    PS3 vil helt klart trekke det lengste strået for det hevdes at PS3 er i stand til å generere en helt troverdig verden ala Matrix hvis den moddes vha. restene av en gammel radio (+litt ståltråd og et par skrutrekkere til de dingsene som skal inn i hodet). Denne verdenen er selvsagt befolket av helt realistiske mennesker og dyr, samtlige av dem er simulert helt ned til samspillet mellom hver enkelt celle. Derfor vil det bli mulig å se nokså tøffe tilfeller av 10g bly+newtons lover møter saftig hodeskalle.

     

    Da er vel PS3 det soleklare valget? De som enda ikke er overbevist bør ta en kikk det enorme antallet spill til PS3 hvor hovedpersonen er en liten pjokk av en japsebajas, med tallerkenøyne, langt sverd og god tek på damene.

    dritbra!

  5. pc grafikken kommer sikkert ikke til å ta igjen ps3 grafikken i 2007, jeg tror kanskje det blir i 2009,

    2009? Neppe!

     

    ps3 skulle vaere dobbelt så raskt som en pc med dobble 6800ultra grafikkort etter hva jeg har hoert. Dobble 7800GTX er jo allerede dem noe raskere, snart kommer ati med nytt grafikkort å sen er det 1år og 4måneder igen til 2007. Da er sikkert neste generation grafikbrikker ute på markedet allerede.

    PC grafikken vil seff ta igjen som mange her sier.. Når er jo litt uvist, men pga. så mange forskjellige PC'er rundt om i verden så blir d ikke helt optimalisert med de nye GPU'ene akkurat.

     

    Ati sin 360 GPU vi først ha noe fra PC verdene som kan begynne å sammelignes før Q4 2005 - Q1 2007.

     

    PS3 blir d vel ganske likt med, kanskje enda raskere siden den ikke var så veldig mye bedre en 7800. (kunne selv ønske nVidia begynte litt tidligere, slik som ATI fikk sjansen til)

     

    Men dette gjelder jo kun GPU uanz da..

  6. her er foresten en liten, ganske så interresant, artikkel teamxbox.com

    Dette er feilsitat.. leit rundt på nette så finner du ut av d.. Skal være den andre veien. "7800 slighty less powerfull than RSX".

     

     

    Ang Oblivion, så sa en av sjefene at d beste var å spille d på Xbox360, for der var d perfekt uanz. :)

    veit, leste det noen timer/dager senere, hadde glemt at jeg postet linken:) Noen som foresten har gode kilder til 360 nyheter? prøver å slukke nysgjerrigheten min ved hjelp av en xbox360.joystiq.com , gamespot.com/xbox360 , teamxbox.com combo, noen som har god alternativer?

    http://www.planetxbox360.com/ er et bra alternativ oxo...

  7. Synsing meg her og synsing meg der, er det ikkje berre til å vente på dei harde fakta? Ein kan lure og diskutere seg gal på dette emnet, men det vil uansett aldri få noko konklusjon.

    I grunn sant... men har jo vært slik fra tidenes morgen. D beste er å vente.

     

    Men visse fakta er jo alt på bordet, kan for eks ikke komme unna at PS# har veldig liten båndbredde (desverre) men dette er så tidlig at d blir veldig mye synsing fra alle parter.. er jo overflod på nettet av slikt.

  8. Det er ytterst skjeldan at ting er so bra når ein får dei som når ein såg på artiklane og reklamene på nettet, og i dette tilfellet er det vel ingen tvil om at det er snakk om vesentleg hype frå begge partar. Dersom ein trur alt ein les av reine skryteartiklar, ja då vert ein nok skuffa. Men for dei av oss som har drive med dataspel og spelmaskiner nokre år, trur eg ikkje det blir so ille. :)

     

    Tippar det blir om lag slik som med tidlegare konsollar. Ein del møl i starten, og gjerne ein del spel som ikkje er vesentleg meir teknisk imponerande enn dei vi hadde frå forrige generasjon. Nokre få perler. So blir det ein del jamnare kvalitet, etter kvart som fleire utviklarar lærer seg å utnytte dei litt uvanlege maskinvarearkitekturane på desse konsollane.

     

    Når det gjeld om det blir skilnad på PS3 og XBox360. Eg er programmerar, ikkje ekspert på maskinvare, so dette er gjetningar: I byrjinga kjem der til å vere relativt små skilnader. Etter kvart vil PS3-versjonane av spel bli noko betre enn XBox360-versjonane. Eg trur der er meir å hente i PS3 etter kvart som ein lærer seg å bruke konsollen, og verktøya blir meir modne (kompilatorar og slikt). Det blir spennande å sjå om nokon spelutviklarar kjem til å utnytte den enorme kapasiteten til Blu-ray. Eit enormt rollespel på 54GB kunne jo vere interessant...:D

     

    Spelutvalet kjem sikkert til å bli veldig bra for begge. Vanskeleg å seie. Sony har ein fordel fordi dei dominerte forrige generasjon. M$ har ein annan fordel i det at dei får ut denne generasjonen først.

     

    For mitt vedkommande er det ingen tvil om at det blir PS3 heile vegen. Likar ikkje Microsoft, og ser ikkje for meg ei framtid utan Final Fantasy. :p

     

    Kay

    Man trenger ikke like MS for å ha en 360 da men. Er spilla man er ute etter.

     

    Personlig tror jeg ikke forskjellen blir så stor mellom dem. Når d gjelder GPU arkitektrur og båndbredde så ligger jo 360 bedre an, mens PS3 har sin CELL.

     

    Så tror i grunn d vil ligge ganske likt med dem, men takker vare Play Station navnet så vil PS3 selge mer. ER jeg ganske sikker på.

     

    tryggeste er å ha begge :p

  9. Nei mhz har definitivt ikke alt å si.

     

    Er alltid like gøy å sammenligne naboen p4c 2,8 med min FX-53@ 2,8(FX-57?) liksom.

    Er VEELDIG stor forskjell der. Kan ikke sammenlignes egentlig.

     

    AMD har så utrolig mye bedre ytelse pr. mhz at d blir flaut.

     

    Har hat både intel og AMD og er ingen fanboy, men FAKTA er FAKTA.

×
×
  • Opprett ny...