Gå til innhold

Robin89

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robin89

  1. Man tar bare en reodor felgen og klemmer sammen bensintrykssregulatoren med en vannpumpetang. Klem til du får opp bensintrykket med en halv bar på tomgang. Det pleier og være nok.

     

    Usikker på åssen bensintrykksregulator som sitter på disse, men stort sett pleier det og være lik løsning. Funker helt brillefint og du slipper punge ut penger for og få litt mer bensintrykk. Ny regulator med høyere trykk koster vel en 1000 lapp.

  2. Man tar bare en reodor felgen og klemmer sammen bensintrykssregulatoren med en vannpumpetang. Klem til du får opp bensintrykket med en halv bar på tomgang. Det pleier og være nok.

     

    Usikker på åssen bensintrykksregulator som sitter på disse, men stort sett pleier det og være lik løsning. Funker helt brillefint og du slipper punge ut penger for og få litt mer bensintrykk. Ny regulator med høyere trykk koster vel en 1000 lapp.

    Hehe.. det funker det å :D

  3. Dette kommer jo til og koste mye mer enn det vil koste deg og selge din motor og kjøpe en større en da......

     

     

    Ja blir nokk det. men må tenke på vekta på båten å vett. Større motor, større vekt :)

     

    Spiller det egentlig noe rolle på hvilken båt motoren skal stå på?

    Jeg hadde trimmet den selv. selvom jeg skulle hatt motoren på en askeladden, hurrycane eller en ferge ..

     

     

    Hehe egentlig ikke. Men er ikke så mye man for gjørt med motoren selv da. (Bytte gasser)

  4. Denne diskusjonen har vi vel tatt flere ganger før med deg robin89, kunne du ikke heller bumpa opp en av de gamle trådene dine i stedet for og starte en ny?

     

    Men for og ta det kort:

    Din motor er samme som 25og 30hk, så du kan kjøpe de delene som er forskjellige fra disse motorene og sette over på din, noe som mest sannsynlig blir dyrere enn og kjøpe deg en tilsvarende større motor, du kan også for og trimme den enda mer porte den, noe som jeg ikke aner hvordan man gjør, men det innebærer at du må splitte motoren, som igjen resulterer i brukne bolter og kostnader i form av nye pakninger, og jeg vet ikke om du heller har kunnskap til og gjøre dette?

     

     

    Hehe ok.. men jeg lurte på om det var noen som viste om noe firma som trimmer sånne motorer. har ikke tenkt til å gjøre det selv. skal sende den inn pga skal brukes på en winrace. og jeg har lyst til å trimme den profisjonelt.:) Så spørsmålet er da. Hvilket firma kan trimme sånne motorer?=)

  5. Har selv akkurat kjøpt meg en 940 1995 modell med 2,3 liters lavtrykksturbo og automat. Jeg også savner den herlige "WOOSH" lyden. Satt slv og tenkte på dumpventil, men er også selv noob når det gjelder Turbo.

     

     

    Så jeg bør altså bare montere åpent confilter? Kan jeg evt. øke trykket på noen enkel måte? får vel ikke noe WOOSH ut av 0,2 eller 0,3 bar trykk ??? hvis dette er orginalt på lavtrykksturbo'er ??

     

     

    Hvis du setter på et confilter så skal du høre tilbakeslaget fra turboen (thuush) når du slipper gassen. Men problemet med disse lavtrykksturboene er at det ikke er noe måte å justere ladetrykket en å kjøpe en boostcontroler til tusenlapp. eller det spørs hva du trenger:P

     

    men også husk hvis du skal øke trykken til over 0,5 så BURDE du chippe motoren for å få mer bensin. Øker du trykket for mye uten å chippe den vil ikke motorstyringen levere nokk bensin og da vil motoren kjøre med mager blanding og det kan føre til motorskader =(

  6. Hvis du kjøper et open luftfilter så skal det Gi ganske goo poppoff lyd. (thuuus) med en org 940 lavtrykkturbo motor. og hvis du hiver litt penger inn i en trykkregulator/boostcontrol til turboen din så skal det i enda bedre lyd + merkbart med drag.. Du kan lett lade med 0,5/0,6. Er ikke helt sikker på orginalt trykk om det er 0,2 eller0,3.

     

    Takk for bra forklaring :D

    hehe. Bare hyggelig. Har en kompis som har 940 lavtrykkturbo. Han har gjort akkuratt det jeg sa. Og det er sånn at jeg hører thuuus langt unna. Og han har ikke noe avansert filter bare et man kjøper på torshov bilrekvisita til 299 eller no :D. Såå jeg råder deg til å gjøre det i første omgang. Så sparer du litt penger også ;D Ting du treger er.- Filter. Slange klemme og strips til å holde filteret oppe :D

  7. Hvis du kjøper et open luftfilter så skal det Gi ganske goo poppoff lyd. (thuuus) med en org 940 lavtrykkturbo motor. og hvis du hiver litt penger inn i en trykkregulator/boostcontrol til turboen din så skal det i enda bedre lyd + merkbart med drag.. Du kan lett lade med 0,5/0,6. Er ikke helt sikker på orginalt trykk om det er 0,2 eller0,3.

  8. :) Winrace  Mk7      dette er en båt jeg kjøpte for 5000kr på starten av sommerferien.   Jeg har gjort litt med den. Men ikke s mye  utvendig,  Skal fikse det meste  i vinter.     Må heve akterspeilet på den pga  ny propell.    så skal den lakeres  er ikke helt sikker på farge enda men det kommer:P

    9551284[/snapback]

    den gjorde 32knop med alt orginalt. dvs vanlig høyde på motoren og orginal propell.. den nye propellen en god for ca 45-50knop med riktig oppsett av høyde og tilt

×
×
  • Opprett ny...