Gå til innhold

Puddelrockern

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Puddelrockern

  1. Bare sommer'n i 1991 som var værre, men da hadde jeg ikke noe begrep om hva været var...selv i løpet av de 2 ukene jeg var i Spania, opplevde jeg dager der det var kjølig, overskyet med regnbyger (3 dager).

    På fjellet regnet det sammenhengene i 4 dager før det ble opphold...og det begynte å regne igjen...

  2. ÅÅÅÅ! For 3 uker siden bestilte jeg 2 cd'er fra Platekompaniet.no . Fikk mail dagen etter at de hadde sednt pakken, men fremdeles ikke fått den. Gikk på Postkontoret i går og der sa de at jeg måtte ha et SENDINGSNUMMER, og jeg hadde bare et ORDRENUMMER på bestillingsbeviset mitt, så de kunne visst ikke/gadd ikke/hadde ikke lyst til å spore pakken min

    Sendte mail til platekompaniet i går der jeg krever å få et sendingsnummer tilsendt på den pakken posten rota vekk, eller så får de sende meg nye cd'er. Skal faen meg få det jeg (min mor) har betalt for! :mad::mad::mad:

  3. Alt av Mötley Crüe (bortsett fra balladene, som de ikke har veldig mange av) passer bra til crüising! Spessielt "Wild Side" og "Kickstart My Heart"

     

    AC/DC er også perfekt i bilen, sammen med Dire Straits. Kan også anbefale George Thorogood - "Gear Jammer", som forøvrig var hovedsangen til Playstationspillet NASCAR 99.

     

    Er helt enig med JorgenSeverin at hardrock er best i bilen. Det har kanskje noe med trøkket i sangene som får en til å nyte bilkjøringen enda mer!

  4. Du finner mye god rock fra den tiden! Pluss Men At Work - "I Come From a Land Down Under" er en klassiker!

     

    Innenfor rockesjangeren kan jeg anbefale disse:

     

    - Mötley Crüe

    - Ratt

    - Van Halen

    - AC/DC

    - Cinderella

    - David Lee Roth

    - Def Leppard

    - Poison

    - Iron Maiden

    - Europe

    - Quiet Riot

    - Dio

    - TNT

     

    Jeg kan også anbefale soundtracket til GTA Vice City, som man kan finne hos platekompaniet. Der finner man masse kjente 80-tallsanger!

  5. vet at dette virker rart: Jeg fikk en av mine bestevenner til å like Mötley Crüe, og nå for en ukes tid siden dro han til Sandefjord med albummet Dr.Feelgood, og det som skjer er at han fester med noen normale dudes og noen emoer der nede (jeg takler ikke emoer!) til bl. a Mötley crüe! Han bryter nemlig noen lover jeg har laget og §2 er: Mötley Crüe skal ikke spilles med Emoer tilstede uten spesial-tilatelse fra sjefene sjøl!

     

    jeg blir lei meg når han ikke overholder reglene. Og at han har festet med emoer. og at han ikke har noe mot dem.

     

    å spille Mötley på emoparty er som å drikke Jack Daniel's i et bedehus! fy skam!

    ...eller å blande olje og vann...

     

    kall meg gjerne idiot, men jeg blir lei meg!

  6. Karl I. Hagen, sted: Alicante flyplass

    Hele fotball-landslaget, sted: Ullevaal stadion mens fotball-laget mitt ryddet etter en kamp og landslaget hadde trening. jeg fikk lov til å skyte på Thomas Myhre! :w00t:

    han reddet, men det var fordi jeg ikke hadde foppalsko :p

     

    har også snakket litt bil med Jan Erik larsen på autofilutstillingen 2004 (sikkert sånn 5000 andre som har gjort)

  7. Jeg kjente veldig mange da jeg startet på BGS i fjor. Alle mine bestevenner havnet i en kklasse, og jeg i en annen...utrolig nok byttet jeg ikke klasse med en gang og ble god venn med 2 stykker i klassen, som nå også er bestevenner med de gamle (litt OT).

     

    Var spennende, men ikke skummelt siden jeg kjente så mange. Jeg så at flesteparten på skolen var en gjeng puddinger, men bryr meg ikke så mye i dag.

×
×
  • Opprett ny...