Gå til innhold

Jenta1994

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jenta1994

  1. Hei! Har snust en stund nå, går mest i Skruff og Skruff Stärk. Men jeg kjøpte i dag løs snus, noe som ikke gikk så heøt bra. Uansett hva jeg prøver, uansett hvor hard snusen er når jeg putter den under leppa, så går den i oppløsning. Hvordan baker man snus på best mulig måte? Er det normalt at den går i oppløsning når den er oppe i leppa, eller skal den ha en fast form?

  2. Hei! Takker for tips for noen sider siden! Skruff Portion er godt! :)

     

    Hvor lenge har dere andre snusen under leppen? Jeg har den i 15-30 minutter. Nå får jeg ikke lengre rusen lengre, den som var så kjekk, hva skal jeg gjøre?

     

    Leste en plass at det var opptil 3 ganger så mye nikotin i snus enn røyk. Røyker jeg får jeg rusen, blir litt svimmel og føler det godt. Hvor lenge må jeg ha snusen for å kjenne dette?

  3. Har tidligere skreve i denne tråden. Har fått tak i Mocca, er ikke noe problem faktisk. Har snust en go del no. Har prisen under leppen i opptil en time, men den har ingen effekt. Er litt avhengig, men hvilke snus har mer nikotin, men likevel smaker gått? Føler at til og me røyk gir bedre effekt enn det Mocca gjør...

  4. Født i 94 (12-åring), liker røyk, og vil snuse?  :nei:

    8281655[/snapback]

     

    Det er jo kjempegodt. Har en søster som er to år eldre enn meg, 14, hun røyker fast. Hun som fikk meg til å smake for første gang i fjor. Da var det ikke spissielt gått, men etter å ha prøvd noen ganger smaker det ikke så ille. Faktisk godt. Vet er er farli og sånt, derfor vil jeg prøve snus. :blush:

×
×
  • Opprett ny...