Gå til innhold

kefka

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kefka

  1. Jeg er en stor GTA fan, og har spilt alle spillene siden jeg oppdaget morroa i gta2.. da var jeg veldig liten og forstod ikke helt pointet før gta3 kom. Siden har jeg vært hekta.

     

    Etter jeg hadde lest alt under "Sandkassetildragelsen" begynte jeg å nikke.. det er faktisk ganske sant dette, de har faktisk fjernet det som var det jeg syns var det beste med gta serien. At du skal få LOV til å gjøre hva du vil, og at du skal bli belønnet, og ikke minst at det var her selve gleden lå.

     

    Nå har de gjort det å kjøre rundt i byen til en kjedelig ting, etter som man vet det er raskere å ta taxi. Det er ikke like morsomt å gjøre feil når man drar igjennom byen, etter som politiet er utrolig flinke til å legge merke til deg. Før kunne du kjøre gjøre så si hva du ville, og du ville ikke bli maset på om du skøyt et par ganger i lufta. De gangene man fikk politet etter seg var det som oftest når du ville ha en stor politijakt og more deg med alle politibilene som prøvde desperat å få tak i deg. Det er også færre morsomme ting å gjøre, jeg klarer ikke sette fingeren min på det, men jeg føler at dette spillet er bygget rundt det å gjøre missions, ikke det å kose seg rundt i byen. Dette spillet fortjener en 6 for de utrolige missionsene, men det er ikke helt gta lenger føler jeg.

     

    tilbake til artikkelen, jeg føler egentlig at hele greia gikk litt nedover etter denne underoverskriften. Det er spill, og jeg føler ikke egentlig at rockstar har gjort noe galt utover de problemene jeg tidligere nevnte... om dette hadde vært en artikkel som kun tok opp problemene til gta4, som kritiserte spillet og ikke tanken bak hadde dette vært årets gamer.no artikkel

  2. er det noen av dere som vet hva som skjer når man blir kutta med sverd?..sånn bortsett fra hva dere har sett på kill bill?...er jo ikke nødvendigvis sikkert at det spruter ut blod i literne heller da?..men..dere så vel når'n kutta han ene i nakken da begynte det å sprute...men det er vel ganske realistisk..det er ingen artierier i magen tror jeg...

  3. Hvor kan jeg finne meg en protection suit?

    8280079[/snapback]

     

    Lurer på det samme...

    8280373[/snapback]

     

    jeg regner med at dere ikke har kommet så langt, fordi dere får en stalker suit når dere kommer til "baren"..menne vis dere forsatt er ved den første landsbyen..så finnes det en rå suit der... :)

     

    Det er en stige bak han wolf fyren, så når dere har klatret opp..ikke gå inn..men utover..sånn at dere klemmer dere mot veggen..så burde dere komme dere opp på taket..så må dere løpe og hoppe (X og så space..tror dere forstod det..men)..jo..til det huset som er lengst oppe til venstre i landsbyen..når dere kommer dere dit..så må dere gå bort på den andre siden av taket..så burde det være et lite hull i taket..helt ytterst til venstre..vis dere titter inn..er det en boks-koffert greie der..skyt den..og så burde det falle ut en suit :dribble: ...det er kanskje litt vanskelig å få tak i den..så save før dere begynner å skyte..

     

    det burde være en Merc suit eller en Stalker suit...og de funker fint veldig lenge :D

×
×
  • Opprett ny...