Gå til innhold

041204

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 041204

  1. Har gått pro i Halo: Reach, så nå står egentlig bare PS3en og Wiien å støver ned. Laptopen min blir heller ikke brukt til særlig gaming. Driver egentlig og pusser opp undeholdningsutstyret mitt, tenker å gå til anskaffelse av et headset til rundt 2000, muligens kjøpe meg en liten monitor jeg kan bruke til LAN og profesjonell gaming. Dessuten tenker jeg å ekspandere anlegget mitt med en subwoofer til 4000. Ellers får jeg se hva som dukker opp under juletreet. Jeg har ønsket meg på Fable 3 og Super Mario Galaxy 2 av spill.

  2. Joda, mange gode simulatorer på pc. Men nå er du i konsolldelen av forumet.

     

    Race Pro er til Xbox 360. Forøvrig var det et utrolig kjedelig og lite omfattende simulator som jeg gikk lei etter en uke. Personlig synes jeg verken Forza eller GT serien er spesielt morsomt. Jeg savner tiden da jeg var på topp i Project Gotham Racing, DiRT eller Grid.

  3. Beste metalband i år? Vanskelig valg. Synes metalåret var generelt døvt og jeg orker ikke putte albumene i noen spesiell rekkefølge, men her er nå en liste:

    After The Burial - In Dreams

    Parkway Drive - Deep Blue

    In Vain - Mantra

    Periphery - Periphery

    (Sic)monic - Somnambulist

    Alcest - Écailles de Lune

    Heaven Shall Burn - Invictus

    Impending Doom - There Will Be Violence

    Shining - Blackjazz

    We Came As Romans - To Plant A Seed

    A Hope For Home - Realis

    As I Lay Dying - The Powerless Rise

    TesseracT - Concealing Fate EP

  4. Alt er en smaksak. Diskusjon ferdig.

     

    Hvorfor har du slik en trang til å drepe diskusjonen?

     

    Forøvrig mener jeg det er enklere å få en sosial online omkrets på Xbox 360 enn PSN. Det er lettere å komme inn i miljøer og folk bruker generelt mikrofon mye mer. Jeg har fått meg mange onlinevenner på Xbox 360 kontra PS3, og jeg skal på et LAN nå i vinterferien (mest sannsynlig) for å treffe en del av de som spiller i det norske Halo-miljøet som jeg har truffet online.

  5. Alle tar seg vann over hodet. Som barn spilte jeg alle konsoller uansett og nøt godt av spill som jeg har funnet ut nå i etterkant at egentlig var ganske middelmådige, dog de fremdeles bærer meget nostalgiske minner. Barn har ikke utviklet kritisk sans og de bærer ikke preg av å ha spilt samme typen spill flere ganger før, så jeg tror trådstarter trygt kan kjøpe hvilken som helst konsoll og dra fullstendig god nytte av det. Før eller senere når de blir voksne nok til å ha egen smak, vil de nok dømme selv hva de har lyst på.

  6. Kommer litt an på i hvilken grad du er ute etter polyrytmiske band, om det er chug chug, djent, eller generelt polyrytmiske trommer. Her er et par andre band jeg hørere mye på:

     

    Circle of Contempt:

     

     

     

    Norske Benea Reach:

     

     

     

    Threat Signal:

     

     

     

    Returning We Hear The Larks:

     

     

     

    Periphery:

     

     

     

    Gojira:

     

     

     

    Fellsilent:

     

     

     

    Thrill Seeker albumet til August Burns Red:

     

     

     

    After The Burial:

     

     

     

    Architects:

     

     

     

    Animals as Leaders:

     

     

     

    Vildhjarta:

     

     

  7. Flott med en slik tråd! Hører også mye på metalcore, deathcore, nintendocore, mathcore osv. Og vil gjerne bidra med noen anbefalinger slik flere andre ovenfor har gjort her, som selvfølgelig også viser til de bandene jeg liker best.

     

    Job For A Cowboy

     

    Se filmen hos Youtube

    Et deathcore band i den mer brutale delen av sjangeren.

     

     

    After The Burial

     

    Se filmen hos Youtube

    Deathcore av den litt mer melodiske typen. Sangen er fra det albumet Rareform, som når for litt siden kom med en re-release med ny vokalist. Denne sangen er fra den første versjonen av albumet, som i mine øyne har en bedre vokal.

     

     

    All Shall Perish

     

    Et deathcore band som ofte har mange melodiske elementer i seg. I mine øyne er trommisen spesielt god, og spiller veldig variert. The Price of Existence som denne sangen er fra er i mine øyne det beste albumet.

     

     

    Within The Ruins

     

    Se filmen hos Youtube

    Et relativt melodisk metalcore-band. En del distorted og til dels progressive låter, men mange hefitge gitarriff.

     

     

    Born of Osiris

     

    Se filmen hos Youtube

    Progressivt og melodisk melodeath/metalcore. Mange fellestrekk med deathcore også. Personlig liker jeg albumet The New Reign best, ellers vil jeg påstå at A Higher Place er en smule mer melodisk.

     

     

    Winds of Plague

     

    Symphonic deathcore. I mine øyne et veldig godt band, men var ikke så fan av det nyeste albumet, The Great Stone War, som jeg er av albumet Decimate The Weak.

     

     

    Callejon

     

    Se filmen hos Youtube

    Tysk zombiecore band med mange fellestrekk til metalcore generelt. Screamvokal, og melodiske melodier. Kan til dels ligne litt på et annet tysk metalcoreband som heter Narziss.

     

     

    Viatrophy

     

    Se filmen hos Youtube

    Metalcore på grensen til deathcore. Ikke den typiske metalcore-stilen med mye melodisk materiale og clean-vokals i refrenget.

     

     

    Heaven Shall Burn

     

    Tysk metalcore/deathcore. Som regel veldig intenst, men har ofte melodiske og symfoniske elementer som dukker opp ut i sangen, slik som i den jeg postet nå.

     

     

    Thy Art Is Murder

     

    Relativt brutal deathcore. De har bare slippet ut en EP foreløpig, og har ikke kommet ut med noe fullstendig album enda. Et lovende band i mine øyne, og ikke minst hefitg.

     

     

    I Set My Friends on Fire

     

    Relativt useriøst nintendocore/post-hardcore band. Mange kjenner de kanskje igjen fra sangen Sex Ed. som de spilte inn sammen med Smosh.

     

     

    The Black Dahlia Murder

     

    Se filmen hos Youtube

    Melodisk deathcore, som har en del til felles med mye black metal. Brutalt, raskt og heftig. Personlig liker jeg albumet Nocturnal best, og spesielt den sangen jeg postet her. De fleste av sangene deres har en del av sangen hvor det ofte dukker opp et gitarriff som skiller seg ut.

     

     

    Liferuiner

     

    Et hardcore band som visstnok ikke spiller lenger. Hadde tenkt til å poste en sang til albumet No Saints, men mange av sangene hadde visst forsvunnet fra YouTube, så da tar jeg heller den feteste sangen fra albumet Taking Back The Night Life.

     

     

    Molotov Solution

     

    Se filmen hos Youtube

    Deathcore band med relativt tunge takter, og grenser litt til death. Et glimrende og tungt album i mine øyne.

     

     

    Oceano

     

    Se filmen hos Youtube

    Tung, brutal og mørk deathcore med veldig mange breakdowns og blast beats. Depths er det første albumet deres, og generelt sett et veldig godt album til å være det eneste og første. Gleder meg til det kommer mer av dem.

     

     

    Parkway Drive

     

    Et hardcore/metalcore band fra Australia. Relativt melodisk og mange breakdowns. Killing With A Smile står relativt høyt i mine øyne, og synes Horizons ikke er et like bra album som det. Har i grunn hørt altfor mye på dette bandet, og det var dette bandet som introduserte meg for metalcore, sammen med August Burns Red og All That Remains.

     

  8. Jeg linker gjerne til listen over mine spill som ligger på Gamereactor.

    http://www.gamereactor.no/profil/The+Heretic/?do=games

    De fleste spillene mine ligger der, og noe jeg synes er bra med listene til Gamereactor, er at man kan legge til spill som ikke ligger i databasen, slik at også mer ukjente spill slipper til. Det er nok ikke spesielt mange som har hørt om eller kjøpt Toyland Racing for eksempel.

  9. Platinum gir Marco Polo, å runde spillet på Crushing gir Djengis Kahn. Djengis Kahn koster i midlertidig 1500000$ i multiplayer, så jeg driver å sparer opp til han nå. Marco Polo er gratis.

     

    Det er baseball-Drake skinet og han ene negerpiraten som ser ut som om han er fra Drake's Fortune som er de ekstra LE skinsa?

     

    Ja, det er riktig.

  10. Jeg likte Lost Planet veldig godt og ble blandt de beste i Norge online. Lå på andreplass en god stund når det gjald level rangsjeringen i hvert fall. Skal ærlig innrømme at jeg lastet ned demoen av LP2 og ikke skjønner hvordan jeg skal ta bossen. Har spilt demoen fem ganger og feilet hver gang. Kan forøvrig nevne at kompisene mine også fikk bakoversveis når vi spilte LP2 demoen på HD prosjektor med 5.1 surround og to store subwoofere :p

    Spillet er mildt sagt en heftig actionfest, det gjelder eneren også. Kan anbefale deg å kjøpe det mens du venter, monstrene der er like store de også (vel, kanskje bittelitt mindre), dessuten får du det for en billig penge nå.

  11. Bluto:

     

    Public Enemies - Tar for seg John Dillingers krimbølge på 1930-tallet. Usikker på om filmen fremdeles går på kino, hvis ikke kommer den på DVD/Blu-Ray snart.

     

    Sorstalanság - Skildrer en ung gutts oppvekst i Ungarn under andre verdenskrig hvor han senere blir sendt til konstenrasjonsleir.

     

    Cindarella Man - "The story of James Braddock, a supposedly washed up boxer who came back to become a champion and an inspiration in the 1930s."

     

    Nuovo cinema Paradiso - "A filmmaker recalls his childhood, when he fell in love with the movies at his village's theater and formed a deep friendship with the theater's projectionist."

     

    Barton Fink - "In 1941, New York intellectual playwright Barton Fink comes to Hollywood to write a Wallace Beery wrestling picture..."

  12. Har spilt ganske mye bilspill på min 720p BenQ PE8720 på 100" lerret, og kan ikke si meg enig i det du skriver. Jeg har spilt tusenvis av timer med bilspill fra før på 22" og 32", og overgangen til projektor var enorm. Det var en mye større følelse av å bli en del av spillet. Når man kjører i 200km/t så bryr man seg gjerne ikke om en busk som kanskje ville sett bedre ut på en mindre skjerm. XBOX spill kan spilles i HD, og på en HD projektor så ser det absolutt bra ut. I min mening så er å spille et spill med håndkontroll som å spise sjokolade med papiret på ;) Men nå er jeg gjerne opptatt av realisme, og det er desverre ikke noe du kommer i nærheten av når man trykker på en knapp for gass/brems og en liten joystick for å svinge på et ratt.

     

    Nåja, delte erfaringer med prosjektor er vel en selvfølge uansett. Prosjektoren jeg har spilt på er i rimelig høy prisklasse. Den er ikke min, men en kompis sin, på et 100" lerret slik som deg. HD er den også, men likevel klarer jeg ikke unngå å legge merke til alle de blasse detaljene som kommer til syne når jeg spiller på en så stor skjerm. Har aldri spilt på en 100" HD-TV, så jeg aner ikke om det vil bli det samme resultatet der. Nå spiller jeg aldri bilspill fordi det skal være realistisk heller. Har et sett med Force Feedback Wheels, men det har blitt fint lite brukt med årene. Jeg setter likevel pris på at bilene føles litt naturlige når jeg spiller bilspill, og at de ikke sklir rundt svingene som i Burnout. Simulatorer er uansett langt i fra den samme følelsen som å kjøre fort på bane i virkeligheten. Men uansett er vel den største grunnen til at jeg prefererer kontrollere at det er det jeg spiller best med, det er det de som kjører best i verden også spiller med, kanskje nettopp fordi de aller fleste bilspill er skreddersydd en vanlig håndkontroller

  13. Driver å ser Blue Velvet. Det vil si at jeg i går så halve filmen, men valgte å skru av for ikke å ødelegge døgnrytmen før diverse prøver og slik. Planlegger å se den ferdig såklart før jeg begynner på en annen film. Føler at den hittil ikke har gitt meg så mye, så hvilken annen David Lynch film bør jeg se etter denne, liksom for å komme litt på god fot med regissøren slik at jeg finner ut om jeg kan like de andre filmene? Har hørt og lest flere steder at Blue Velvet ikke er den Lynch-filmen som blir verdsatt høyest. Setter pris på svar, for David Lynch sine filmer virker å være ganske essensielle når det kommer til filmkunst og inspirasjon, og de later til å være en viktig del av mediefaget som jeg har i år. Twin Peaks (serien) er forøvrig utelukket, den ser vi allerede på i faget.

  14. Hvertfall kan vi glede oss med at vi får det best grafikerte spillet på markedet. Skal bli en nytelse og få setti meg ned i playseatet, ta hånda på rattet og skru på topmodell projectoren min for og nyte den deilige kvaliteten av utførelse og perfeksjonering.

     

    Personlig er jeg hverken spesielt fan av projectorer og spill, eller ratt og pedaler. Grafikken på spillene blir gjerne styggere med prosjektorer, store lerreter gjør at spillene føles lavoppløste og detaljene på teksturene blir fort stygge. Synes heller det er bedre å nyte et spill på en mindre, vanlig, HDTV, hvor antallet pixler blir presset ned til et mindre område og derfor ikke føles like utvasket men heller skarpt. Er heller ikke spesielt fan av ratt og pedaler heller, spiller bilspill MYE bedre med en håndkontroll og panser/bumper view, fremfor ratt og pedaler med in-car view. Men så er jeg heller ikke typen som kjøper bilspill for å nyte det rent visuelle, jeg vil ha et godt gameplay som fokuserer på konkurranse online, fremfor smådetaljer rent visuelt.

×
×
  • Opprett ny...