Gå til innhold

Squat

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Squat

  1. Har fått tre svar, så vi er nå fem stykker.

    Flere er selvfølgelig velkomne.

     

    Vi har ikke spilt mer enn at vi vant 8. divisjon i går, i tillegg til 5-10 runder i cup.

    Om vi blir et par til nå så begynner vi snart å være nok til å spille med fire (eller flere) de fleste kvelder i uka, det ville vært en stor fordel for å kunne spille morsom fotball.

  2. Hei,

    Vi er fra en veletablert FIFA-klubb som har spilt på Xbox 360 siden FIFA10.
    To av oss har kjøpt PS4 og vi ønsker derfor klubbspillere å spille sammen med.

    Vi trenger egentlig spillere i alle posisjoner.
    (Rene spisser er kanskje ikke så interessant da vi vanligvis spiller med singel spiss og Any har BAPen sin som spiss. Så BAP/VP som spiss er stort sett for han som spiller Any.
    Ingen av oss som har startet nå har spilt noe særlig Any på xbox 360, så en spiss som er god til å styre forsvarere er like velkommen som alle andre posisjoner.
    Vi har tradisjonelt ikke spilt med keeper, hovedsaklig for å unngå å spille mot keeper som vi synes gjør spillingen litt mindre underholdene.)

    Hvor trent BAP/VP-en din er er ikke så nøye.

    Vi har ingen formasjonskrav, men har spilt mest med formasjoner som 4-2-3-1, 5-4-1 og 4-5-1 attacking.

    Klubben vår holder stort sett til i de to øverste divisjonene på xbox 360, mens vi bare har spilt et par kamper i ligasystemet på PS4.

    (Tror ikke vi hører hjemme så høyt på PS4, i hvert fall ikke enda.)

    Send meg en privat melding eller svar her hvis du er interessert.

    Skriv gjerne litt om deg selv, f.eks. hvordan du liker å spille, hvor på banen du vil spille, evt. preferte formasjoner og taktikk, hvor ofte/mye du spiller, PSN ID, alder og evt. annet hvis du vil.

    --
    Squat
    PSN: SirSquat

  3. Synes det er dårlig av HW.no å ikke nevne noe om lisensen til produktet, selv om det ikke bør komme overraskende på fra et firma som Google.

    "By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive license to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any content which you submit, post or display on or through, the services. This license is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the services and may be revoked for certain services as defined in the additional terms of those services."

    Vår kjære facebook-generasjon bryr seg sannsynligvis ikke om dette. De tenker absolutt ikke over hvorfor firmaer som Google tilbyr ubegrenset lagring på gmail, eller hvorfor Microsoft betaler enorme summer for 1 % av Facebook + alle rettigheter til alt innhold alle brukere har lagt opp "i" Facebook.

    Til tross for at de fleste ikke bryr seg eller tenker over dette så finnes det fremdeles noen mennesker som setter pris på privatliv, og ikke mener at det bare er lovløse som får negative sider ved dette.

  4. Feil, den heter ikke Openbook, men OpenBook Mini-Note Reference Design. Går ikke ann å skrive "med det klingende navnet Openbook". Det er ikke navnet på produktet... Det er jo et soleklart eksempel på at den retarde regelen deres feiler gang på gang!

     

    Birger :)

     

    Du går rundt og kaller andre folk for retards uten å vise særlig evne til å resonere selv.

    Hvorfor mener du at det er feil å kalle den VIA Openbook?

    http://www.via.com.tw/en/initiatives/spearhead/openbook/ og http://www.viaopenbook.com/

    tyder veldig på at serien kommer til å benytte navnet VIA Openbook. (De benytter stort sett VIA OpenBook igjennom hele omtalen. PS: Jeg bryr meg ikke så mye om små og store bokstaver midt i navn/ord, sånn ift. OpenBook vs. Openbook.)

  5. Teoretisk hastighet på et 100Mbps-nettverk, målt i MBps, er 100Mbps / 8 (åtte bit=en byte) = 12MBps. Men pga. overhead (tilleggsinfo som blir med på overføringene. Det må mer til enn selve fila for å få overført den over f.eks. FTP-protokollen) vil du naturligvis ikke få 12MBps. Får du litt over 11MBps er det rimelig greit.

     

    Er ikke så kjent med verktøy for Windows, men for *BSD, Linux etc. er netcat og discard fint for å få kjapt svar på hva som går mellom to punkter (du finner helt sikkert noe tilsvarende til Windows). Som sagt tidligere funker filoverføringer fint, og de fleste bra FTP-klienter har grei visning av faktisk hastighet.

     

    Hvis du har litt dyrere utstyr kan det og hende at du har SNMP-muligheter (og kanskje til og med netflow) på nettverksutstyret, hvis utstyret har støtte for dette og du har lyst til å gjøre ting ordentlig (og litt mer avansert enn å dra over en FTP-overføring og si at nettverket er greit) anbefaler jeg å ta en titt på de to protokollene og verktøy som fungerer som "frontend" for protokollene.

     

    Det å teste et lokalt nettverk ordentlig krever flere maskiner som står og pøser ut dritt. Hvis du f.eks. har et alt for stort segment uten noe særlig sperringer på broadcast o.l. vil dette føre til mye trafikk du gjerne kunne klart deg uten. Dette er ikke så lett å teste med to maskiner. Men det finnes mange guider til hvordan du bør designet et nettverk, hvis leser noen slike og setter seg inn i temaet bør det gå greit. (Eller hvis du bare har et lite nettverk, trengs ikke så mye for å få 20 maskiner til å utveksle et og annet Word-dokument).

  6. Unnskyld, kommer litt ann på hva du mener med "å oppgradere"? ..Er det masse du har gjort i forhold til 1.3.* som du vil ha med over elns?

    Config-fil(ene) dine (som f.eks /usr/local/etc/apache/httpd.conf) etc. skader det sikkert ikke om du tar backup av. Backup av ting man ikke vil miste er fint, skader aldri. :smile:

    Ellers har du masse søte howto'er på http://www.bsdvault.net

    Sider som http://www.defcon1.org, http://www.bsdpro.com og ikke minst http://www.freebsd.org/handbook er heller ikke skadelige (nevner de bare).

    BSDvault har howto både for hvordan du cvsup'er ports (slik at du får får installert 2.0.36 igjenom FreeBSD sitt system.) og hvordan du installerer mod_php4 med apache2 etc.

    Selv ville jeg backupet config-fila til 1.3.*, fjernet den installen som ligger der fra før, og installert 2.0.36 (ink. hva det man måtte føle for å ha med) på nytt.

×
×
  • Opprett ny...