Gå til innhold

Vegard_Pedersen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard_Pedersen

  1. Nå har problemet kommet tilbake. Det viser seg at når jeg kobler VGA/HDMI kabel fra PC til TV kommer skurringen.

    Er samme skurring om jeg kobler AUX pluggen rett i TV'en eller PC'en fra forsterker.

    Er det noen som har peiling?

    Har søkt litt rundt på nettet, men finner ikke noe skikkelig svar på problemet :( Er veldig irriterende når det gjelder film osv..

     

    Takk igjen for svar :)

  2. Jeg har fått en skurrelyd i mine Cerwin Vega høyttalere. Jeg har en HK 3380 Harman/Kardon og bruker Cerwin Vega sin effektforsterker A 1.5 KW. Skurringen er både ved tilkobling av CD-spiller og ved AUX. Er det noen som vet hva som kan være galt? Er veldig irriterende med denne skurringen..

     

    Takk på forhånd :)

  3. STORT Ipod Problem!

     

    Jeg har hatt Ipod'en i bare en uke og har fått et stort problem. Og jeg håper dere kan hjelpe meg. Kan ikke leve uten musikk.

     

    Etter jeg hadde oppdatert Ipod i Itunes og fjernet kabel(trygg fjerning av maskinvare) kom problemet. Ipod ville ikke slå seg på, og når jeg trykker på knappene kommer de ingen reaksjon! De eneste som skjer er at en ''Apple'' logo kommer opp og den står å blinker. Når den har blinket en stund går den av. Og batteriet er flatt.

    Når jeg kobler Ipod til pc, kommer det ingen reaksjon, bare Ipod reagerer. Og der står de ''Please Wait, Very Low Battery''. Og når dette har stått sånn en stund kommer bare ''Apple'' logoen opp igjen. Logoen står og blinker med lyset av og på. Jeg har prøvd å lade Ipod opp, men etter ca 6t står det forsatt de samme!

×
×
  • Opprett ny...