Gå til innhold

MrGamlis

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrGamlis

  1. Man kan sikkert skylde på alt mulig når det gjelder piratkopiering. Tror mange vil vokse det av seg. Jeg har vært opptatt av spill siden C64 tiden i 1983, og fram til jeg fikk fast jobb ca. år 2001 kjøpte jeg ikke et eneste spill. Men når man har inntekt og ok økonomi synes jeg det bare er smålig å drive å laste ned alt mulig. Blir litt som å komme på fest med to flasker øl og forvente å snylte resten på kompisene.

  2. jeg har mistanke om at det ikke er noe galt med trafoen faktisk. Trafoen styres av en dimmer og den stikk kontakten som har samme oppførsel styres av en annen bryter. Det er jordfeil-bryter på bad-kursen. Men jeg vet at det har vært problemer med jordfeil i huset nylig som ble utbedret før jeg flyttet inn (har nettopp kjøpt huset).

     

     

  3. Heia.

    Har et problem med strømmen på mit bad som gradvis er blitt verre. Først så merket jeg at spottene skrudde seg av etter ca. en time for så å komme på igjen etter 15 minutter. Dette skjedde oftest når dimmeren stod på maks. Etterhvert så sluttet spottene å virke helt. Jeg tenkte først at kanskje trafoen var gåen på spot'ene (3 stk. 12V pærer 35W på en 105W trafo).

     

    Men nå merker jeg at dersom jeg plugger en vanlig lampespot i en stikk kontakt på badet, så blinker lysene litt etterhvert og til slutt så går lyset av. Jeg testet samme lampe i en annen kontakt utenfor badet og den virket fint. Når jeg plugger lampen tilbake i kontakten på badet så virker den fint igjen. Men jeg ser at den blinker litt til tider. Det er ingen sikringer som går når dette skjer. Noen ideer om hva som kan være galt på kursen til badet?

     

    R

  4. Heia.

    Tenkte å kjøpe meg GOTY deluxe utgaven av Oblivion på Steam. Jeg spilte meg nesten gjennom hovedhistoren den tiden spillet kom ut. Så nå tenkte jeg å starte en helt ny character for å spille ekspansjonene, og gjøre litt side quests i spillet.

     

    Så jeg lurer på om jeg bare burde holde meg til vanilla Oblivion for dette, eller er mods et "must" for å få mest ut av disse ekspansjonene?

  5. Hei.

    Er det noen som vet som det er mulig å kjøre et oppsett der man har 1 disk uten RAID og 2 disker som er speilet sammen? Jeg har satt opp et slikt system, men får blåskjem med oppstart av WinXP. Jeg har installert RAID drivere, men jeg begynner å lure på om det kanskje er slik at alle diskene må være i RAID settet uten at man kan mikse det? Her er mitt oppsett:

     

    SATA port1: Harddisk 1 med OS

    SATA port2: DVD drive

    SATA port3: Harddisk 2 i RAID1

    SATA port6: Harddisk 3 i RAID1

     

    Kommer inn i RAID konfigureringen uten problemer, og har definert opp de to nevnte diskene til et RAID sett. Noen som har gjordt dette før?

  6. Hei.

    Er det noen som opplever at fjernkontrollen til Canal Digital HD dekoder i perioder ikke responderer. Med det mener jeg at noen ganger kan jeg trykke 5 ganger på tasten uten at noe skjer. Mens straks jeg får "respons" hos dekoderen, så kan jeg trykke som jeg vil så lenge jeg ikke stopper opp trykkingen. Går det mer en 2-3 sekunder mellom hvert taste-trykk, så er ting tilbake til "5 trykk før respons modus"

     

    Jeg har prøvd nye batterier og forskjellige posisjoner jeg bruker fjernkontrollen fra. Det virker nesten som dekoderen trenger lang tid på å bli klar.

     

    Noen tips?

     

    R

  7. Jeg fikk en Canal Digital HD dekoder i går, men jeg får den ikke til å virke. Det blinker bare et gul/grønt lys på fonten men får ingen bilde. Dersom jeg bare ruter signalet gjennom den og ut via den vanlige analoge antenne utgangen, så skurrer TV bildet i takt med blinkingen. Fra selve boksen er det ikke signal hverken via hdmi eller scart utgangen. Noen tips?

  8. Er det noen som vet om det er enkelt å få seg rom/leilighet for to når man ankommer på øyene utenfor Kroatia i starten av august? Har reservert rom noen dager i Dubrovnik, men kunne tenkt meg å reise litt rundt på øyene, og tatt ting litt som det kommer.

  9. Jeg har hatt mye krøll med både grafikk og missions. F.eks har jeg opplevd 2 missions på rad der diverse events ikke blir trigga, slik at spillet bare fortsetter uten at noe skjer. Har fått svar på ArmA forumet at andre også er plaget av de samme tinga på samme mission.

     

    Ellers må jeg jo nevne at de periodene spillet funker fint, så er det veldig bra. Men jeg tror fortsatt man får mest ut av spillet om man venter til noen ekstra patcher er kommet ut.

     

    R

×
×
  • Opprett ny...