Gå til innhold

JesharushanN

Medlemmer
  • Innlegg

    1 048
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JesharushanN

  1. Nasri med et godt eksempel. Hvorfor ta en finte til å miste ballen, i stedet for å avslutte på mål? Greit at Arsenal har veldig fint spill når de får det til, men det nytter jo ikke å kun se 1m fremfor seg.

    Enig. Arsenal spiller en type fotball de ikke har ressurser til.

     

    Okei, hvor er logikken?

     

    Skyte fra 13 meter - nei

    Skyte fra 20 meter på skrått hold - ja

    Arsenal i ett nøtteskall.

  2. Lol, jeg ler nesten av laget.... Vi spiller ut Chelsea, men hva faen er poenget med å spille drittpossesion fotball når det overhode ikke er effektivt?!?!?!?!?

    Faen så sur jeg er nå.. Drogba er det bare å ta av seg hatten for. Han demonstrerer det arsenalspillerne ikke kan - nemlig skyte.

    Ja, takk til kynisk og effektiv fotball. Begynner å bli drittlei denne misslykka barca-inspirerte possesionfotballen.

     

    EDIT: Men jeg er fornøyd med innsatsen til gutta idag. Ikke noe å si på det. Chelsea er rett og slett overlegne oss. Leit å se hvor lett det er å ta knekken på Arsenal.

  3. Vermaelen er kanskje min favorittspiller nå. Han ser ut som en ganske rolig fyr, og oppfører seg alltid fint, men likevel kjefter og smeller han på lagkameratene sine, og han gir alltid 100 %. Han er virkelig en potensiell legende.

    Enig. Vermaelen oser det vinnervilje og klasse av. Absolutt legendemateriale.

  4. Wenger har selv sagt at "alle" på laget er på en måte kaptein.

    Akkurat den bullshit-filosofien som gjør at vi ligger der vi ligger. Alle er kapteiner, hva faen er det? Høres ut som vi er på konfirmasjonsleir. Tony Adams og Patrick Vieira hadde satt skapet på plass, og rista litt mot inn i pinglene vi har på laget. Cesc gjør det ikke. Den eneste på laget som kan bli som dem er nettopp The Verminator. Ryktene sier at han har de siste fem årene vunnet denne konkurransen med god margin, men fikk ikke være med i år pga manglende spenning.

     

    http://www.dagbladet.no/2010/01/31/magasin...ranse/10188961/

    Så enig så enig! Men personlig driter jeg i om det er kapteinen som setter på plass spillerne enn om det er en utespiller. Er jo kapteinen sin jobb, men andre spillere kan også kjefte og styre. Det er helt klart at vi trenger flere med vinnervilje, og naturlige ledere. Det har vi alt for få av.

  5. Starter vi med Denilson i neste kamp så kan det tippe meg over fra en pro-Wenger til en tviler. For første gang ever. Hvis ikke Arsene innser at å starte med Denilson på brua er som å spille russisk rullett med fulladet revolver så tviler jeg på hans dømmekraft. Det gjør vondt å si, jeg elsker Arsene, men topplagsstatusen vår svinner for hver dag som går hvis vi skal rakne som et korthus mot god motstand.

    Enig. Om Denilson starter, har Wenger mistet grepet. Uansett om alle spillerne våre er skadet, vil jeg ikke se Denilson på banen. Gi meg heller 11x Silvestre, enn skrapet Denilson.

  6. Jeg ble ordentlig kvalm når jeg så bildet av han etter 1-0-målet på VG. For en jævla talentløs spiller denne mannen er. I hver jævla storkamp denne sesongen har han fucka opp. Skjønner ikke at jeg gidda å lage tråd for han. Hvordan går tankeprosessen når du bestemmer deg for å slå ballen i eget mål? Inkompetente møkkamann. Jeg blir flau.

    Almunia er skit, og vet det nok selv. Jeg synes synd på han at han må oppleve å drite seg ut hver jævla helg. Jeg skylder alt på Wenger siden han bruker Almunia, samt at han ikke gidder å kjøpe en erstatter. Begynner Wenger å bli senil? Ikke lett å vite.

     

    En spiller som plager meg enda mer er Denilson... Makan til skitspiller har jeg ikke sett. Hadde valgt 11x Silvestre fremfor 1 Denilson any day. Silvestre viser i hvertfall innsats.

×
×
  • Opprett ny...