Gå til innhold

eivinn

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eivinn

  1. Ok, nye nivå:

     

    Nivå 1: Rett etter jeg har skrudd på PS3 -> "Lydløst"

     

    Nivå 2: Inntreffer etter noen minutter -> lav murring

     

    Nivå 3: Inntreffer under spilling/Folding/Film -> moderat viftestøy sammenlignbart med en DVD-avspilling på HD-DVD-drevet til Xbox 360.

     

    Hvis jeg tar utgangspunkt i disse 3 nivåene, så oppfører min ps3 seg likt som din.

     

    Vifta er på nivå 1 et par sekunder etter oppstart, og går deretter over til nivå 2.

    Etter et par minutter med folding går den opp enda et hakk.

    8257704[/snapback]

     

    Har nå gjort test med å skru den på nå etter jobb og begynt å spille av Talladega Nigths på Blueray. Etter oppstart gikk den til Nivå 1. Så etter å ha ventet 8 min uten endring stappet jeg i filemen og startet avspilling. Da det var godt 15 min gikk den opp til Nivå 2. Der har den holdt seg siden (nå i 30 min).

    Nivå 3 inntreffer ved folding evt etter en del timer spilling. Den høres som meg ut som en skikkelig turbo vifte. Mulig den kan komme etter halve filmen, men nå gidder jeg ikke sitte her mer uten å bruke maskinen ;-)

     

    Vil si at nivå 1 ikke blåser luft, nivå 2 blåser slik at det kjennes, nivå 3 spyr ut luft. Vil kalle nivå 2 moderat, mens nivå 3 er høy og veldig sjenerende (denne høres i to sek når man skrur på maskinen).

     

    Hvordan er dette i forhold til slik andres maskiner?

  2. noisereading.jpg

    hvorfor det vises en HDD søyle for Wii vet jeg ikke.

    kilde Joystiq

     

    Sony har store problemer med å innrømme dårlige salgstall, og det er vel forståelig.

    8256598[/snapback]

     

    Må ikke glemme at Sony solgte 165000 PS3 i UK på to dager. Dette er nesten like mye som XBox 360 og Wii til sammen (de ble begge utsolgt).

     

     

    Tilbake til topic. Jeg har hatt en prosjektor som støyet 26dB og kan med hånden på hjertet si at min PS3 bråker mindre. Dette kan stemme med de 23dB Nordisk Film sa PS3 skal lage.

     

    På den annen side så vet jeg at vifta går opp et hakk ikke lenge etter oppstart og at dette er passe irriterende når jeg ser film. Jeg har min PS3 halvannen meter fra hodet der jeg sitter.

    Så mitt spørsmål er da: Har jeg en støyende PS3 siden vita alltid går med slik summing eller har jeg vært heldig og har en som ikke støyer? Jeg har jo lest at noen påstår vifta aldri summer når dem ser film...

×
×
  • Opprett ny...