Gå til innhold

Soreng

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soreng

  1. Yup, er ganske mange småfeil hvor synonymer hadde passet bedre, men det er ikke problemet. Som War nevnte er det setningsoppbyggninga som det er litt feil med, og det kan ingen av oss rette på uten at stilen din blir skrevet helt om.

     

    Første setningen i historien din er ganske dårlig. Mye pga. den mangler verbet i setningen, men også pga. 'smør på flesk'. "War causes people to migrate to places where they never imagined they would travel". Er ett eksempel på hvordan du heller kan prøve å bygge opp setningene. Andre ting jeg vil nevne i ditt første avsnitt er:

     

    1. 'a terrible war'; er ikke alle kriger forferdelige? Smør på flesk?

    2. Deretter kommer en ganske snever beskrivelse av din fiktive jeg(antar jeg) som gjerne kunne vært mer deskriptiv, arr, fødselsmerker, hår, typiske ansiktstrekk osv?

    3. Det er "my father and I" ikke "I and my father".

    4. Mange sunne folk er tynne, prøv med sickly-thin for å påpeke at du sulter.

    5. Ville erstattet skeleton med bones

     

    Bare for å hjelpe deg litt med det første avsnittet. Tok ikke med alle feila, men bare de jeg så etter en rask gjennomlesning. Lykke til!

  2. Hadde jeg kunne valgt ville jeg nok hatt litt flere ekstrem-bands til Wacken, men får nøye meg med en nostalgia-trip. Melechesh hadde jeg ikke hørt før men var definitivt noe som burde sees. Hvordan er Entombed live da? Og ja, Devin kommer til å bli et av årets høydepunkt. Alcest på Inferno er vel også verdt penga.

  3. Jeg reagerer mer på Ghostbusters, Speed og Armageddon. Og Top Gun. Jeg trodde alle hadde sett Top Gun.

     

    Haha, burde kanskje skamme meg mer enn jeg gjør. Men de filmene der frister så fantastisk lite! Top Gun skal jeg i hvert fall greie å utsette i et par år til :tease:

    • Liker 1
  4. Har en venninde som så en reklame for en film i USA, New York i sommer(juni) på kino. Hun husker veldig lite av handling og slikt, men at det var en animasjonsfilm noe ala Mary and Max og den "leiregrafikken". Hun beskriver den som "veldig absurd og rar humor", og at det muligens kan være en tv-serie der borte også.

     

    Vet at dette er et skudd i mørket, men om noen har lyst til å gjette så hadde det hjulpet veldig. :)

×
×
  • Opprett ny...