Gå til innhold

JonasStris

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JonasStris

  1. Hei

     

    Han ene jeg bor med formaterte nylig pcen sin da han hadde fått virus. Alt har gått utmerket til nå, men i dag når pcen skulle innstallere noen oppdateringer kom det en feil som vi ikke har greid å fikse.

     

    Etter at pcen er restartert og den skal prøve å konfigurere de nye oppdateringene så greier den ikke dette og slår seg av etter 20 minutter og begynner på det samme på nytt.

     

    Den prøver å konfigurere i et par minutter, mens tilbakestiller endringene i rundt 20 minutter.

     

    Meldinger er som følger:

    "Feil under konfigurasjon av windows oppdateringer, tilbakestiller endringer."

     

    Har prøvd å google meg frem til et svar, men det virker som at i alle de tilfellene slår pcen seg på og de kan jobbe med det ut ifra der. Med å bare innstallere en og en oppdatering. Vi har ikke denne muligheten da pcen slår seg av og går egentlig bare i en rundgang med dette her.

  2. Prøver meg igjen

     

    Skal kjøpe ny pc, lenge siden sist for å si det slik. Usikker på ka eg skal se etter.

     

    Den skal brukes til studier, men også spilling alla Football Manager, DOTA2 og Crusaider Kings. Ingen av de er vel de mest krevende spillene, så kommer her for å passe på at jeg ikke betaler alt for mye.

     

    Vil også bruke filmen til å se HD filmer på TVen, så den må takle å kjøre en HD film, men ikke nødvendigvis ha oppløsningen til det selv.

     

    Takker på forhånd!

  3. Hei

     

    Er noen år siden jeg gikk aktivt inn for å kjøpe en pc som skulle brukes til noe spesielt annet enn skriving. Nå har jeg dog kommet til det tidspunktet hvor jeg trenger en bærbar som kan brukes til mer enn bare å skrive word-dokumenter.

     

    Den bærbare pc-en skal brukes til studier, men også til å spille spill som DOTA2, Football Manager og Crusaider Kings 2. Har liten til ingen ide hvor god pc jeg trenger for å spille disse spillene, så derfor kommer jeg til dere!

     

    En annen ting, jeg liker å se filmer og serier i HD kvalitet, men antar at de fleste av dagens pcer greier dette?

     

    Har ikke store planer om å bruke noe særlig mer enn 6000/7000,- og gjerne mindre om det viser seg å være mulig.

     

    På forhånd takk, og hvis det er noe mer dere trenger bare si i fra!

×
×
  • Opprett ny...