Gå til innhold

cfcmegafan

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cfcmegafan

  1. først og fremst.. gratulerer rocky!:D du har baller, det må eg si:) vurdere å la være å tippe i dag, iom att eg sliter ganske mye økonomisk.. har ikkje gått så bra for meg når d gjelder tipping i det siste.. vant 3000 på V5 d e de einaste "store" denne månen.. gleder meg til lønn:) hockey er håpløst å tippe på... spansk fotball og egentlig, ryker alltid på ein sein spansk kamp søndagskvelden:P hehe;)

  2. min bong i dag;) skal vinne store penger i dag... men skal godt gjøres med NT sine oddser.

    FC Nordsjælland - OB 2,50 2,80 2,40

    Brommapojkarna - Malmö FF 5,70 3,85 1,35

    Örebro - IFK Göteborg 1,80 3,05 3,40

    Mjällby - Åtvidaberg 1,70 3,10 3,75

    AIK - Frölunda HC 2,15 3,75 2,25

    Fortuna Düsseldorf - MSV Duisburg 2,60 2,80 2,30

    Blackpool - West Bromwich 2,65 2,95 2,30

    Mallorca - Levante 1,50 3,30 4,85

     

    totalodds 447.. innsats 100 :D men skal sjekke oddsen til unibet for å sjå om d er mye å hente.. men er så forbanna stress med uttak osv der:S men men.. sån blir d når landet skal styres av en statsminister som drikker seg full før han skal tale og og ein/ei kulturminister som er imot gambling hos andre utenom hvis inntektene går til staten.. litt off topic?:p hehe:) ka dokke trur om bongen?:)

  3. vurderer nå å gå til annskaffelse av en iphone men lurte på om det er like greit å kjøpe en vanlig 3g ka er nytt på 3gs en egentlig? og hvilke nettbutikker har tilbud på iphone 3g, de vil vel bli kvitt de. vil helst ha med telenor og en totalpris ink ett års abonoment under 3000 kr, er det mulig tror dere?

  4. Nå var det en stund siden! Siden sist har jeg vært borti noen få spennende ting, i hvertfall. Var på fest for en stund siden nå, og hadde med meg en boks med de to siste general porsjonene mine, da når jeg putter den ene oppi, kommer det ei veninne av meg og spør om den siste. Jeg er jo en høffelig person, og ga henne den, men det må jeg si. Litt senere på kvelden la jeg merke til at hun bommet en pose med Thunder Wintergreen også. Da ble jeg nesten sjokkert.

     

    koffor var du sjokkert?? er det mye å bomme 2 snuser??:p

  5. eg hadde sjukaste drømmen i natt. vi var på tur til italia, så var eg og ein kompis inne på ein matbutikk og skulle handle. når eg kom til kassa sto det største snusskapet noen sinne der. eg spurte han som jobba ka det kosta, og han sa att det kosta ca 1 kr pr boks. eg og kompisen min kjøpte fleire hundre boksar og vi klarte å få det gjennom tollen:D

     

    kansje på tide att eg sluttar med snus nå, i og med att eg har begynt å drømme om det:P

  6. ja!:) fikk ein audi a4 06 modell av fattern:D 1,8 og 160 hk;) resten av gavene åpner vi senere:)

     

    Er du et typisk eksempel på en bortskjemt drittunge som har fått alt du pekte på fra du var liten, der pappa har gitt dyrere og dyrere ting for hvert år, og at det måtte en bil til i år for ikke å gjøre deg misfornøyd? Bare lurer... :)

     

    Man er da for faen ikke bortskjemt om han får bil eller ikke! Begynner å anklage personen uten og vite bakgrunnen? Du er nok bortkjemt du også,, burde vært glad at du får deg noe mat.. finnes endel unger her i Norge som ikke får noe "gorme" mat som du eter!

     

    hei igjen. ve berre seie att eg slettes ikkje har fått nåke bil. ville berre sjekke reaksjonane til folk. det er tragisk med folk som faktisk får slike gaver, men men..:p ein time til gaveåpning:D

  7. en stok med skruf. ny bil, krasja den gamle:S:P dvd"er. mot i brøstet dvd. 50" samsung tv. anlegg til bilen. ps3, guitar hero world tour. sokker, og ein boxer eller 2:P og fred på jord.. :) trur det var det meste eg ønska meg;)

    :ermm:

     

    mot i brøste eige jo!!:D fillen meg d beste tv programme som er laga på norsk jord:)

×
×
  • Opprett ny...