Gå til innhold

Rolf Rolfsen

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rolf Rolfsen

  1. Har folk hørt om emulatorer før? Jeeez, snakk om bortkasta penger.

    Det er noe med å bruke de klassiske kontrollene da Kjøttfjes. Sitte på en PC blir ikke det samme. Ja man kan sikkert få kjøpt tilsvarende kontroll til PC, men da er det jo like dumt å kjøpe en mini snes

     

    Ja selvfølgelig kan man bruke emulatorer og kjøre all slags ROM's / og evt. rasperry pi osv. men det er som sagt noe med å spille med kontrollerne og at det er en "ekte" Nintendo dings. Det er halve moroa :) og ikke bruke pc'n til dette.

    • Liker 2
  2. Hei, jeg oppdaterte nettopp Chrome til versjon 68.0.3440.75

    og jeg så at farge-kontrasten endret seg fra hvit til "rosa".

     

    (Sikkert godt ment av Google for å skjerme øynene og motvirke stimulus av oppvåkningshormon på kveldstid ved skjermbruk. Jeg bruker isteden f.lux til dette https://justgetflux.com/ )

     

    ..men 

     

    For de som vil ha tilbake hvit-farge istedenfor "rosa", gjør dette:

     

    Tast dette i adressefeltet og trykk enter:

     

    chrome://flags/#force-color-profile

     

    endre fra  Default  til  sRGB

     

    og trykk knappen "Relaunch now"

     

    Da skal dette fikses, funket for meg ihvertfall :)

     

     

     

  3.  

     

    Det betyr altså at du ikke selv kan velge hvor varm eller kjølig luft den dytter ut – her er du fullstendig prisgitt termodynamikkens lover enten du liker det eller ei.

     

    ..så da hvis man bruker 2 stk av disse i "serie" vil man da kunne få kjølt ned temperaturen ytterlige ?

    Eks.: Luft inn -> luft ut -> luft inn -> luft ut = kaldere

     

    hmmm..

  4. Eller kan noen av oss fortsatt tenke oss hvordan det kan ha vært å spille Fear Effect 1 eller Fear Effect 2 da de nettopp kom ut og grafikken til disse spillene kanskje var noe av det aller beste man hadde frem sett til da?

    Jeg husker jeg kjøpte og spilte Fear Effect 1 når det akkurat kom ut her til lands (dobbel cd boks, 2 cd'er), var interessant spill og grafikk, kult, nytt og spennende gameplay, klarte til slutt å fullføre det. Hadde kanskje fått enda mer ut av det hvis jeg hadde mer kjennskap rundt asiatisk historie, referanser o.l.

    Hadde tidligere spilt Resident Evil serien og Silent Hill på PS1. Husker vi synes grafikken på den tiden var veldig bra på PS1, i forhold til alt annet.

    :D

  5. Er det bare meg, eller blir facebook hissig tregt med timeline?Scrolling er virkelig en prøvelse i mitt tilfelle.Med IE9 går det forholdsvis smooth, men med opera (primær nettleser) og firefox er det balle tregt.
    Det kan også ha noe med hvordan nettleseren er oppbygd.Grunner er at de ikke benytter ren HTML5, noe som ville ha gjort Timeline raskere.
    Noen workarounds, uten å bruke IE9 ? :p

     

     

    Prøv å skru av "smooth scrolling" i nettlesern.

     

    Det er også noen nettlesere (/nettsider) som lider av dette syndromet:

    http://www.technipages.com/firefox-3-fix-for-slow-or-choppy-scrolling.html

     

    Har selv gått over til å bruke [sPACEBAR] / [sHIFT][sPACEBAR] til vertikal scrolling. Ikke noe lagg.

  6. wireless kan være noe kødd med ubuntu har jeg opplevd, etter mye googling cut'n'paste sudo bla bla bla ... i terminal funke det tilslutt med Ubuntu 10.04, på en HP Presario CQ50-100eo med Atheros5k wifi-chipset. Etter å ha prøvd flere ubuntu distroer fra nyeste til 10.04, så jeg blir på 10.04 nå som det funker og har gnome-desken og ikke unity-greiene.

    Uten google er det vanskelig å få ting til å virke, hvis man ikke har svart belte i Linux, ihvertfall med sær hardware og chipset.

  7. Du må kanskje søke rundt på nettet etter noen som selger Workbench, amazon, ebay etc.

     

    eller sjekk http://www.amigaforever.com/

    de har noen pakker med emulator-ting, men jeg vet ikke om det følger med Amiga klare disker som bare kan puttes inn i amiga'n.

     

    En annen tråd som omhandler noe av det samme, post#2 tipser om noe disk opplegg, har ikke testa det:

    http://www.atariage.com/forums/topic/109623-amiga-workbench-disk/

    http://simonowen.com/fdrawcmd/

     

     

    ..eller du kan snekre noe sammen sjøl the hardway, hvis du liker å fikse litt..

     

    Jeg har brukt Amiga Explorer (pc program) og "Belkin F3X171-10 10' Serial cable DB9 to DB25" kabel for å overføre ting mellom pc og amiga, ta backup av amiga spill og programmer.

     

    Men man trenger da en "workbench" disk eller noe lignende som har "prefs" og serial.device programmene blant annet, mange av disse gamle "utility-diskene" hadde det, og endel coverdisker(som boota in i WB) som fulgte med Amigablader hadde mye av den softwaren som man trenger for å linke opp en amiga til en pc via seriell/com-port.

     

    Har du en annen disk som har disse filene og kanskje en som booter inn "Workbench" modus ?

    Kanskje du får laget en disk slik at du kan få opprettet en connection og overført hele "Workbench 1.3" fra nettet. Ikke ulovelig så lenge man eier software man skaffer seg fra før.

  8. Ikke så rart man var bedre når man var yngre, man levde seg mye mer inn i spill og tenkte ikke på annet enn dette, dag og natt, kan huske jeg nesten ble helt hjernevasket av noen spill.

    Snakk om dedikasjon. Idag skal det mye til for at jeg orker å sitte og øve på spill, man forventer progress, premier og upgrades mye tidligere i spillet enn før, og det holder desverre liksom ikke med 3 liv lenger. Veldig synd egentlig.

    Men det er få ting som slår en runde Super Mario Bros, selv om man ikke kommer så langt som før i spillet.

  9. @stich_it

    Grunnlaget for tanken er bare at asfalt, tjære og denslags kan inneholde giftstoffer som jeg ikke har lyst til å få i meg. Har jobbet med lignende tjæreplater på jobb og det er ikke noe jeg har lyst til å puste inn hvis de avgir gasser.

     

    @johnny 2000

    Lukter ikke så mye at det kjennes ut i rommet og er ikke noe problem sånn sett, men jeg merket meg bare at det var litt tjærelukt når jeg monterte de.

    Ja det ser ut som at det er de samme platene som du linker til begge steder, platesettet ser ihvertfall helt likt ut.

     

     

    ..platene er muligens ikke farlige, bare jeg som er litt skeptisk for tjærelukt og at viftene kan spre dette ut i rommet.

    Jeg har ikke grunnlag eller bevis for å si at disse platene er farlige.

  10. Nettopp montert noen asfaltplater fra MIST LINK

     

    Bare slo meg at disse lukter litt asfalt og det ikke kan være sunt å sitte å puste inn dette når viftene i kabinettet sprer denne asfaltlukta i rundt rommet.

    Lurer på å fjerne disse igjen, dempet ikke så mye støy alikevel.

     

    Mulig en smule paranoid, men kjipt å sitte å puste inn kreftluft, hvis det da er gift i disse platene.

     

    Noen som har noe innspill ?

  11. Hadde vært fett med:

    Alle Resident Evil spillene (2,3,CV), kanskje også 1'rn selv om den er pussa opp og REmake'a fra før for GC og Wii. Silent hill serien også.

    Hadde vært fett med nye versjoner av disse med HD grafikk, highdef-horror.

    Spiller GC REmake'n nå for hundrende gang, nå på en 40" hd-tv, og grafikken er litt blurry.

     

    Trenger ikke nødvendigvis gjøre noe med selve gameplayet, bare oppdatere grafikken, gameplayet og kontrollene er en annen diskusjon jeg ikke skal ta her.

  12. Hvorfor kan aldri spill være på plass i butikkhylla på release-dagen, dette har irritert meg flere ganger. Har fått til svar fra butikkarbeiderne at "Du må nok bare smøre deg med tålmodighet", skal jeg smøre meg inn i møkk for at de ikke har gjort jobben sin, greit jeg kan forstå at man har mye å gjøre i butikken, men hva er vits med release datoer da.. uff så sinna.. brrrr..

    Denne gangen Ratchet&Clank:CIT som hadde release 4.nov ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/Ratchet_%26_C...A_Crack_in_Time

     

    Har vært i flere sjapper og ingen har utplassert spillet.. har releasen blitt flytta?

    Er den imorra, ser at UK har den imorra..

     

    kommenter..

  13. Hvorfor kan man ikke spille online ps3 mot xbox360 f.eks Resident Evil 5?

     

    Hvis jeg har ps3 og en kompis har xbox360 og begge har RE5, så kunne man i teorien spilt online med hverandre.

     

    Forstår at det er forskjellige servere og sånn, men det hadde vel ikke vært så vanskelig, mulig det går ann også, og at jeg bare ikke har fått det med meg(n00b), og dette spørsmålet er bortkastet.

  14. Har en 40" Samsung LE40F86BD flatskjerm, hver gang jeg skrur den på står den å klikker av og på til den blir varm nok før det blir bilde på skjermen, kan ta opptil 5 minutter noen ganger. Dette skjer kun hvis det er timer siden den var skrudd på sist. Skjer ikke hvis jeg skrur av og så på igjen med engang. (har tv-dekoder(scart) og ps3(hdmi) tilkoblet)

    Kan ikke huske om den var slik de første gangene jeg skrudde den på, men det skal vel ikke være sånn? Dagens flatskjermer skal vel ikke behøve å varmes opp?

    Tror ikke jeg gidder å sende den på rep. da det er veldig omfattende å frakte tv'n frem og tilbake pga. størrelsen. Får bare leve med det så lenge det ikke forverres.

     

    Noen som har opplevd lignende?

  15. ** mulig spoiler ***

     

    er mest skummelt i begynnelsen før du har våpen, mens spillet forsøker å vise deg hva slags spill det er, musikken tar av, det er mørkt og du må bare løpe fra monstrene.

    Litt kjipt på impossible når man har lite ammo, men det går bedre etterhvert som man får oppgradert plasma cuttern 100%.

     

    Ellers så er det vel ikke så mye annet skummelt. var litt kjipt når man møtte de stasis-soldatene på det andre romskipet Valor eller hva det het. Er ikke skummelt lenger når man har runda det 10 ganger, må gjerne spille flere ganger for å samle trophys. man veit hvor ting kommer, man lærer seg taktikker, det er jo litt kult det, mange triks som man finner ut etterhvert, som å bruke kinesis på laaang avstand mens man står i sikkerhet uten å trigge monsterattack noen steder. uansett en av de beste spillene jeg har spilt på lenger.

     

    Håper "Dead Space 2" ikke er langt unna...

×
×
  • Opprett ny...