Gå til innhold

Django

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Django

  1. Huawei på toppen av listene, og hver 5 normann vurderer å stemme Rødt. Trodde muricanerne var skrudde da de valgte Trumpen, men nå virker det som om alle står på huet og driter :hmm:

     

    Ville før gitt telemetri til Kinesisk etterrettning da jeg tviler på at vestlig etterettning er noe særlig bedre og jeg innbiller meg at kineserne bryr seg mindre om meg som individ da de sannsynligvis har veldig liten interesse for meg som person.

  2. Heldige Huawei eiere.... ser aldri ut som vi Samsung S7/Edge eiere får android 7. Ulempen med å kjøpe dyre telefoner er at en alltid er akterutseilt på software siden.

    Hvis man har lyst så får man det til....

    Screenshot_20170306-124437.png

     

    Funker for S6/S6 Edge basert på orginal rommet til S7.

    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/noble-nougat-rom-1-0-t3565293

  3. Montro om ikke disse vil være mer egnet for heimen?

     

    http://routerboard.com/CRS109-8G-1S-2HnD-IN

    http://shop.avantis.no/PartDetail.aspx?q=p:7600987;pl:1 (Pris 973 + moms)

     

    http://routerboard.com/CRS125-24G-1S-2HnD-IN

    http://shop.avantis.no/PartDetail.aspx?q=p:6999538;pl:1 (Pris 1590 + moms)

     

    Begge har SFP og kan bruke samtlige porter til ruting/svitsjing.

     

    Vurderer begge egentlig. På tide å få byttet ut noen gamle Mikrotik enheter.

  4.  

    http://www.parallels.com/eu/ - Lar deg kjøre Windows applikasjoner direkte i OS X. Sjekk noen YouTube videoer.

     

    TS sier han vil kjøre WIndows og OS X paralellt, da er det virtualisering som duger, bootcamp muliggjør kun kjøring av ett OS om gangen.

     

    VMWare og Virtual Box er andre alternativer.

     

     

    Vet ikke om du skjønte hva du svarte på. Parrallels er virtualisering, men den trenger ikke "Windows Desktop". Du kan kjøre Windows applikasjoner direkte som om de er en OS X applikasjon. De kaller det "Hidden Windows". Se videoen på linken under vis du fortsatt skulle være i tvil.

     

    http://www.parallels.com/eu/products/desktop/

  5.  

    Dette er i mitt syn større enn enkelte andre begivenheter de siste 24 timene, men ingen har kommentert?

    nja intel som gir ut 15 år gammel teknologi i en liten formfaktor som er 3 ganger dyrere enn tilsvarende produkter de selv mener skal konkurrere mot er vel ikke akkurat så veldig interessante nyheter....

     

     

    Link til en enhet som kan gjøre det samme? 2 kjerner dualthread 500mhz eller bedre, 1gb minne, 4gb nand flash, wifi, BTLE og egen 32-bit mikrokontroller på størrelse med ett frimerke.

  6.  

    Er litt usikker på om jeg forstod oppgaven rett, men her er nå mitt bidrag, ligger source + kompilert i zip'en.

    Slik jeg forstod det skulle programmet ha en uforutsigbar funksjon (enten det er en bug eller skjult feature).

     

     

     

    Er en skjult feature der ;)

     

    Ref oppgave: Altså vinduet kan være blått når du starter programmet, og bytter til gult når du f.eks. trykker på vinduet første gangen, og det blir blått igjen dersom du trykker engang til.

     

    Ekstra featuren er der, du må bare finne den :)

  7. Jeg hadde i utgangspunktet lagt til bilder på min også, men fjernet det igjen siden halvparten av poenget var vel at den skulle vise bildene fra NRK og titlene til Se og Hør (noe som gjør det morsommere). Kunne også laget en tilsvarende løsning som du har gjort. Men tenker det kanskje er best om vi holder oss til røttene av utfordringen. Hvis man overkompliserer svaret til oppgaven vil mange ikke ha tid/mulighet til å delta, er kanskje greit å følge "KISS" konseptet på fremtidige løsninger. Litt av poenget er vel at vi skal løse det samme problemet på ulike måter/språk. Kudos for løsningen din altså!

  8. Det er sant, var litt omtåket når jeg skrev dette. Det stemmer at POST, DELETE og som vi også begge glemte, OPTIONS er en del av REST. PATCH er en del av HTTP protokollen og kan derfor brukes i henhold til RFC standarden. Det er ikke lenge siden PATCH ble godkjent hos IETF.

     

    HTTP RFC spesifiserer at PUT må ta en hel ressurs som inn-data. Det betyr at dersom felter ikke er spesifisert skal disse settes til NULL. Derfor faller det naturlig at man spesifiserer en metode for å oppdatere "enkle" felter, dette fordi man i tillegg ønsket å bruke mindre trafikk på å oppdatere en ressurs. Har man tunge ressurser er det lite ønskelig å sende en hel ressurs med et eller noen få felter redigert. Mange har dog implementert sin egen "PUT" som gjør det samme som "PATCH", det derimot følger ikke standarden, men er i de fleste tilfeller godtatt, mye fordi REST standarden ikke følges av mange i utgangspunktet.

     

    Kilder:

    http://tools.ietf.org/html/rfc5789

     

     

    Hvorfor bruke PATCH?

    https://www.mnot.net/blog/2012/09/05/patch

×
×
  • Opprett ny...