Gå til innhold

Hei8787

Medlemmer
  • Innlegg

    408
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hei8787

  1. Skuffende avkastning på mine aktive fond for tiden i forhold til indeksfond som Superfondet Norge og Klp Aksjeverden. Begynt å selge unna de aktive. Får se om jeg finner et nytt spennende, aktivt fond jeg har tro på. Delphi Nordic har skuffet i år.

  2. Hva tror dere om det forventede krasjet som visstnok skal komme i 2016? Ser at blant annet forfatteren av "poor dad, rich dad" forventer et krasj i år og google "flommer over" av artikler om børskrakk i år. Er jo nå en stund siden finanskrisen og vi hadde en liten korreksjon på market i fjor høst.

     

    Tror dere det blir en turbulent høst? Noen som skal kvitte seg med aksjer?

  3. Jeg lurer på noe angående renters rente og fond. Jeg vet hva renters rente er, men hvordan fungerer det i praksis for fond?

    Jeg har nå spart i fond i flere år og har spesielt et fond som har hatt en ganske pen avkastning. Som dere vet så går jo fondene veldig opp og ned i verdi, f.eks fra 1000 kr i pluss, til 1000 kr i minus. Det er derfor jeg lurer på hvordan renters rente fungerer i fond, hvis man skal ha et fond i f.eks 20 år.

     

    Vurderer nemlig å ta ut pengene i det fondet for å spre det til andre fond for å så kjøpe fondet igjen når det ikke går like bra.

  4. Spennende å se arrogansen til Djuice påfb-sidene deres. På ett av svarene så presterte de å si at differansen ikke var så stor, da man fikk noen gb mere av deres produkt. Sjekket opp dette, og at man skulle feks ha 2 gb mere i mnd kostet ca 2000 på ett år. Utrolig!

    Endte opp med at jeg kjøpte på 64 gig på Tele 2, for under den summen som djuice skulle ha for 16 gig. Utrolig!

     

    Håper mange går vekk fra djuice med de prisene.

  5.  

    Vurderer å bestille 64 gb fra Tele2 da de var helt klart billigst. Men er det slik at Tele2 fortsatt har de svenske simkortene som gjør at det blir problemer med nummervisningen? Noen med Tele2 her som kan bekrefte/avkrefte?

    Ja, svenske SIM-kort fortsatt.. Roaming i Norge men ikke i Sverige. :nei:

     

    Men er det slik at man fortsatt må lagre +47 foran numrene? Husker når jeg hadde Tele2 for noen år siden, så ble det masse tull med numrene når jeg fik samtaler/meldinger.

  6. Hei!

     

    Hvor vil være det beste alternativet å selge komplette versjoner avv Paper Mario, Banjo Kazooie, Banjo Tooie og Mario kart til Nintendo 64 i komplett stand for grei/bra stand? Finnes det noe marked jeg ikke vet om, eller vil det beste være å legge det ut på ebay/finn/qxl?

  7. Jeg har et dumt spørsmål angående aksjer:

     

    Si at jeg kjøper en aksje for 1000 kr. Etter 3 måneder er den aksjen verdt 800 kr. Har jeg da mistet 200 kroner, eller mister jeg kun 200 kroner om jeg velger å selge der og da?

  8. Tenkte jeg skulle spare litt i fond, men litt usikre på om jeg skal kjøpe via banken eller KLP som er anbefalt her tidligere.

    Har eika som bank og ser at eia har noen fond som virker ganske greie. Tenker da på Eika balansert og Eika spar. Hvordan vil disse være i forhold til f.eks KLP aksjeNorge Indeks ll og KLP Kombinasjon?

    Jeg tenker å gå inn med et innskudd på 1000 kr og 500/1000 i mnd.

×
×
  • Opprett ny...