Gå til innhold

praystation

Medlemmer
  • Innlegg

    961
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av praystation

  1. Hadde vært morsomt om Six degrees inneholdt 7 låter istedet for seks.

    Akkurat like merkelig som at Maiden's Seventh Son of a Seventh Son inneholder 8 låter, selv om 7-tallet går igjen i flere av tekstene.

     

    Marillion lagde mye god-prog på de første 3 skivene også. Ikke minst en herlig Minimoog-solo på 4:10 og fremover.

     

     

    Kunne postet den 20 minutter lange Grendel, men det blir for sterkt for forumet tror jeg.

    Finner den i to deler på youtube.

     

     

    Ahh....elsker den Minimoog-soloen, men synes at album-versjonen er mye kulere enn det live opptaket du linket til.

    Garden Party er min favoritt på Script for a Jester's Tear plata.

     

    Når det gjelder Dream Theater så er det nok I&W som er nr1 for meg. Husker fortsatt den dagen jeg var på OsloCity og kjøpte den i 1992 og den åpenbaringen jeg fikk under første gjennomspililing. Spesielt produksjonen til David Prater gjør mye for det albumet. Er et helt annet trykk og lydbilde som de dessverre ikke har klart å gjenskape senere.

  2. Har nettopp hatt et par gjennomhøringer av Dream Theaters nyeste album "A dramatic turn of events" og det er en lettelse å høre at gutta har funnet tilbake til røttene fra 90 tallet! Fantastisk album som etter min mening er deres beste siden SFAM. Godt å høre at James LaBrie delvis har funnet tilbake til den stemmen han hadde på I&W.

     

    Mine favoritter er "Outcry" og ikke minst "Breaking All Illusions" som er helt fantastisk! Prog rock på sitt aller beste!

  3. Så. Det jeg nå lurer på er om jeg skal forlange at når jeg får en ny ps3 slim isteden for og få tilbake en ny 60GB fat som jeg har gjort 4 ganger før. Eller er det noen pros/cons for og gjøre dette i det heletatt? Og vær så snill. Ikke kom med den diskusjonen om hvordan den ene er matt og den andre er glossy. Jeg vil rett og slett bare vite om de er anderledes på ventilasjon, varme, cpu, gpu, osv osv. Hvilken av de som har størst sjangse for ylod og hvorfor. Hvis jeg får Ylod en gang til så blir gamern inni meg pensjonert. :thumbdown:

     

    Din historie høres nøyaktig ut som min. Som jeg har skrevet i flere andre tråder så får du ikke tilbake en ny maskin, men en reparert 60GB. Jeg har også vært i gjennom 4 maskiner (3 ganger for YLOD og 1 gang for unormal høy viftestøy). Får du samme feil 3 ganger har du rett til å heve kjøpet eller å få en helt ny maskin, altså en PS3 Slim. Jeg giddet ikke styret med 60GB maskina lengre og fikk derfor en helt ny PS3 slim i stedet + 1200,- i mellomlegg. (Maskina kostet 6000,- ny).

     

    Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjort dette, selv om jeg synes den originale visuelt sette ser bedre ut, men til syvende og sist er det jo innmaten som teller. De erfargingene jeg har gjort meg i forhold til de gamle 60GB maskine er at:

     

    • PS3 slim har et mye raskere og bedre nettverkskort. Mine gamle maskin hadde gjennomsnittlig 1 mbit hastighet, mens den nye klarer å yte max dvs 2 mbit

     

    • PS3 er så å si lydløs.

     

    Så rådet til deg er å kreve en helt ny PS3 Slim, så er jeg sikker på at du er kvitt YLOD problemet.

  4. Anbefaler deg å ta backup av gamesaves før det er for sent. Alt kan tyde på at maskina de holder på å ta kvelden. Reklamer der hvor du fikk byttet den.

     

    Den maskina du har fått i bytte er mest sansynlig bare en reparert 60GB som snart tar kvelden. Jeg måtte reklamere på 4 PS3 60GB maskiner før jeg fikk en helt ny PS3. 3 av gangen var for YLOD mens en av gangen var at modellen jeg fikk hadde en sinnsyk høy viftelyd. Alle mine maskiner fikk en markant høyere viftelyd en liten stund før maskinene tok kvelden. Jeg fikk fortalt at dersom man får samme feil 3 ganger har man rett på et helt nytt produkt, noe jeg fikk til slutt + 1200,-

  5. Holder meg som regel unna online delene til spill ettersom det stort sett er snakk om spiller mot spiller, noe som jeg er temmelig dårlig i og får for det meste grisebank. Men jeg endte da opp å prøve "cooperative" modusen til Resistance 2 og fant det ganske fornøyelig. Ble etterhvert ganske flink som Medic og fikk tatt de fleste trofeene. Det jeg likte var:

     

    • Spillerne på lag mot horder av datastyrte fiender
    • Store lag (8 spillere) så det gjør ikke noe om enkelte driter seg ut
    • Variasjon i oppdragene (ikke survial/stå i en arena og vente på fiendene)
    • Klasser/levels/unlocks
    • Oppdragene tar ikke så veldig lang tid (ca. 15-20 min)
    • Enkel å finne ledige plasser og full drop inn/drop out

    Er det mer slikt der ute? Og tenker da på egne online moduser, ikke bare muligheten for co-op i standardkampanjen som i Borderlands.

     

     

    Jeg vil da anbefale Coop Arena eller Coop objective maps i Uncharted 2.

    Selv om det ikke er helt likt Resistance 2, så er konseptet mye av det samme. Ikke minst er det veldig gøy. Godt teamarbeid er viktig for å fullføre brettene.

     

    • Max 3 spillere spiller mot horder av datastyrte fiender

    • Mange varierte brett som også har en vertikal dimensjon. (Anbefaler å kjøpe tilleggspakkene)

    • Varierte oppdrag i Arena. Skyte alle fiener, Frakte skatt eller Sone-forsvar.

    • Belønning i form av cash som kan brukes til å låse opp ting, selv om dette er begrenset i coop i forhold til multiplayer varianten.

    • Oppdragene kan ta opptil ca. 30 min, avhengig av hvor gode spillerne er

     

    Uncharted 3 som kommer i november har store forbedringer på belønningssiden og vil også ha coop Arena og Objective maps.

    • Liker 1
  6. min nye ps3 vil ikke lese harddisken fra den gamle. Noen andre som har erfaringer med dette?

    Vil den gamle disken min kanskje virke i en annen fat ps3? (gitt at ikke disken er fucked da..)

     

    Harddisken er knyttet til den maskinen den ble formatert og installert på. Idiotisk spør du meg!

     

    Jeg har opplevd akkurat det samme da min originale 60GB tok kvelden. Før reperasjonen tok jeg ut disken på 250GB som jeg hadde kjøpt i etterkant men denne kunne ikke leses av de reparerte modellene. Mistet alle min save-files og måtte laste ned alle spillene jeg hadde kjøpt fra PSN store på nytt fra download history. Ettersom jeg har vært i gjennom 3 "reparerte" maskiner, har jeg måttet gjøre dette 4 ganger :cry:

  7. Verkeleg? Etter videoen å dømme ser det ut som ein konstant trykkar ein knapp for å skyte ut lyn. Ser verkeleg einsformeleg ut.

     

    Infamous er absolutt et bra spill. Har nettopp fullført det. Enformig er det ikke. Etter hvert får du mange forskjellige krefter med sine unike egenskaper. Du kan bevege deg fritt i en by og kan forutenom hoved storyen gjennomføre varierte oppdrag. I løpet av spillet kan du velge om du ønsker å være "Good" eller "Bad". Startere dere nå, så rekker dere å få fullført spillet før 2-ern slippes om noen uker. Anbefales! :)

  8. Hvis dere leser innlegget til trådstarter så vurderer han å bytte konsoll på grunn av vennene. Å spille sammen med venner med mic over nettet gir deg mye mer glede enn hva de små tekniske forskjellene mellom konsollene gir. Multiplat spill er marginalt forskjellige og skal du spille plattform eksklusive spill må du bare rett og slett ha samme konsoll som kompisene. Gaming handler om å ha det gøy, så da sier det vel seg selv hva svaret på spørsmålet ditt er....

    • Liker 1
  9. Om du liker LittleBigPlanet må du egentlig finne ut av selv. Prøv ut demoene på PSN Store når den kommer opp igjen, sjekk videoer på nettet.

    Er du kreativ og liker å skape/lage ting og samtidig fan av plattform spill så burde du absolutt prøve det.

  10. Dette er dessverre nok et eksempel på hvor mye internett hauser opp et problem som i utgangspunktet kun noen få har opplevd. Dette problemet med overoppheting skal visst gjelder de med 60 og 80GB maskiner men det kan jo være tilfeldigheter at maskinene har fått disse symptonene akkurat nå. Lett å skylde på firmware og spill når noe går galt. Sånne symptomer er helt vanlige på maskiner som har vært brukt en del år og synger på siste verset.

  11. Ja, nå har jeg tatt kontakt med 2 forskjellige Expert-butikker i tillegg til Nordisk Film angående saken og jeg får bare vite at jeg kun har krav om ny PS3 etter tredje gang, ellers vil det bare bli ordinær rutine. Så jeg får vel gjøre som du sier og forklare situasjonen min og håpe at de er så medvillige at jeg får en ny, men mest sannsynligvis får jeg bare smøre meg med tålmodighet igjen =/

     

    Jeg var igjennom 4 reparerte 60GB maskiner før jeg omsider fikk en helt ny slim. 1 gang for støy, 3 ganger for YLOD, så stemmer nok det at du må ha fått samme feil 3 ganger før du har krav på ny maskin.

  12. Han har vel først og fremst kjøpt PS3 for å bruke den selv, men ønsker også at dattera skal få litt glede av den. Jeg har selv en jente som var 5 år da jeg kjøpte PS3. Finnes masse barnevennligse spill som både kan kjøpes og lastes ned fra PSN store.

    Hun elsker Little Big Planet og her anbefaler jeg å kjøpe 1´ern fremfor 2´ern som nettopp har kommet ut. Rett og slett fordi det nr. 1 er et enklere spill å styre (og du får kjøpt det veldig billig)

     

    Jeg anbefaler også å kjøpe deg en Move kontroller med kamera, noe som gir deg flere muligheter.

    "Start the Party" er enkelt å bruke for barn samtidig som de synes det er morsomt. Det samme gjelder "EyePet" hvor de skal stelle et kjæledyr. Passer spesielt bra for jenter.

  13. Nå er det slik at alle har forskjellig smak, dette gjelder også grafikk. Noen liker masse farger mens andre foretrekker mest mulig realisme og høy framerate. Her spiller også oppsett av TV/Prosjektor inn. Hvis IGN synes at Crysis 2 på X360 er det visuelt beste konsoll-spillet så er jo det helt greit, men det er deres subjektive mening. Andre kan ha andre meninger. Sånn vil det være helte tiden.

     

    Hvis man ser på den siste videoen fra LensofTruth, så er det umulig å se forskjeller på de 2 versjonene med det blotte øye, i hvert fall ting av betydning. Slike diskusjoner og hva som har best grafikk er egentlig bare tøv, fordi det er snakk om små nyanser og subjektive meninger.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=S-9_abmeikM&feature=player_embedded

  14. Vet ikke hvor du har fått informasjonen din ifra, men jeg har hentet den fra Sonys offisielle blog her, så skulle tro at den var korrekt.

     

    So make sure you download the PlayStation Plus Beta next week: 23rd March to the 5th April, and for those on general PSN 6th April onwards, have fun finding those victory dances!

  15. Sånn fungerer det (snakker av erfaring):

    Du har 5 års reklamasjonstid og har derfor rett på tilsvarende vare. Du vil få en tilsvarende 60gb versjon men disse er overhalte maskiner med nytt cover og reparert innmat, selv om de påstår at det er helt nye maskiner.. Her kan du altså risikere å få tilbake hva som helst. Jeg måtte reklamere 4 ganger på de maskinene jeg fikk i erstatning. En av dem bråket som et uvær, mens de 3 andre fikk YLOD kun etter noen dagers bruk. Til slutt ble jeg så lei at jeg krevde en ny slim tilbake. Var ikke noe problem etter som jeg hadde hatt samme feil 3 ganger. I tillegg fikk jeg 1300,- kr ekstra, så angrer ikke. Har nå en helt lydløs maskin med mye raskere nettverk. Du har alle dine for rettigheter i behold så stå på krava!

×
×
  • Opprett ny...