Gå til innhold

WooFeeR

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WooFeeR

  1. Slik som jeg ser rundt om på nettet (google) har dette vært mye omdiskutert. sikkert på grunn av sangen til DJ Broiler. De fleste får svar som juling, to blåveiser osv. men veldig mange er usikre på badhetten. Hva den står for? At det blir mørkt?

     

    Slik jeg har forstått det etter å kanskje ha vært i mye dårlig miljø er det at dette er nakotikarelatert.

    To tette er to opptrekk på "bøtta" på rappen.

    badhette er også å ta "bøtte" men på en "badhette" får du røyken skutt inn i lungene ved å skape vakum.

     

    Derfor har jeg alltid trodd at denne setningen i sangen eller to tette satt sammen med badhette er narkotikarelatert, om noen hadde sagt to tette i en ikke narkotikarelatert samtale hadde jeg selfølgelig sett på det som juling. Kan hende jeg drar det litt langt og kan være feil, men det er slik jeg alltid har oppfattet denne setningen.

    Kan hende jeg tar feil.

  2. Hei, jeg kommer fra en liten kommune i nordland og lurer på hvordan er det med de lokale drikkavanene rundt om kring i norge. når jeg ser på meg selv og resten av befolkningen i kommunen så ser jeg jo at drikkevanene her er mildt sakt ganske ekstreme. skjønner godt at det er så store avgifter på brennevin og andre drikker på "vinmonopolet".

     

    hvordan er det egentlig rundt om kring andre steder norge?

  3. ja, vet at det er inviduelle IMEI på den telefonen, har også lest tilbakemeldingene på den.

     

    om jeg oppgraderer rom'en, kan jeg da bruke et annet språk en det som er støttet idag?

    og vet du/dere om det er overklokkemuligheter og hvordan man da gjør dette med en mobil ? o.O

     

    takk for alle tilbakemeldinger jeg får :)

  4. ja, det var gunstige priser. tror ikke du må regne med moms når man bestiller sånn. såvidt jeg snakked med "Live Support" så er det 50 euro i frakt, bestiller man da flere ting så blir jo ikke frakten så ille, eller?

     

    Jeg bruker Paypal støtt og stadig, har gått på noen smeller her og der mens jeg var innen "gamingstadiet" der jeg kjøpte gull og slikt, brukte jeg paypal når jeg gikk på en smell. så var det bare og si fra til paypal og det gikk opp i en diskusjonsfase der det alltid endte med at jeg fikk 100% refundert :) Så handler du på usikre steder så anbefaler jeg Paypal.

     

    men ja, om noen viste noe om dette nettstedet så hadde det vært Supert :) på "live support" sa de forresten at de hadde mange kunder i Norge, tror dere det er oppspinn som de kommer med for å få meg med på en kjempescam?

  5. Hei, jeg har nå bestilt meg denne mobilen/PDA'en : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21069

    lurer på om jeg rett og slett gjorde meg selv en bjørnetjeneste?

    vet at mobilene som kommer fra slike steder og ikke bærer noe merke kommer med rett og slett prosessorer og RAM fra samme sted som jeg får avføringen min fra.

     

    bestilte da denne med crystal case og noen ekstra "Stylus" "penner".

     

    noen som vet overklokkemuligheter, få gjort windows'en Norsk osv?

  6. Hei, fant en webside fra Kina der de selger masse greier for en billig penge, det skal da faktisk være Originale merker :)

     

    Lurer da på om noen har kjøpt noe der fra før eller om noen vet noe mer om de, siden de bruker 15dager ekstra på paypal transaksjoner.. :( de skal visst bare ta direkte transaksjoner...

     

    takk til alle som bestemmer seg for å hjelpe meg litt her :)

     

    ## topic endret av ilpostino ##

×
×
  • Opprett ny...