Gå til innhold

knoffen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knoffen

  1. Om jeg forstår deg rett, er det ikke LCD-displayet som har sprukket, men at det er en sprekk i plastikken foran, altså "kabinettet", men uansett er det generelt din feil om spilleren får skader fysisk.

     

    Selv med ekstrem godvilje hos forhandler/produsent, skal du ha en del flaks før slikt går på garanti.

     

    Fikk sprekker i min D2 og sendte den til ABTECH.se. Trodde jeg måtte ut med 5-600 kr., men det holdt med behandlingsgebyr på ca. 200. Kan være jeg var heldig.

  2. Til dette spør jeg, hvorfor må du bruke iTunes med iPod..

    Svaret er: slik er det bare, finnes sikkert workarounds. Men i motsetning til Apple så kommer COWON med firmwareoppdateringer hele tiden og ryktene sier at ID3-tag-søking kommer i en fremtidlig oppdatering

    8188118[/snapback]

    Var ikkje det eg meinte, har ikkje noko imot iTunes eller det å overføre ved hjelp av programmer, men forstår ikkje kvifor du må gjere det for å kunne navigere etter tag. Nokon som har prøvd det ved hjelp av WMP og Music Browser? Har ikkje WMP10, er det WMP og Music Browser eller ein av delane?

     

    Spelaren høyrest veldig bra ut, dette er det einaste eg ikkje likte.

    8188742[/snapback]

     

     

    På spilleren kan en bare navigere via katalogstrukturen. Men 3 id-tagger vises under avspilling (kan også få vist cover dersom en legger inn dette som et bilde i katalogen kalt cover.jpg).

     

    Spilleren kan også vise tekstfiler på opptil 2 MB mens en hører på musikk eller radio. Tekstlinjene kan være ca. 48 tegn lange.

     

    En kan ha egen bakgrunn.

     

    Spilleren har bokmerkefunksjon som husker posisjon i video, lyd og tekstfiler (men en må huske å legge filen i bokmerkelisten).

     

    Opptak gjøres bare i WMA-formatet (uten at en ser dato eller kanal).

     

    Radioen er dårligere en en dedisert lommeradio som Sony SRF-S53 (som er en av de bedre jeg har prøvd), men går an dersom en har noenlunde sterkt signal. En kan også sette på opptak inntil 24 timer frem.

     

    Spilleren kan ikke vise NRKs videopodcast direkte, men disse må konverteres. Det medfølgende program kan ikke lese NRKs filer, så en må enten bruke to program (feks. RAD video tools + det medfølgende jetAudio) eller et program som Allok 3GP ...).

     

    Videoen vises klart og greit det er fint mulig å lese teksting. Både på video og lydfiler kan en lett bla seg frem og tilbake ved å trykke på en tidsakse.

     

    Tross noen innvendinger er jeg svært fornøyd med spilleren. Men jeg hadde et uhell der en person tråkket på den og det ble sprekk i skjermen. Da virker ikke trykking på skjermen og den må trolig sendes til Korea for reparasjon (om det i det hele tatt lønner seg). Moralen er at den må beskyttes godt (det kommer IKKE med noen veske eller lignende til dette).

×
×
  • Opprett ny...