Gå til innhold

Fettlars64

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fettlars64

  1. Som gammel mobil amatør, som tar alt av mobiler på auto og som sansynligvis aldri kommer til å eie noen Speilrefleks så ville jeg gjerne tatt når dere tar bilder, så kunne dere tatt bilde med en mobil telefon for å vise forskjellen.

     

    Jeg vet ikke om andre på forumet har noen interesse av dette. De som er av litt med proff karakter vil nok sikkert på hodet av dette forslaget, men kanskje andre vil synes det er interessant?

    Det vil jo blitt litt david vs goliat og for mitt vedkommende så er det mer fordi jeg ønsker å se hvor stor forskjellen er på speilrefleks med et en helt vanlig "all round linse" og et bra mobilkamera

  2. Godt forsøk, men tror bildet er manipulert ja....

    Hvis dere ser på Samsung logoen så er der ikke en G til slutt, det ser mest ut som en S. Også N er det noe rart med, kan ligne på deler av en M. Ser ut som bokstavene er kopiert, spesielt med tanke på refleksjon og farge.

    I tillegg så har ikke den nye fingeravtrykksplaten samme vinkling på mobilen som blitsen og kameraet. Tar en dette objektet ut og legger det over de andre vil en se at det er tydelig forskjell på vinkler...

    Men folk biter på ;-) ;-)

     

    Evan blass bruker å ha kildene i orden da.

    SÅ det kan godt være at det er sant

  3.  

    Ifølge The Verge så er Galaxy Note 7 99% identisk med en Galaxy S7 Edge?

     

    - Samme SoC (CPU+GPU)

    - Samme mengde RAM

    - Samme kamera

     

     

    Eneste forskjellene virker å være marginalt større skjerm (0,2-tommer), S-Pen og Iris Scanner. Samt at Micro-USB er byttet med USB Type-C. Ingenting om UFS-minnekort, ingenting om Snapdragon 821. Og batteriet er faktisk 100 mAh mindre, til tross for at telefonen er både større og tyngre?

     

     

    Dette er vel en av de kjedeligste lanseringene ifra Samsung på veldig, veldig lenge? De kunne jo egentlig ha levert en S7 Edge med S-Pen samtidig med S7 og S7 Edge og vi hadde hatt mer eller mindre den samme telefonen.

     

    For noen år siden kom det jo to ny SoC generasjoner i året.. nå har utviklingen stagnert, akkurat som med hardwaren i PCer. Jeg er skuffa over at man "tvinges" over på edge-skjerm hvis man ønsker å oppgradere.

    De kunne riktignok kostet på seg større batteri synes jeg. Telefonen er jo større tross alt

    • Liker 2
  4. 3d lyd husker jeg at jeg hadde til Quake på 90 tallet, det var virkelig nok til at jeg måtte snu meg for å se om jeg hadde høytalere bak meg.

     

    Jeg lurer veldig på hvordan dette skal ende, sikkert noen som finner noe opp på nytt, tar copyright på det og tjener masse millioner dollar..

  5.  

    Mjo jeg er forsåvidt enig, men hvor skal dette stoppe? disse firmaene vil egentlig ikke ha noe som helst på internet, de er ikke politisk motivert men finans motivert uten penger så forsvinner de ganske så fort.

    Hva om de sier at folket skal betale for at musikk og film blir produsert?

     

    Alle som selger noe er i sin fulle rett til å velge salgskanal selv.

     

    Man kan ikke kreve at de som har noe å selge skal være politisk interessert. Klart de er "finansmotivert"!

     

    "Folket skal betale for at musikk og film blir produsert"! Ved å kjøpe det de har lyst på, og la være å kjøpe det de ikke har lyst på.

    På den gode gammeldagse måten regulerer tilbudet seg selv.

    Nå er det sånn at ALLE andre har måttet tilpasse seg etter virkeligheten. Det inkl de som selger fysiske varer. prisene på alt av varer har blitt billigere enn de var før du kunne kjøpe de på internett.

     

    DE eneste som overhodet ikke finner seg i at verdenen har endret seg er MPAA og RIIA.

    De tror enda at en cd pris på 189 osv er virkeligheten i 2016, somden var før internett var oppfunnet.

    De finner seg overhodet ikke i at verdenen har gått videre.

    jeg kaller dem for MAFIA, fordi de kontrollerer alt, inkl politikere.

    Piratebay osv er et resultat av at folk er drita lei av alt skal melkes og melkes.

    i et normalt marked ville man forstått problemet med det.

     

    1. alt av filmer som var ferdig å gå på kino ville kommet raskere ut

    2. Sone indelingen som de enda tviholder på ville vært en saga blott

  6. Nå er det nå sånn at ALLE har reklame.

    Hvorfor tror man at folk tjener mindre penger?

    Jo selvsagt fordi de får mindre penger nå enn tidligere.

    Det som folk prater om at man må se mange plagsomme reklamesnutter for linker aviser har henta på youtube for at nettaviser og tv2 skal kunne spamme deg ned med reklame før og etter.

     

    Da har jeg heller ikke nevnt faktum at mange nettsteder har reklame som popper opp med engang du kommer inn på siden.

     

    Jeg synes ikke synd på noen av de, er så trøtt av alle unnskyldinger som er der ute.

    Enten er det adblock som får skylda eller så er det at folk laster ned musikk/film som får skylda for at produktet er så ræva at ingen gidder å kjøpe det..

    Det er samme mølet og argumentene som går igjen.

    Piracy kills this, piracy kills that.

    Det er samme folka som laster ned som bruker penger på netflix og abonerer på veldig mange forskjellige tjenester som generer penger til altfor mange tullinger.

    Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg får opp 100 alternativer når jeg skal finne noe.

    De fleste av de såkalte hits'ene har ingenting med det jeg søker på, de har bare laget noe som skal få meg til å klikke på demmes prosjekt isdenfor det jeg egentlig ønsker å se.

    Ofte er det masse prating og annet piss i jeg ender opp med å bli lurt inn på.

    Etterpå bruker jeg enda mer tid på å egentlig finne det jeg ønsker å se.

  7. Ja, dette er ikke en helseside.

     

    Mulig det er ting man kan gjøre for å forebygge, men dette skulle man visst mer om. En skal ikke se vekk i fra at teknologi kan være med å forebygge. F.eks. så leser og skriver jeg innlegg her på forumet nå, med IT som verktøy.

     

    Å operere inn noe i hjernen er et etisk spørsmål. Det kan gå galt, og da bør de vite hva de driver på med. At de har fått det til på dyr, er ikke ensbetydende med at de stapper "skjit" inn hjernemassen til mennesker sånn med en gang. Man må jo også finne frivillige forsøkskaniner som stiller opp til de første implantatene. Det er derfor jeg skriver 20 år eller lengre. Kanskje 20 år før det havner i mennesket, og kanskje 100 år før de har forstått ting litt bedre?

     

    Det er "bare i" Russland de kapper hode av folk og stapper det på andre kropper.  :wee:

     

    Hadde jeg fått Alzheimer hadde jeg gladelig vært frivillig forsøkskanin.

    Med familie som har demens så ser jeg selv hvor stygt det er.

    Min onkel som for 5 år siden var normal, husker ikke dag at brusflaska han holdt i for 1 min siden er hans..

  8. Jeg forstår ikke at dere trykker dette engang. Har tek.no en slags agenda mot økt oppløsning? Dette er 3. sak på en uke, der høy oppløsning fremstilles som unødvendig og umerkbar. Dette derimot.... 84 tommer og 1,6 meter? Javel....

     

    Se på kilden deres også. Den beviser absolutt INGENTING. Fyren tolker og andre kilder til å si noe de ALDRI har sagt. Altså har denne personen bestemt seg for at slik er det, og forsøker å søke konfirmasjon andre steder, og tolker alt inn i sitt eget synspunkt, selv om det er galt.

     

    Hadde vært greit om vi fikk artikler som behandlet oppløsning skikkelig, og ikke slike gjentatte artikler der dere gjengir andre, og skriver selv at økt oppløsning ikke er mulig å se, fordi det er den. Hvor ble det av at dere skulle være en nisjeside for teknologiinteresserte? Er det bare en beskrivelse dere bruker om dere selv, mens dere egenetlig bare vil trykke slikt mainstream-greier, uten tanke på hva som faktisk er riktig og galt? Uten å faktisk sjekke det tekniske bak dette?

     

    De er kjøpt opp av tu.no, se hvordan mobili ble etter oppkjøpet.

    Lite mobil nyheter fra den kanten nå

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...